Călin Anton Popescu Vangheliceanu

Iată un citat pe care mi-a ajuns la suflet!

Se pare că în România instanţele sunt destul de clemente cu cei care vorbesc gura fără ei, cum este cazul lui Boc şi care proferează acuze nefondate. Eu tare m-aş întreba dacă aş spune eu despre un judecător ceea ce a spus Boc despre mine fără să am niciun fel de susţinere, cum ar reacţiona acel judecător şi dacă ar fi la fel de îngăduitor!

Facebook Comments

24 Comments Călin Anton Popescu Vangheliceanu

 1. Urmuz

  E de apreciat totuși această perpelire interioară, s-ar întreba și nu, impetuozitatea ipotetică a condiționalului optativ.

  Reply
 2. MicutzaCeKurai

  doar limba sterlinge bine la cont la Puturiciu – fara de el, guru (sotzul lu' gura, fireste – cind se strica se opreste). asa: printre altele, gura este limba vorbita de guru. deci: cei care vorbesc gura sunt niste guru venitzi sa faca o spirala tantrica cu Tariceanu.

  Reply
 3. ane

  Bonus, minutul 00:42:30
  http://www.realitatea.net/emisiuni/3×3.html

  Cum vede Tariceanu diferenta dintre motiunea de cenzura din 2007 si cea din 2010, desi sunt conditii similare (opozitia a obtinut mai multe voturi decat puterea, dar insuficiente pentru a darama guvernul):

  – octombrie 2007 – "atunci a fost vorba de, practic, o lovitura de stat, care era initiata de Basescu cu ajutorul lui Geoana";

  – iunie 2010 – "acum, daca vreti, ea n-a fost generata de o "lovitura de stat", a fost o motiune de cenzura care a plecat de la o actiune a Guvernului…"

  A fost vraiste pe toata durata emisiunii.

  Reply
 4. Florina

  Domnu' onorat judecator, adjectiv, astia care vorbesc gura fara ei n-a-nteles accentu' proferat in propozitia simpla, cu clementa formata decit din subiect si predicat, "duduia economia". Care e, in fapt, doua substantive comune, gen feminin, numar la singular.

  Reply
 5. nedormitul

  stai, uită-te mai atent, că şi logica e varză. reciteşte fraza a doua, cea cu judecătorul. adică dacă tu (cătălin marean) îi aduci o acuzaţie unui judecător, iar ăsta (judecătorul) te dă în judecată, te aştepţi ca tot el (judecătorul), să te şi judece?

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *