(Acum și video) Rovana Plumb: Ce-ți doresc eu mie, dulce Românie

În care “Doamna Gerovital” spune că va merge cu frigidmentul până la Bruxelles. Iată dovada:

 

CUCUI

Facebook Comments

11 Comments (Acum și video) Rovana Plumb: Ce-ți doresc eu mie, dulce Românie

 1. Pingback: Rovana Plumb avortează o campanie | Madame Blogary

 2. sorin

  Forget Rovana! Htf is she?

  Ce-mi doresc eu mie:

  Un PP-DD cu 20-25% la alegeri, un PRM de 7% si un guvern de mare coalitie USL-PD-L-UDMR care sa duca pana la capat reforma statului, intr-o varianta convenabila tuturor celor trei parti.

  Cu cat alegerile parlamentare sunt impinse mai spre toamna, cu atat posibilitatea de care vorbesc e mai aproape de realizare.

  Reply
  1. Florina

   chiar aşa, cine-i Rovana, din moment ce la numai cîteva ore după ce grăise serioasă despre frigidment, Ponta zicea că "Boc minte cu neruşinare, USL nu a pus problema blocării fondurilor europene."?

   Reply
 3. Yeba

  Ce-o fi vrut să spună, doamna Grapini? Că Morar ăsta e un persecutor? Nu ştiu, mă-ntreb şi eu. Domnu Marica, dumneavoastră ce credeţi?

  Eu zic că nu ştie care-i capitala Danemarcei, ia să vedeţi cum pune accentul pe cuvântul Danemarca, acu îl pronunţă prima oară.

  Reply
 4. Dragos

  in domeniul frigidmentului, eu zic ca Rovana Plumb este o simpla pocnitoare tip petarda de Revelion pe langa torpila aia de Corina Cretu ce l-a pârât pe elevul Jeffrey Franks la tovarasa Christine Madeleine Odette Lagarde pe motiv ca petrece in carciumi cu friptane, lautari, gagici(?) si bautura in timp ce poporul moare tampit de foame, frig si hantena3.

  Reply
 5. ElCucui

  MIH

  Bagă-le că a fost Căpitanul MEBO la Miraj, că ambala pate de ficat import Cehia pe liniile de pe care produsele Gerovital plecau în toată lumea, că a luat credit nerambursabil de la Bancorex și că a dat faliment trimțând sute de oameni în șomaj. Merite pentru care a fost pusă șefă la OPC de către cel-mai-securist-guvern-postdecembrist. Dacă te întreabă Wiki despre SUV-ul Audi Q7 nedeclarat, luat pe un împrumut nedeclarat vorbim cu băieții de la Investigații de la Kamikaze, că ei au făcut ancheta pe vremea când lucrau la AC.

  Reply
 6. Mih

  Sa ajutam Wikipedia:

  "Rovana Plumb (n. 22 iunie 1960) este un politician român, membru al Partidul Social Democrat.

  Acest articol biografic despre un politician român este deocamdată un ciot. Puteți ajuta Wikipedia prin completarea "

  Reply
 7. Daniel din Lyon

  de la Rovana Plumb: a fost decat (sic) o declaratie politica:-))

  Comment: la noi dublul limbaj este preamarit si sustinut ca forma democratica de exprimare a l..barerii.

  de la Crin A.: "noi nu am spus niciodata ca in Romania este dictatura"

  Comment: "Noi vrem ca astia sa plece ca nu mai avem rabdare sa luam malaiul; murim de foame; nicibani de greva n-avem ca s-a dus naibii pretu la caviar, rati-ai dracu capitalisti imputiti!

  Reply
 8. Bleen

  Ambasadorul SUA, despre Daniel Morar: Daniel Morar is a man of unparalleled courage and deep competence. I remember a few months ago when I brought the U.S. chief prosecutor, Lanny Breuer, to see him. Lanny walked out of Daniel’s office and said to me, “now that guy’s a prosecutor.”

  via Mihai Poliţeanu

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.