A cîştigat Boc

Cel puţin la alegerile organizate de Madame Blogary:

Preşedinte PDL

 • Emil Boc (67%, 275 Voturi)
 • Vasile Blaga (19%, 78 Voturi)
 • Theodor Paleologu (14%, 59 Voturi)

Total Votanţi: 412

Loading ... Loading ...

UPDATE. Le-a cîştigat şi pe alea reale. Cu 62%. Blaga a avut 34%.

 

Facebook Comments

17 Comments A cîştigat Boc

 1. nicole

  Pai, si acest individ "slab", dar plin de otrava pe cm cub trebuie sa supravietuiasca pana ii lichideaza pe toti?

  Reply
 2. Yeba

  IZ, nu inteleeeeg, esti prea subtil. Care e legatura cu atitudinea AB/bombaneala/Blaga? Vreau sa aiba o sansa de supravietuire si individul slab, dar de buna credinta. Inclusiv ala mai slab de minte, exclusiv ala slab de moralitate. Sau vorbesti despre altceva?

  Reply
 3. Yeba

  @nemo, eu protestez impotriva metodei de a "lasa sa scape", de a bombani. Nu pune lucrurile la punct asa, doar intetzeste ura si da de lucru cretuleascai.

  Reply
  1. Ivan Zubeldian

   @yeba: orice proiect de societate trebuie sa fie generos cu sansa de supravietuire a individului slab. De aici pleaca stanga si dreapta.

   Reply
 4. Dragos

  Ei, acum va dati seama ce-a fost in sufletul poetei si luptatoarei pentru libertate civica Ana Blandiana cand a votat Iliescu (vs. Vadim) in 2000 ?

  Reply
 5. nemo

  "ulterior, dupa anuntarea rezultatelor oficiale, Blaga a spus: "ii garantez lui Boc ca niciunul dintre noi nu va pleca din partid".

  Blaga a declarat ca "va trebui sa-i dam lui Boc o echipa unita pentru a conduce partidul"."

  no, frumos din partea lui. pe partea declarativa, cel putin 🙂

  acestea fiind zise, sayonara! [si io si blaga 😆 ]

  Reply
 6. nemo

  cand iesi cu peptu' de arama si declari emotional pe partea becaliana cat "sacrifitziu am facut io de la pasopt' incoace..", apai mai ca-ti vine sa spui "Coane Fanica, mai da-o in *&$^%!".

  fost vames, unul dintre cei mai bogati indivizi din PDL, ginerica cu afaceri cu statul, de-a trebuit sa-si dea guru MM cu parerea ca "ar fi bine sa-si dea demisia,..etc".

  Anca B. nu face decat sa puna lucrurile la punct. c-altfel, ar fi toti numai tariceni, de astia "care te prostesc frumos in fata".

  Clintoneasa, Clintoneasa, da' cand mi tzi l-au luat pe barbat'so la puricat, ca "sursele de finantare pt asociatia sotzului, madam'!", sa vezi cum dadea din coltz in coltz intr-o camera rotunda.

  Reply
 7. Yeba

  In schimb Andreea Paul are IQ corespunzator.

  Ei da, m-am demascat, sunt Ioana Wind, a venit cretuleasca in direct.

  Reply
 8. Yeba

  Anca Boagiu: iaca asta arata ca ma are mult de invatat, daca mai poate. La discurs pot lucra mai multi, poti face traininguri, te prezinti bine si energic, Clintoneasa-in-talpi. Dar genul asta de maruntis care nu rezolva absolut nimic, sporeste ura si e tinut minte, arata cit de justificat e proverbul gura bate fundul…

  Reply
 9. alex

  O replica tare a Ancai Boagiu:

  în timpul prezentării moţiunii pentru şefia pdl, vasile blaga a reamintit delegaţilor din toată ţara toate sacrificiile pe care le-a făcut pentru partid.

  deşi nu au auzit-o decât cei din apropiere, anca boagiu, ministrul transporturilor şi susţinătoarea lui emil boc, a replicat "da' şi cât ţi-ai tras".

  http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/

  Reply
 10. anarchix

  @ bleen

  ezact. ma uitam asa in treacat pe la TV-urile romanesti si cand am ajuns la B1 si l-am vazut pe Badin n-am avut puterea nici de un wtf.

  Reply
 11. Bleen

  Diferenţa dintre RTV, A3 şi B1: RTV şi A3 sînt curve, B1 tv sînt nişte incompetenţi jalnici care nu vor putea concura niciodată cu primele două.

  Reply
 12. nemo

  se pare ca si la real(ity) show a fost la fel:

  update surse: emil boc ar fi castigat sefia pdl din primul tur

  sursa: hotnews

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *