Dormiti linistiti, ei ARD pentru dumneavoastra

Theodor Paleologu, deputat PDL:

În politica românească câştigi mai cu seamă pe prostia adversarului, lucru care s-a confirmat, aţi văzut în ultimele luni că aşa este. Eu cred că prostia celorlalţi este un factor mai important decât inteligenţa noastră, nu că n-ar fi importantă şi ea, însă contraperformanţa USL la guvernare e atât de manifestă, încât e foarte probabil să ajungă sub 50%.

Important în faza aceasta este să ne concentrăm pe alegeri, să obţinem un scor cât mai bun, peste 20% în decembrie, nu cred că e cazul să ne îmbătăm cu apă rece, să ne facem iluzii c-o să ajungem la 30% sau asemenea lucruri, dar un scor de peste 20% este cât se poate de onorabil şi deschide foarte interesante perspective, în contextul în care USL-ul nu reuşeşte să aibă 50%. Şi e foarte posibil acest lucru, mai au încă două luni şi ceva ca să facă foarte multe prostii, pentru că au o mare eficienţă la capitolul ăsta, dacă ne gândim câte tâmpenii au putut să facă în numai câteva zile nu demult, dacă menţin acest ritm, e remarcabil, adică putem avea speranţe legitime, după 9 decembrie.

Mihai Stănişoară, prim-vicepreşedinte PDL:

USL condus de binomul toxic Ponta-Antonescu înseamnă mai rău pentru România.Guvernarea USL o putem caracteriza prin trei cuvinte: prostie, hoţie şi minciuni. […] Parafrazându-i pe Caţavenci, ai noştri sunt mai inteligenţi ca ai lor.

 

Fără comentarii.

 

rfi.ro, adevarul.ro

Facebook Comments

9 Comments Dormiti linistiti, ei ARD pentru dumneavoastra

 1. Florina

  Pedeliştii sînt şi poeţi, n-aş fi crezut! Moţiunea pe Educaţie, picată astăzi, s-a numit „Brambureala din Educaţie duce la plagiat şi eşec şcolar”, iar cea depusă tot azi, pe Agricultură, „Dăunătorii USL distrug agricultura”. 
  Comparînd cu moţiunea în urma căreia a căzut guvernul Ungureanu „Opriţi guvernul şantajabil. Aşa nu, niciodată!”  vedem încă o dată cine-s proştii. 

  Reply
 2. Andy Braileanu

  astia ne iau de timpiti pe toti si ne jignesc grav inteligenta …. l-am votat pe Paleologu la sectoru’ 1, da’ daca-l prind pe strada-i dau un cap in gura … un avorton cu fite de boier

  Reply
 3. Rezon

  Capacitatea de autoiluzionare a unora pare sa nu aiba limtite. Un mic reality check ar putea incepe cu o intrebare simpla, 
  Daca aia sunt atat de prosti si ei, atat de destepti, cum se face ca prostii au maturat tot sistemul de putere al desteptilor in numai 6 luni?
  S-o ia pas cu pas:
  – ianuarie: proteste de strada cu 1000 de oameni
  – februarie: demisia guvernului Boc
  – martie – aprilie: greva parlamentara si recrutare de traseisti
  – aprilie: demiterea guvernului Ungureanu
  – mai: investirea guvernului Ponta
  – iulie: suspendarea lui Basescu si dinamitarea statului de drept
   
  Desteptii, tot gesticuland inteligent si perorand spiritual, nici nu s-au prins cand prostii le-au luat locul, Cand s-au prins in sfarsit ca, de la volan au ajuns in remorca, era deja prea tarziu. Dar, sigur, face bine la ego sa te vezi mare destept cand te uiti la prostii care ti-au furat show-ul cand tu erai ocupat cu glumite de mare angajament spiritual-academic.

  Reply
  1. Canadiana

    @Rezon La comentariul tau, as putea adauga: si ce ne-a folosit noua presupusa inteligenta a PDL in ultimile luni????? Motiv de scarpinare in cap.
    
   Fudulia, prerogativa prostilor, domnilor PDListi. 

   Reply
  2. Gramofonu

    @Rezon Astia destepti au nevoie de traducere si adaptare.
   A zis cam asa: „ce daca o avem mica si bleaga, uite ce frumos atirna”

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *