Flacai la ejaculat

UPDATE. Raportul Departamentului de Stat privind traficul de persoane. La pagina 303 găsiţi şi România.

 

 

Facebook Comments

20 Comments Flacai la ejaculat

 1. Nea

  Bietul Vanghele gândise corect: l-a slobozit organizaţia. A greşit doar când a vrut să traducă în limbaj fin, de telectual.

  Reply
 2. Boonierat

  Ieri sau alaltăieri a apărut raportul Departamentului SUA despre traficul de carne vie în România. În raport se face vorbire şi despre doi politicieni români implicaţi în traficul de carne vie. Iniţial, ştirea a apărut în presă. Între timp a fost curăţată şi cei doi politicieni români implicaţi îb traficul de carne vie au fost pierduţi pe drum de către jurnalişti.

  http://www.realitatea.net/guvernul-roman-nu-respe

  Reply
  1. Ivan Zubeldian

   @Boonierat: "The officer was held in protective custody as the investigation continued. The government also investigated two members of a major political party for sex trafficking; these members did not hold public office. The government did not report any prosecutions, convictions, or sentences of government officials complicit in human trafficking crimes." pagina 304, aici: http://www.state.gov/documents/organization/16445

   Reply
  1. Florina

   Vanghelie recidiveşte!
   "Am inteles ca se vine cu un know haos. Un know haos. Este mult mai complexa organizatia de Bucuresti decat o organizatie judeteana."

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.