Elenina Nicut si Daniel Morar. Sorina Matei, Mircea Marian si Dan Tapalaga.

Aceasta este postarea Eleninei Nicuț de la care a început scandalul:

Această postare se referea la acest pasaj din articolul Sorinei Matei și la mai multe reacții de pe Facebook la votul din CSM:

Postarea Eleninei Nicuț a provocat următoarele reacții:

Mircea Marian

Sorina Matei:

Dan Tăpălagă

Nu vă așteptați la clarificări sau scuze, nu vă așteptați la logică sau rațiune. Elenina Nicuț e a doua mare obsesie după Elena Udrea. Fiindcă prezența ei în Mișcarea Populară a fost un șoc. Elenina Nicuț, ca și Elena Udrea sau Elena Băsescu, ocupă locurile care li se cuveneau lor, celor care l-au luat pe Băsescu de pe marginea șanțului și l-au făcut președinte.

Oricum, nu a răspuns nimeni la întrebarea: ”Dacă Hăineală e cu sistemul mafiot uselist, Daniel Morar îi mai este sau nu consilier?”

Facebook Comments

21 Comments Elenina Nicut si Daniel Morar. Sorina Matei, Mircea Marian si Dan Tapalaga.

 1. Florina

  Pentru alzheimeriştii şi toţi triştii care umblă somnambulic pe pereţi reproşîndu-i Eleninei https://www.facebook.com/elenina.nicut?directed_target_id=0 că nu a votat în decembrie 2012, o piedică în calea uitării. Cineva cu vizibilitate şi notorietate mult mai mari la vremea respectivă scria: http://sorinamatei.blogspot.ro/2012/12/de-ce-nu-votez.html

  Reply
 2. SimonaM

  Am mai citit diverse pe bloguri, pe Facebook, pe online.
  E atâta ipocrizie în tratarea subiectului ăstuia, atâta minciună sfruntată, atâta oftică dusă la extrem, de parcă de asta depinde viața vreunuia dintre agitatori. Binențeles că nu vine nimeni să demonstreze vreo afirmație din cele înșirate. Deja nici nu mai contează dacă e adevărat sau nu ce latră ei acolo. Important e că au în cine să azvârle cu noroi, au pe cine să dea vina pentru tot ce nu le-a reușit lor, au găsit o țintă nouă.
  Și uite așa ajungi să înțelegi unele articole din presă, unele poziții publice, unele declarații fanteziste. Deh. Ăștia ne sunt formatorii de opinie.

  Reply
  1. Canadiana

   SimonaM  Astia se calificara cu succes pentru the Dana Grecu award. L-au batut pana si pe Ciutacu.

   Reply
   1. SimonaM

    Canadiana SimonaM N-am prea urmărit personajele despre care spui. Dar, după descrieri, cred că da, se califică 😀

    Reply
 3. Bleen

  Uite că primirăm acum pe surse și o informație care explică unele reacții disproporționate. N-o pot da public, dar la momentul potrivit, cînd va fi publică, vă voi spune: uite, asta era informația aia pe surse.

  Reply
 4. LunguVictorEugenMihai

  In ordinea insignifiantei: Tapalaga e un bou. Cu rusine pentru vita
  de povara. El nu vede dincolo de umorile sale. Marian este un viezure –
  am citit de la el jegosenii la dresa lui Boc de nici macar pe blogurile
  cele mai uslinoase nu am citit. Iar Sorina Matei crede ca numai ea poate
  sa tvaleasca in sos de limba pe oricine. Incrancenarea dauneaza rau
  caracterului.Acum, luand in ordine descrescatoare, Maria si
  Tapalaga sunt scoala de aruncat rahat in ventilator a EvZ. Ar trebui sa
  scriu pana as strica tastatura despre cat de suficienti sunt cei de la
  fituica nascatoare de stiri vii pentru a va edifica. Li s-a dat prea
  multa importanta si atat. Morar este un tip fain care macar a avut bunul
  simt sa-si depaseasca conditia de procurorul-cu-toporul cu care a fost
  scos de pe bancile scolii. Tapalaga i-a luat locul ca mentalitate de
  procuror sovholnic in lunile in care i-a fost purtator de cuvant Monicai
  Macovei (apropos, Monica nu cumva a pus batista pe tambal cu nea
  Vasile? eu asa cred).

  Reply
  1. Bleen

   LunguVictorEugenMihaiA uitat lumea că Tătpălagă și Hotnews au pus batista pe țambal cînd era mai rău, la lovitura de stat.

   Reply
   1. LunguVictorEugenMihai

    BleenLunguVictorEugenMihainormal
    ca lumea uita. mai ales cand Tapalaga declara cat de suparat e el atat
    pe tambal cat si pe batista. apoi a luat batista, si-a suflat mucii si a
    incasat banii. pardon, a cantat mai departe la tambal. si inca mai
    canta.

    Reply
 5. GianinaUrsu

  Eu încerc să înțeleg obsesia asta cu Elenina dar nu-mi iese. Pentru ca e femeie sau ce? Cu ce nu corespunde ea adică? Trecînd peste ce văd eu zilnic pe Facebook, alea cu înjurăturile sau celelalte shituri. Deci care e problema lor cu Elenina?  De la Mircea Marian de exemplu n-aveam mari așteptări dar mă surprinde Sorina Matei

  Reply
  1. EroulBula

   GianinaUrsu O fi vrut si ea sa se traga in poza cu Tiranu’…. in aia cu apostolii :-))

   Reply
 6. Iulian Ghimpeteanu

  Daniel Morar este consilier cat este si urmatorul judecator la CCR,,,cu alte cuvinte de data asta nu a mai fost consilier.

  Reply
 7. Florina

  Mai întreb şi eu o dată, nu dau cu parul. 
  https://www.facebook.com/florina.neghina?hc_location=timelinehttps://www.facebook.com/florina.neghina/posts/478542888883055 near https://www.facebook.com/pages/Bucharest-Romania/114304211920174?ref=streamEi poftim de mai înţelege ceva cînd presa se bate cap în cap, Hăineală pică la mijloc şi Băse e la mănăstire. Deci: 
  Ondine Ghergut:
  „Acum, NITU a primit aviz de la alti membri CSM, ca au plecat vreo doi, iar unul lipseste (daniel morar, iar adjunctului in functie la Parchet nu i s-a permis sa participe in locul proucrorului general). In locul celor doi absenti (Bogdan Licu -i-a expirat mandatul; George Balan- trimis in judecata ptr coruptie) in sectia de procurori au venit : prietena Pivniceresei , ELENA HACH, si al lui NASTASE-PONTA, George Muscalu. Bogdan Gabor si Florentina Gavadia voteaza intotdeauna cu cei de la putere. Singura care a votat impotriva lui Nitu, dar si impotriva altor doua incompetente, Bica si Hosu, a fost Oana Schmidt Haineala.”
  Sorina Matei: 
  „CSM se poate închide, Oana Hăineală se poate muta, în mod oficial, din nou, la USL- la Chiuariu sau Nica, unde preferă. Acestea sunt singurele certitudini înfiorătoare ale zilei.
  Catastrofele au trecut. A trecut imbecilul, a trecut șmecherașul mafiot, au trecut puicuțele transpartinice și tranzacționabile.
  Strict din punctul meu de vedere, dacă se respectau criteriile, principiile, valorile, munca unor oameni, o luptă anticorupție care a avut rezultate spectaculoase, aviz pozitiv nu puteau primi decât Codruț Olaru și, cu greu, Codruța Kovesi. Dacă CSM își respecta indicatorii și criteriile de performanță votate în unanimitate acum o lună iar Oana Hăineală avea un minim respect pentru semnătura și coloana ei vertebrală, și Kovesi pica.”
  PS Nu vreau să fiu obraznică şi nici prietenă cu Ondine Gherguţ nu sînt, ca să o pot întreba direct, ştie măcar din trei surse sigure cum a votat doamna Hăineală, avînd în vedere că votul de la CSM a fost secret?
  PPS Fără nici o intenţie de a ataca pe cineva, din pură curiozitate şi cum bănuiesc că nu e secret de stat, mai este Daniel Morar consilierul doamnei Hăineală? 
  Mulţumesc!

  Reply
  1. adina

   Florina sunt doua situatii mari si late: Haineala a votat pentru Nitu, sau Haineala a votat contra lui. Fiind vot secret nu putem decat specula. Dupa cum e tratata doamna asta in presa, pare sa fie un om care pana acum si-a respectat principiile si a ramas ferm pe pozitii. Situatia 1: daca a votat cu Nitu acum, a votat pentru Nitu si la audierile precedente. Deci, ce a fost bun atunci, e bun si acum. Situatia 2: daca nu a votat pentru Nitu acum, nu a votat pentru el nici atunci. Si tind sa cred ca situatia a doua a avut loc, pentru ca din cate inteleg Nitu a fost votat cu majoritate de voturi, votul ei e posibil sa fi fost cel impotriva.
    Acuma, daca situatia 1 a avut loc, Haineala era de pe atunci in barca USL. Cum de nu au luat foc atunci marii nostri analisti ? Daca situatia 2 a avut loc, atunci cum naiba e Haineala in barca USL, votand impotriva procurorului propus de Ponta ? 
   Parca i-a apucat „nebunia” pe toti.

   Reply
   1. Amelia New

    adina Din cate imi amintesc la prima audiere a lui Nitu a fost unanimitate (toti au votat impotriva).

    Reply
 8. SimonaM

  Ar trebui să le crape lor obrazul pentru că pun vorbe în gura altora, pentru că insinuează atacuri care nu există, pentru că vin cu diversiuni doar ca să-și justifice pozițiile publice.

  UNDE a atacat Elenina pe Morar? Unde a zis Elenina ceva rău despre Morar? Vreau să mi se arate textul, declarația, vreau să văd.

  Reply
  1. Canadiana

   SimonaMCa sa nu mai vorbim de folosirea peiorativului „duduite”. Se vede treaba ca lipsa de caracter nu are culoare politica.

   Reply
   1. SimonaM

    Canadiana SimonaM Ai mutat comentariul, deci răspund și-aicea 😛

    LOL. Aia cu duduița e pentru ”culoare”. Io mă-ntreb altceva, dacă chiar ar vrea să se bată în IQ cu vreuna dintre duduițe. Atâta.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *