Geniul din Hawaii, Obama-Poporul-America

2008 – Imn pentru Obama, cîntat de copii

 

Legămîntul vedetelor către Obama (2009)

 

Alt imn cîntat de copii, într-un spot electoral anti-Romney

Facebook Comments

26 Comments Geniul din Hawaii, Obama-Poporul-America

 1. mimisor007

  Uite de asta scriu. De frica 🙂 si pentru ca modelul prinde la tineri, care n-au termen de comparatie. Stii cati adulatori si fani de Obama sunt si pe la noi? Ca sa nu mai vorbim de cati nostalgici ai comunismului si ai epocii Ceausescu… De aia zic: avem mult de lucrat si de explicat. Pe toate caile si cu toate argumentele posibile. Ca de exemplu:
  http://ihincu.wordpress.com/2012/10/28/logical-song-cantecul-logicii-brutale-a-lumii/
  Mai ales celor tineri care n-au trait epoci de aur si daca nu le explici, n-au de unde sti.

  Reply
 2. DanCanada

  Daca Obama e reales, se poate spune ca Idiocracy e instaurata in America 🙂 Este chiar distractiv sa-i vezi pe americani cum se duc ca boii, ca lemmingsii, orbeste entuziasmindu-se pentru Hussein. E o liniste incredibila despre beleaua cu Bengazi, nimanui nu-i pasa ca Obama e pasibil de impeachment si inalta tradare.

  Reply
  1. andrei_p

   DanCanada in Canada nu va da tratament gratuit pentru complexul de superioritate? Ca se-aude de la distanta mare cum bubuie de sanatate si robustete asigurarea universala.

   Reply
   1. DanCanada

    andrei_p Sorry, da’ n-am inteles. Asigurarea ‘universala’ din Canada n-are nimic de-a face cu faptul ca aproape jumate din americani vor sa voteze iar cu marxistul asta. Macar in Canada primul ministru Harper e finantist si de dreapta. Iar stinga e cam inexistenta acuma 🙂 Cit despre asigurari, dac-ar fi dupa mine, as pune si asigurari private sa se bata cot la cot cu cea de stat. Ar fi macar ceva competitie…

    Reply
 3. Agentul Bad Ass Tweety

  mă uit la primul filmuleţ, pe care n-am apucat să-l văd. păi, futu-i în gură să-i fut, nu le-au dat cravate, nu le-au dat pancarte, nu i-au pus să facă balet, nu i-au pus să-i dea o floare, nimic! praf!
  boii dracului, n-au găsit unu mai răsărit pe post de andrei duban?

  Reply
  1. LunguVictorEugenMihai

   Nutu Apostu nu mai face parte din PDL. asa ca ai produs o gratuitate demna de clipuri de prea-marire a Cacaraului (manca-l-ai!)

   Reply
  1. Canadiana

   LunguVictorEugenMihai nu-i asa? vezi, d-aia, traind langa cretinii astia, imi vine sa-i pup pe-ai nostri. macar au scuza de a fi trecut prin 50+ de ani de comunism.

   Reply
 4. Florina

  Şi mai e şi mizeria asta, în care se minte grosolan, screeningul pentru cancer n-are treabă cu planned parenhood-ul (doar că în centrele PP se pot face şi teste pentru depistarea bolii, atît). Bine, Obama însuşi a minţit într-o dezbatere, că dacă se întrerupe programul, se limitează accesul femeilor la mamografii. Care mamografii, la rîndul lor, sînt extrem de contestate şi fără discuţie de evitat la femeile tinere, numai după 45 de ani şi numai dacă situaţia o impune şi atunci, se mai recomandă aşa ceva. 
  https://www.youtube.com/watch?v=5ODbn5GTkOQ
  Oricum, eu prin planned parenthood înţeleg să-ţi faci planuri să-l/să-i creşti, nu ca să-l/să-i omori.

  Reply
  1. supastaru

   Florina O mica precizare: Despre indicatiile mamografiei (mai ales indicatiile de screening) s-ar putea spune ca sunt „extrem de contestate”, desi „extrem”-ul ala e cam mult.Mamografiile in sine, ca tehnica imagistica, nu sunt contestate deloc.

   Reply
 5. Florina

  Are Keeanu Reeves o replică în „Parenthood” care, aproximativ, zice că pentru a conduce o maşină îţi trebuie permis, în schimb orice idiot poate face copii, ceea ce nu-i chiar OK. Ei bine, le-aş ridica  drepturile parentale idioţilor care au permis apariţia copiilor lor în mizeriile astea şi le-aş pune numai filme despre Coreea de Nord. Că la Obama şi oamenii din jurul lui nu m-am aşteptat niciodată la altceva decît la idioţenii. 
  Pe ultimul nu-l ştiam, pentru ăla pedeapsa de sus nu-mi pare de ajuns.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *