Argument

PSD e rău că are oameni nașpa. Oamenii din PSD sînt răi pentru că vin din PSD. PDL e bun că are oameni ok. Oamenii din PDL sînt buni pentru că vin din PDL. Conform argumentului ăstuia, Cristi Diaconescu e rău, fiindcă a fost pesedist, iar Videanu e bun, pentru că e pedelist.

Facebook Comments

5 Comments Argument

 1. mimisor007

  🙂 dincolo de faptul ( pentru ca e un fapt) ca Cristi Diaconescu (baiat fin, educat) a fost PSDist si Videanu ( baiat de la tara) e PDList fidel, get-beget, si dincolo de faptul ca ambele partide (PDL/PSD) au la varf ( si au tot avut) multi, prea multi baroni ( a se citi multgatori de bugete publice, suzerani peste mosiile si si vasalii lor) exista totusi o diferenta, care nu-i mica, nu e o gluma si e istorica. Iat-o:
  http://ihincu.wordpress.com/2012/07/31/n-a-fost-si-nu-este-o-gluma/
  Iar pt cine e amnezic sau are naivitatea sa creada ca vremurile nu se mai intorc…Eu as zice sa se gandeasca mai bine in decembrie, la alegeri, sa-si infranga greata sau dezamagirea fata de baronii PDL/ARD  si  sa faca bine sa aleaga, totusi, dintre doua rele ( as usually in ultimii 20 de ani) pe cel mai mic. In fine, e doar o opinie. Asa cred eu…http://ihincu.wordpress.com/2012/07/31/n-a-fost-si-nu-este-o-gluma/http://ihincu.wordpress.com/2012/07/31/n-a-fost-si-nu-este-o-gluma/

  Reply
 2. ribelalu

  Eu stiu destui PSD-isti onesti (dar creduli) si o gramada de PDL-isti rai. Insa nu membrii de rand conteaza. Vedem ca nici linia a doua a partidelor nu are vreo importanta. Numai „elita” (vorba tembelului ala) beneficiaza de avantaje. Iar „elita” actuala parca e xeroxata la toate partidele.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *