Explicatia de aur

Oltean, Videanu, Blaga, Cezar Preda, Berceanu, Frunzăverde și alții ca ei au găsit explicația de aur: îi înjură lumea pe stradă și își iau flegme din cauză că au tăiat Boc și Băsescu salariile, nu că ar fi ei niște mafioți încoțopeniți de care e toată lumea scîrbită și sătulă pînă-n gît.

Facebook Comments

13 Comments Explicatia de aur

 1. mimisor007

  Din pacate cauzele ( pt care lumea ii la la scuipat pe strada) se combina perfect: Boc si Basescu ( in capul oamenilor simpli) le-au taiat salariile sau i-au lasat pe drumuri ca nu sunt bani la buget, in timp ce gusterii de mai sus au continuat sa  saraceasca bugetul in folosul propriilor lor buzunare. Omul simplu nu-i tocmai prost. Si, din pacate, ultimul lucru pe care ar fi trebuit sa-l faca PDL pe timp de criza, ar fi fost sa prospere vizibil ( liderii lor). Deci, indivizii de mai sus si cei asemenea lor sunt direct, atat practic cat si moralmente responsabili pentru succesul sinistrei lor alternative ( USL). Ce ar trebui sa faca e foarte simplu: fara ei, plus Udrea pe lista candidatilor ( ce catastrofa de imagine sa o pui in continuare pe liste), sa scoata banuti ( din aia fooooarte multi pe care i-au muls de la bugetele publice, direct/indirect chiar si pe timp de criza) din buzunar, sa puna osul la campanie, sa angajeze profesionisti, sa ramana frumos si discret in planul 2 si sa scoata in fata figuri noi. Acu, repede, pe genunchi. daca vor sa mai aibe partid si sa mai existe si peste 4 ani. Si daca vor ca noi sa mai avem tara ( ca dupa 4 ani de USL cu peste 50% ma indoiesc ca vom mai avea). De ce? pentru ca , repet, sunt direct responsabili pt continuarea capusarii bugetelor publice ( inadmisibil pe timp de criza mondiala si europeana) si pentru aruncarea tarii in haos si in bratele USL. Eu am sa-i votez oricum, cu sila, dar pragmatic ( ca sa nu castige USL cu peste 50% din motive pe care orice om inteligent si cunoscator al mecanismelor democratice si ale separatiei puterilor in stat le cunoaste). Dar resstul lumii? sa fim seriosi.

  Reply
 2. cristian_v

  Gasca asta (Oltean, Videanu, Blaga, Cezar Preda, Berceanu) pierde meciul pe mana ei. Eu ma uit in jur. Situatie e coapta pentru a se produce o schimbare, adica suntem in punctul de inflexiune in privinta voturilor simpatizantilor dreptei. Azi am vazut pe un forum pe un site mare (nu vreau sa exemplific) comentariul unui vechi simpatizant PNL, o voce anti-Basescu convinsa, care spala pe jos cu marele miting USL.
  Antonescu a presat prea mult si rabdarea anumitor suporteri PNL e la limita de a se rupe. S-au adunat pe panza de paianjen: Voiculescu, Sorin Rosca Stanescu, o tona de traseisti cu probleme penale (Banias, Frunzaverde, Placinta), iar acum s-a asezat si elefantul Jiji.
  ARD-ul ar trebui sa iasa in fata cu mesaje si oameni potriviti pentru a ajuta la ruperea plasei: Paleologu (da, chiar Paleologu ala care pare un clovn in anumite momente, dar ala poate atrage voturile oamenilor despre care vorbesc eu), Ionut Popescu (pe unde isi mai face veacul omul asta?), partial MRU, partial Sever Voinescu. Pur si simplu trebuie fortata anti-teza: unii spalati, care pot sa articuleze niste idei, liberali in gandire si pe de alta parte tripleta de aur Antonescu-Voiculescu-Jiji. 
  Dar asta nu se poate face cu Videanu sau Cezar Preda. E imposibil.

  Reply
 3. poweraxxel

  Dintr-un liceu bine cotat din Bucuresti au fost racolati ~simpatizanti~, elevi  care sa vina la mitingul USL contra cost … Cota de zeci de mii de asa-zisi simpatizanti va fi atinsa si cu astfel de manevre.

  Reply
 4. Marghioala

  nu-i de aur AUR, e de „aur” tiganesc, sau aur de trompeta (alama) cum se mai spune la cocleala asta lustruita cu care jmekerii fraiereste fraierestenii.

  Reply
 5. Canadiana

  Din aceeasi categorie cu explicatia Ghise cu 7 milioane care l-au demis pe Basescu. Exista o scoala romaneasca de gandire anapoda?

  Reply
 6. MateiFlorescu

  Pai de asta ii si injura o mare parte dintre ei. Daca s-ar injura mafiotii, Mazare, Oprisan & co nu ar mai castiga cu 60-70-80% alegeri locale.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *