Căutăm parteneri afacere pușcărie privată lux. Rugăm seriozitate

Manifestul KMKZ

Cum tema înființării unor penitenciare în parteneriat public-privat a reintrat în dezbatere publică în România, conducerea săptămânalului nostru a hotărât să înceapă demersurile pentru constituirea unei societăți comerciale de profil cu acționariat parțial deschis. Avem în vedere construcția de la greenfield a unui centru de detenție de cinci stele, de maximă siguranță și confort, pentru deținuții cu dare de mână din România și din străinătate.

De ce avem garantat succesul?

În primul rând, pentru că încep să intre la pârnaie și marii infractori, creându-se astfel un segment important de consumatori de detenție aparținând clasei de sus, care până astăzi era cvasiinexistent.Vom avea succes și pentru că nu stăm în banii primiți de la stat. Vizăm exclusiv deținuții care, pentru a beneficia de confortul cu care s-au obișnuit în civilie – prea repede, căci altfel nu ar fi ajuns la noi –, sunt dispuși la o co-plată, să zicem, un rahat de 10.000 de euro pe lună. Cu tot cu TVA. Ce ar însemna banii ăștia pentru sindicalistul Marius Petcu, care pretindea și obținea peste 20.000 de euro pe lună șpagă numai de la un singur obiectiv de investiții? Sau pentru Marian Iancu, care a spart zeci de milioane de euro în fotbal fără nici un rezultat? Mărunțiș!

Manifestul integral, pe KAMIKAZE.

Facebook Comments

4 Comments Căutăm parteneri afacere pușcărie privată lux. Rugăm seriozitate

 1. Flx

  Sunteti siguri ca vor intra dinozaurii la mititica? Eu unul inca nu… pentru ca romanul e inventiv. Unul deja e la Miami. Oi se pot creste la fel de bine si pe pajistile Elvetiei printre vacutele roz din reclame, ca sa nu spun ca minoritatile sexuale sunt mult mai respectate undeva prin NW-ul Europei, cu sau fara matusi.

  Reply
 2. Cristi C.

  hmmm… eu parca nu m'as implica prea tare in acest proiect… am facut scurt un studiu de piata, in paralel cu cateva studii de caz… si am ajuns la concluzia ca rentabilitatea preconizata e foarte departe de ceea ce se va putea realiza efectiv…

  motivatia e simpla si nu consta (asa cum cu speranta ar crede unii) in lipsa de clienti… acestia vor exista berechet, ba chiar as supralicita putin: vor fi in exces pentru ca 20 ani sunt multi si pacatele s'au tot adunat, lista de asteptare este si lunga dar mai ales deschisa… insa daca cineva crede ca va scapa ieftin (sau scump – depinde pe abordare) cu ceva vacanta de lux, intr-un asemenea asezamant, platita corespunzator, se inseala amarnic… pentru ca atunci cand lucrurile se vor misca (nu am spus "daca" ci "atunci cand") acestea nu se vor limita la a'i trata pe unii din "marii infractori" cu detentie in vreo asemenea puscarie de lux… am convingerea ca moara odata pornita va macina temeinic… toata clica de jigodii, indiferent de apartenenta vor trece printre pietre de unde vor iesi doar cu ce au agonisit cinstit in ultimii ani… nu e nevoie sa fi mare economist ca sa intelegi ca in acest caz nu vor ramane cu bani de un pachet de tigari… iata de ce daca veniturile se bazeaza pe o prezumtiva co-plata atunci o asemenea afacere va fi "moarta" din start…

  Asa sa le ajute Dumnezeu!!!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *