ICR promovează cultura în regimul Voiculescu-Ponta-Antonescu-Diaconu-Marga

Secția poezie:

Facebook Comments

416 Comments ICR promovează cultura în regimul Voiculescu-Ponta-Antonescu-Diaconu-Marga

  1. Yeba

    @Florina , mai sunt si de-astia? ! Săracii, vai de ei, noroc că de data asta se poate accesa fără FB.

   Reply
 1. Yeba

  Cf. promo, sâmbătă vine AN la A3 ca să vorbească despre PDL prăbușit sub propria-i aroganță.

  Reply
  1. Florina

    @rezon 
    
   Merită distribuită, este cea mai substanţială, cea mai lipsită de echivoc şi cea mai pertinentă relatare despre ICR. 

   Reply
 2. andrei_p

  Cred ca in jurul lui Ungureanu se poate coagula o dreapta solida si pe termen lung. Nu cred ca PDL-ul de azi, asa cum este, are loc in dreapta asta. Pe termen scurt, PDL va incerca sa se regrupeze in jurul unor lideri deja consolidati, desi pierzatori – probabil Blaga, cu Voinescu chibit – pentru a salva cat mai mult din alegerile de la toamna. Dupa alegeri, eu sper ca filonul real de dreapta din PDL sa se alature cumva miscarii lansate de Ungureanu, sa culeaga ce mai e rezonabil din Noua Romanie si ocietatea civila si sa atace 2014 cu o fata noua. Poate ca la a treia incercare, dupa rateurile CDR si PDL, isi va gasi si dreapta romaneasca o coloana vertebrala reala.

  Reply
    1. Florina

      @rezon  @Nea 
      
     Sînt şi pe YouTube cîteva ediţii, vor urma şi altele. Din ce ştiu, sînt urcate toate cu Anca invitată. 

     Reply
 3. Yeba

  Pentru care te mai legi de Voinescu – iată adevăratul brand intelectual de dreapta: „Să așteptăm să vedem ce ne oferă domnul Ungureanu/”
   

  Reply
  1. rezon

    @Yeba Nu e prea departe de brandul Bercenu: Nu trebuie sa vina muntele la Mahomed, ci Mahomed la munte.

   Reply
  2. adina

    @Yeba gresit
   „Numele Baconschi este un brand”. Am citat evident din Baconschi.
    
   Cat despre asteptarea lui MRU, n-ar trebui cumva sa vina in intimpinarea lui ? Sau asteapta para malaiata in poala lui Natafleata ?
    
   Natafleata ar fi un brand bun pt PDL-isti la cat de fain s-au comportat in campanie.

   Reply
   1. rezon

     @adina  @Yeba O fi numele Baconschi un brand, dar cred ca asta se datoreaza mai mult poetului Anatol Baconschi

    Reply
 4. Yeba

  Pentru care te mai legi de Voinescu: iată adevăratul brand intelectual: „Să așteptăm să vedem ce ne oferă domnul Ungureanu/”

  Reply
 5. sanantonio

  Cei de la B1 sînt cu toți ochii pe noi. Altfel nu se explică de nici un fel cum de au repornit stream-ul live pentru exterior. mishule, se prinde și cu antena ta?

  Reply
 6. rezon

  Cum motivează Guvernoiuț urgența ordonantei ICR? Ia fiți atenți aicișa:  
   
  ”„luând în considerare faptul că neadaptarea măsurilor (…) va duce la prelungirea efectelor profund negative ale unor stări de lucruri care tind să afecteze, cu titlu de permanență, sentimentul de aparteneță la națiunea română a celor stabiliți vremelnic în alte state”.
   
   
   

  Reply
  1. rezon

   AStia cred ca sunt intelectualii USL in actiune – aia adusi de Diaconu la Min. Culturii. Se simte logica, frazare bine strunita. Super tare

   Reply
    1. sanantonio

      @SimonaM   Păi observ că folosesc virgulele în exces, ca să facă frazarea mai cursivă. Nu le e teamă deloc de virgule. Doar sînt academicieni. Or fi tot cretinii ăia care au reintrodus două semne grafice pentru același sunet, de 90% dintre tineri nu mai știu să scrie corect în limba oficială. 99% scriu sânt, după cum se și pronunță. De cei batrîni, nu mai vorbesc.

     Reply
    2. SimonaM

      @sanantonio Tocmai d-aia aici n-ar pune-o 😛
     Cât despre restul… n-am cuvinte să le mulțumesc!!! Vrând-nevrând am învățat toate regulile noi. Am copii în școală, nu mi-am permis să protestez 🙁

     Reply
    3. rezon

      @sanantonio  @SimonaM 
     Spot the differences between these two phrases:
     1. ”Let’s eat grandma!”
     2. „Let’s eat, grandma!”
      

     Reply
  1. Mistral

    @rezon Cristian Mungiu :
   ”În ce îl priveşte pe Horia-Roman Patapievici, dacă mâine îi va da cineva cu o cărămidă în cap, din păcate cred că vor fi foarte mulţi compatrioţi de ai noştri care vor jubila şi care vor considera că a ceea primit ce merită – sentimentul este că ne aflăm în plină mineriadă, mai lipsesc doar minerii. E dezarmanat să constaţi că după atâţia ani ne aflăm tot acolo şi e înspăimântător să trebuiască să-ţi creşti copii într-o ţară în care ura şi intoleranţa sunt împărtăşite deopotrivă de toate taberele, lipsa de moralitate fiind atotprezentă”.

   Reply
   1. oglinjoara

     @Mistral Cum adică „ura şi intoleranţa sunt împărtăşite deopotrivă de toate taberele”?
    Chiar nu e nici o deosebire între Voiculescu şi Băsescu? Între Antena 1-3 şi B1 TV?
    Asta e judecata unui intelectual?
     
     

    Reply
    1. sanantonio

      @oglinjoara  @Mistral e vorba despre tabere, nu despre efigii. taberele îi par turbate, generalii fac pe apaticii. oricum, eu nu sînt de acord nici cu aserțiunea asta. vreau să văd și eu ură și intoleranță în tabăra pdl. acolo, din cauza prostiei, nu mai e loc de altceva.

     Reply
   1. rezon

     @Hongse De fapt, nu era BHL. Era Pascal Bruckner, venit in documentare under cover pentru ”Palatul chelfanelii”.

    Reply
    1. Bleen

      @Yeba PDL a fost constant și la locale, și la parlamentare: 2 200 000. USL a avut variații mai mari (plusminus 1 milion votanți). Nimeni nu a fost dezamăgit de alianța PSD-PNL-PC, așa cum susțin eticiștii. Ba dimpotrivă, în 2012 PSD+PNL+PC a avut cu 400 000 voturi mai mult decît la localele din 2008 și cu 1 milion mai mult decît la parlamentarele din 2008. La procente însă a scăzut la 46%, de la 51%

     Reply
  1. rezon

    @Bleen Mdeah… Eu le-am tot zis amicilor mei politici sa nu mai atace atata absenteismul. E bun absenteismul pentru minoritari.

   Reply
 7. Bleen

  E bun Ponta. E cel mai bun lucru care se putea întîmpla. Totul îl recomandă: trecutul, talentul politic, impetuozitatea, impertinența, lăcomia, nerăbdarea, un power dizziness în creștere.

  Reply
 8. rezon

  Ion Cristoiu:
  ”Pentru mult  mai puţin făcut concetățenilor lor, şefi de stat din Africa sau chiar şefi de trib din junglă au făcut ani grei de închisoare. Ion Iliescu n-a făcut o zi de puşcărie.
   
  A băut, a mîncat, a defecat şi – dacă ar fi să-l credem pe fostul său consilier, Eugen Mihăescu – a dat poalele peste cap la tot ce-a fost parte femeiască la Cotroceni. Cu excepţia maşinilor de scris, desigur, dat fiind că acestea sînt îndeobște  din tablă.
   
  Ne mai rămăsese, totuşi, o mîngîiere. În fiecare an, de 14 iunie, Ion Iliescu se ascundea. Să nu-l găsească presa şi să-l întrebe despre mineriada din 1990. Anul acesta, de 14 iunie, Ion Iliescu nu s-a mai ascuns. A venit ţanțoş și țopăitor la Palatul Parlamentului, unde PSD își benchetuia victoria asupra poporului român.” 
   
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/romania-lui-cristoiu-usl-ne-a-furat-pina-si-amintirea-mineriadei-din-1990-986922/pagina-comentarii/2.html?utm_source=export&utm_medium=rss&utm_campaign=b11&cHash=700b4405d504f8978b77501a241fd11b#comentarii

  Reply
   1. rezon

     @EleninaNicuţ Cristoiu are o rețetă jurnalistică personală, care se bazează pe plasarea contra curentului dominant din presă. Așa se individualizează el, ca gazetar. Și tot așa e lipsit de orice coerență în pozițiile pe care le-a luat de-a lungul timpului. Dacă mâine toată presa ar începe să treacă de partea lui Băsescu si a PDL-ului, ar schimba foaia peste noapte.

    Reply
    1. morris

      @rezon  @EleninaNicuţ Ok. Dar hai sa-l lasam asa, contra curentului; pt ca e cam tot ce ne-a mai ramas pe post public, cum e b1tv sau prin evz, cu cate un articol. Cati jurnalisti batrani si cunoscuti mai dau in ponta, crin si usl? Defilam cu ce avem, asta e. 

     Reply
 9. Bleen

  Nicușor Dan a luat 66 648 la Primar General și 36 948 la Consiliul General. E clar, a fost furat. De ce 48???? E prea pe față!!! 
   
  Numărătoarea la Primar: 
   
  Numărător PDL: ”44, 45, 46, 47, 48…”
  Numărător USL: ”A! A! Pînă aici!”
   
  Numărătoarea la Consiliu General:
   
  Numărător USL: ”44, 45, 46, 47, 48…”
  Numărător PDL: ”A! A! Pînă aici!”
  Numărător USL: ”De ce pînă aici?”
  Numărător PDL: ”Și tu mi-ai făcut la fel. Sîntem chit!”

  Reply
  1. BarbuMateescu

    @Bleen La CJ-uri a fost mai urât.
    
   Numărător USL: „Câte CJ-uri aveţi?”
   Numărător PDL: (începe din stânga hărţii) „1, 2…”
   Numărător USL: „Piua o clipă, să mă duc la toaletă. Mă întorc imediat.”
    
   Numărătorul USL se duce la presă cu rezultatele, se fac conferinţe de presă, ştiri, BEC publică oficialele, tam-tam, demisii, mii de articole în presa online şi offline, etc.
    
   Undeva, într-o sală, numărătorul PDL: (hmmm, să-l mai aştept, să nu-l mai aştept? Au trecut cinci zile…)

   Reply
 10. Bleen

   Teodor Baconschi : ”un pas in fata e uneori un pas in gol. Daca PDL nu e mort, voi avea un rol mult mai mare (Boc m-a blocat sistematic). Va fi un an cu reasezari. Sa vedem ce iese. Va multumesc oricum pentru sprijin. Pe curand :)”

  Reply
 11. Bleen

  Răzvan Theodorescu la ICR. USL-ul ar fi în stare să-l trimită pe Sergiu Nicolaescu la Cannes, în locul lui Puiu, Mungiu, Porumboiu și Muntean.

  Reply
  1. rezon

    @Bleen Sa ne amintim:
   ”Scandalul finantarilor pentru achizitiile de reviste si carti pentru bibliotecile publice”
   http://www.observatorcultural.ro/Scandalul-finantarilor-pentru-achizitiile-de-reviste-si-carti-pentru-bibliotecile-publice*articleID_11956-articles_details.html
    
   ”Am ales aceasta forma de comunicare cu speranta ca voi provoca iesirea noastra, a bibliotecilor judetene, din jocul degradant in care ne-a tirit Ministerul Culturii si Cultelor. Fara complicitatea noastra, aceasta institutie nu si-ar fi putut finaliza scandaloasa politica de achizitii de carti si reviste culturale. Stiu ca gestul meu este tardiv, banii publici au fost deja risipiti, iar pagubele sint puternic resimtite de cititorii bibliotecilor noastre. Pentru ca, ii place nu-i place dlui ministru Razvan Theodorescu, cartile si revistele pe care cititorii nostri le cauta sint publicate exact de editorii pe care domnia sa i-a taiat de pe lista de achizitii. Asa stind lucrurile, te intrebi pentru ce si pentru cine sint achizitionate carti si reviste pe care nu le solicita nimeni?
    
   Ministrul Razvan Theodorescu nu s-a interesat niciodata de problemele cu care se confrunta bibliotecile judetene; acestea au fost bagate in seama doar atunci cind editurile si revistele sprijinite de ministerul pe care-l conduce trebuiau sa scape de cartile si revistele tiparite fara rost. De patru ani, noi am devenit presul sub care Ministerul Culturii ascunde gunoiul editorial pe care-l subventioneaza. Fara noi, editurile cu planuri editoriale mediocre si clientelare si-ar fi blocat iesirile din cladirile in care paraziteaza cu stivele de carti necerute de nimeni.”
    
    

   Reply
 12. Yeba

  Off topic, @Nea, Stamate & Stoian, Coşniţă & Turtoiu, pataphyl: 
  Dacă în loc de 45.000 de euro am fi avut 300.000 de euro şi în loc de şase luni aveam un an, sunt convins că aş fi ajuns primar general al Capitalie.

  Reply
  1. Bleen

    @Yeba  S-a luat Mantzy aici de el: http://www.kmkz.ro/opinii/editorial/nicusor-dan-multi-bani-un-sorin-oprescu-cu-carte/

   Reply
   1. IonescuLatul

    Sa ne zica cate voturi lua daca lui Oprescu ii lipseau 45000 euro si daca lui Prigoana ii lipseau 12985 euro (asta ca sa complicam un pic calculul). 
     

    Reply
  2. Merechene

    @Yeba oare ONG-ul lui nicusor este chiar asa de profitabil?! ca sa fii procesoman in RO, sa te lupti cu primariile si sa castigi, trebuie sa bagi bani la greu. un ONG profitabil…hm, exista asa ceva in ro daca nu te cheama voiculescu?

   Reply
    1. rezon

      @Andrada  @Florina Revolutia culturala a lui Mickey Mao
     [IMG]http://i49.tinypic.com/4hfno4.jpg[/IMG]

     Reply
 13. Bleen

  Mi-am adus aminte de http://e-ziare.ro/
  Nu știam că mai există. Prin e-ziare.ro am ajuns eu blogger. Prin 2005, parcă, am descoperit e-ziare.ro, și am început să intru zilnic, în fiecare dimineață, pe el și de acolo mai departe, pe Cotidianul mai ales. Cred că l-am făcut și pagină de home la un moment dat. Și uite așa, am citit Cotidianul zilnic, pînă m-au apucat dracii citind comentariile anti-Băsescu din josul articolelor și m-am apucat de combătut ….și uite unde am ajuns, om serios, în loc să-mi văd de treaba mea.

  Reply
  1. sanantonio

    @Bleen Și uite așa am început să ne cunoaștem, de pe vremea romantismului politic, atunci cînd încă mai credeam în povești cu feți-frumoși și elene cosînzene. Ce vremuri…

   Reply
  1. sanantonio

    @mishulake Oricum ar fi, să-i sparg la bot pe responsabili. Cine naiba din România se uită pe internet la posturi transmise de orice furnizor tv? Cretini cu doctorate!

   Reply
    1. sanantonio

      @rezon  @mishulake Bine că-ți plătești conștiincios abonamentul la TVR. Te uiți la el cînd deschizi frigiderul.

     Reply
    2. mishulake

      @sanantonio  @rezon Presupui greșit, nu sunt în țară, am acces doar online la teveuri. De aia-ntrebam.

     Reply
    3. FlorinS

      @mishulake  Sau pe dolcetv.ro poti vedea mai multe posturi tv, inclusiv B1.  Necesita inregistrare, nu necesita bani ( sau nu neaparat). Nu stiu daca functioneaza de pe ip-uri din afara tarii..

     Reply
    4. sanantonio

      @uitaroh  @mishulake mulțumesc, dar am încercat pe mai multe site-uri. e nevoie de un add-on pe care mi-l restricționează serverul hotelului. ”government policy”. trăiască acta!

     Reply
  1. gupi

    @rezon Domain Name: fortanoua.roRegistrar: ICI – ROTLDRegistration Date: 2012-03-11Nameservers:ns1.leoburnett.rons2.leoburnett.roMacar stii unde poti cere detalii

   Reply
   1. Bleen

     @gupi  @rezon Ăștia din publicitate și marketing, gen Naumovici, Aneta Bogdan și alți creativi, au impresia că se pricep la politică, că aplică niște principii, vin cu talentul nemăsurat și cu experiența în marketing și advertising și fac rahatul praf. După care o dau în bară cu 3-4%.

    Reply
  2. IonescuLatul

    @rezon da „In ianuarie, Bogdan Naumovici semna alaturi de alti oameni … Ieri, Bogdan a anuntat pe Facebook infiintarea Partidului Forta Noua (F9).”

   Reply
   1. Mistral

     @IonescuLatul  @rezon 
    Nu le-ar strica ( la Miscarea Populara  ) sa lucreze cu un PR profesionist  . macar la atat se pricep F9 . PDL-ul singur nu mai exista , cel putin nu mai repede de 1 an . Cu ceva sange proaspat ( MRU & Co ) , intr-un ambalaj nou ( MP ) , si cu ‘ ulele astea la guvernare  ( USL 🙂  , care vor face greseli tot mai multe s-ar putea sa iasa ceva . Zic si eu 🙂

    Reply
 14. rezon

  Semnalez un articol al lui  @BarbuMateescu, in nota obisnuita – foarte bun:
   
  http://sociollogica.blogspot.ro/2012/06/costurile-electorale-ale-acuzatiilor-de.html
   
  ‘Dacă vorbim de parlamentare, şi nu de prezidenţiale: 1. acuzaţiile de corupţie sunt mult, mult mai puţin relevante decât se crede în a demobiliza electoratul adversarilor. Ele au utilitate în sensul că mobilizează electoratul propriu („Votez X pentru că vreau să se facă dreptate!”). 2. „Erodarea adusă de guvernare” nu este o constantă universală, imposibil de evitat. 3. Zicala „it’s the economy, stupid” se aplică în mod evident şi în România. Partidele aflate la putere pierd procente atunci când starea economiei se degradează (FSN 1990-1992, FDSN 1992-1996, CDR 1996-2000, PDL 2008-2012), nu şi când ea se îmbunătăţeşte (PSD 2000-2004, PNL 2005-2008/PDL 2005-2007).”

  Reply
  1. Bleen

   Un lucru bun: MRU nu are susținători printre intelectualii PDL (excepție: Cristian Preda): În rest, intelectualii PDL îl iubesc ca sarea-n ochi. Și asta e bine, că prietenia și implicarea lor ar fi zădărnicit orice construcție. Așa, băieții ies in politică așa cum au intrat, pe ușa din dos. Balastul te trage la fund și în PDL, alături de feseniști, cel mai mare balast sînt intelectualii.

   Reply
 15. Bleen

  ”De altfel, Falcă, secondat şi de primarul Braşovului, George Scripcaru, a propus, în mai multe rânduri, ca Mihai Răzvan Ungureanu să fie recuperat cât mai repede de PDL. La un moment dat, Vasile Blaga şi-a pierdut răbdarea şi a răbufnit: „În România au fost doi Mesia şi unul l-am avut noi”.”
   
   

  Reply
 16. cristihan

  Astia au gasit solutia – latra la UK, poate ii invadeaza si ii scapa de probleme: http://www.evz.ro/detalii/stiri/argentina-catre-marea-britanie-dati-ne-insulele-malvine-inapoi-986932.html. Daca noi n-am fost in stare sa declaram razboi Statelor Unite cand inca mai aveam timp, asta e…

  Reply
 17. Bleen

  Eu cred că cel mai bine e să stăm și să așteptăm ca dezastrul să ne facă treaba. Doi ani îi sînt suficienți lui Ponta să îngroape România așa cum au făcut socialiștii cu Ungaria. În 2014 MRU cîștigă cu 70 la 30, după care se fac alegeri anticipate și dreapta cîștigă, la fel, cu 70 la 30. Veți spune: dar poporul, de ce să sufere poporul? Fiindcă merită. Fiindcă prostia se plătește. Fiindcă și-a făcut-o cu mîna lui. Ia să vedeți cum ies corporatiștii la vot după ce vor fi executați de bănci și își vor schimba reședința în cutia plasmei!

  Reply
  1. bilbofil

    @Bleen Ce se întîmplă cu independența justiției, cu ,sectorul privat în acest timp. Există riscul să o luăm de mai de jos, poate prea de jos atunci cînd actuala guvernare va reuși să devină impopulară pe mîna ei.
   Altfel spus, la momentul respectiv trebuie ca instituțiile statului de drept să nu fi fost complet îngenuncheate și, încă mai important, trebuie ca alternativa să fie capitalismul și nu o formă de poporan-dedism sau de nicursordanism.

   Reply
  1. rezon

    @dragos paul Asta spuneam mai jos. Dobrincu a făcut o treabă excelentă la Arhivele Naționale. În plus, e unul dintre puținii istorici specializați în rezistența armată anticomunistă. Două calități intolerabile, se pare…

   Reply
  2. dragos paul

   Deschizi presa internationala si nu poti sa nu vezi ca peste tot este stare tacita de alerta si ca guvernele occidentale nu mai stiu cum sa sa se pregateasca ptr ce va veni. Ratingul Frantei insasi incepe sa fie sub presiune. Bancile Olandeze retrogradate… etc.
   Deschid fluxurile de stiri la noi: astia sunt pe cu totul alta planeta. E incredibil.

   Reply
    1. dragos paul

      @rezon Nici nu mai stii ce sa spui. Ei cred ca daca intre 2000 si 2007, pe vremea balonului cresterii  cand  in jur curgeau banii din occident aiurea si bonusul integrarii era inca prezent li s-a parut ca sunt guvernanti de mari abilitati, azi e la fel. Nu e.
      
     Sunt iresponsabili. Asta e cel mai bun lucru ce poate fi spus despre atitudinea lor. 

     Reply
   1. Glook

     @dragos paul Pai e ca si rezolvata, ca precis n-a lasat nici Boc, nici MRU nici o lista pe puncte cu ce trebuie facut si asta-i un motiv suficient pentru refrenul ‘greaua mostenire’.

    Reply
    1. Florina

      @Glook  @dragos paul 
      
     Sacul cu bani, aia n-a lăsat, sacul cu bani, că doar aşa a zis Liviu Pop, interimarul de la Educaţie şi titularul de la Dialog Social, imediat după ce a plecat Ungureanu de la Guvern.

     Reply
  3. ics

    @dragos paul „A fost expert al Comisiei Tismaneanu pentru analiza dictaturii comuniste din Romania si coordonator al Comisiei Prezidentiale Consultative pentru analiza dictaturii comuniste.”
   Carpa kaghebista a dat dislike

   Reply
   1. dragos paul

     @ics Normal. Intre lupta cu criza econmica si lupta cu Tismaneanu si comisia lui, care sa fie prioritatea? 

    Reply
    1. ics

      @dragos paul Care criza? Nu exista asa ceva. Au fost doar pedelistii care au taiat toate ‘drepturile’ poporului bugetar pentru ca nu se mai saturau de furat. @Bleen  are dreptate, poporenii trebuie lasati sa sufere putn

     Reply
    2. dragos paul

      @ics 
      
     Acum serios: Daca intelighentia reformista etc voia sa le dea in cap cu date din arhive, nu ar fi avut timp sa o faca toti acesti ani?!  Sunt puerili.
      
     Dar poate ca e o veste buna in asta: De acum inainte toti intelectualii USL in loc sa stea pe la televiziuni sa-i injure pe intelectualii lui Basescu, vor sta in arhive si vor produce in sfarsit ceva care sa le justifice numele de intelectuali.
      
     Acum realizez: asta e marea miza de fapt. Mutarea ganditorilor USL din studiouri in arhive. Planul e genial. Acum inteleg pentru ce au luptat ei in acesti ani: O baza de date. Este intelectualismul absolut, un caz demn de anale. 
      
      

     Reply
    3. Florina

      @dragos paul  @ics 
      
     Mie mi se pare un precedent periculos, practic desfiinţează instituţia intelectualului uselist de televizor. Şi-atunci cine va mai avea curaj să-i critice pe sticlă?

     Reply
    4. Florina

      @dragos paul  @ics 
      
     Nu trebuie neapărat să existe o miză pentru ei, e răzbunare pur şi simplu şi acţiune de intimidare în forţă. Motivele demiterii nu există, vajnicii bolşevici nu au nevoie de aşa ceva.

     Reply
    5. ics

      @Florina  @dragos paul pana la urma orice loc eliberat e bun pentru un var, cumatru, mang, sponsor etc

     Reply
 18. IonescuLatul

  „Premierul Victor Ponta se va afla in Polonia la sfarsitul acestei saptamani, in vizita privata la invitatia omologului sau polonez Donald Tusk, unde va asista la partida de fotbal dintre Cehia si Polonia, din cadrul Campionatului European, si va vizita si Muzeul fostului lagar nazist Auschwitz-Birkenau, potrivit Mediafax. ”
  Auzi, daca-i place… nu-i luam noi niste bilete la semifinale?

  Reply
   1. ics

     @cristi c  @IonescuLatul Poate vrea sa participe si la pregatirile mondialului din Brazilia. Daca il ia si pe mazare s-ar simti ca acasa 🙂

    Reply
  1. Hongse

   @IonescuLatul
   „Victor Ponta: Orice guvern, oricat de bune rezultate are in alegeri, daca nu incepe imediat sa dovedeasca capacitate administrativa, mai devreme sau mai tarziu isi pierde acest sprijin popular”
   Hai să dovedim repede că ne organizăm la meci. Ştim cine vine cu berea şi cine-i responsabil pe problema floricelelor?

   Reply
  2. Raducu

    @IonescuLatul Am zis si eu acum doua zile. Opozitia – liniste. L-as vrea pe Ponta un fel de premier in exil.

   Reply
 19. Florina

  „Nu știu dacă poporul român îl va vota pe Crin Antonescu. Nu cred că poporul român îl va vota pe Crin Antonescu. Mai ales după experienta cu Băsescu, nu vor vota un om care, prin viziunea electoratului, nu are prestanța și echilibrul necesar. Acestea sunt aduse de o anumită vârstă. Nu poți deveni președinte al unei țări dacă nu ai împlinit 55 de ani.”
   
  Radu Câmpeanu, azi.

  Reply
   1. Florina

     @uitaroh 
     
    Asta ca să-l voteze poporul, dar pentru ca să fie Crin preşedinte e suficientă o declaraţie a Parlamentului. 

    Reply
 20. Bleen

   Andrei Volosevici 
  ”Va multumesc pentru incredere si pentru sustinere! Fiecare vot pe care mi l-ati acordat ma obliga sa ma implic in viata comunitatii si lupt mai departe, din opozitie de data aceasta, pentru promovarea valorilor de centru-dreapta! Vom ramane IMPREUNA!”

  Reply
  1. morris

    @Bleen Scuze pt lipsa prezentei zilnice obligatorii la dvs, acilisea; nici acum nu stau, fug la munca.
    Am citit asta cu Volo si trebuia sa-ti zic una, aflata ieri pe surse, de aici, din Ploiesti.
   Badescu a castigat cu 1500 de voturi, exact cate au fost date disparute! Volo a depus contestatie dar si aia a disparut! Fara gluma iti spun: pe Volo l-au furat, asa a castigat usl aici. Sursa mea, din interiorul lor!

   Reply
   1. Bleen

     @morris P-aia cu cele 1500 de voturi dispărute, adică exact diferența dintre Bădescu și Volosevici, o știam. N-o știam p-asta cu dispărutul contestației.

    Reply
 21. Bleen

  – „Mulţi dintre voi mi-aţi cerut să vă numesc amantele în funcţii”
  – ”Și Băsescu ne-a cerut nouă același lucru, așa că taci!”

  Reply
   1. rezon

     @Never G Dobrincu e un istoric iesean specializat in rezistenta armata anticomunista.
     
    Pai, ce mesaj ar fi transmis mentinerea unui asemenea spechimen in fruntea arhivelor?

    Reply
    1. rezon

      @Never G Vorba lui Papașa: elemente reacționare, fasciste, incitate,  unele dintre ele drogate

     Reply
 22. pedala

  Cultura trebuie promovata si sustinuta.Consider ca avem nevoie de axa Antonescu – Voiculescu – Ponta.

  Reply
 23. cocosila

  Constat ca „minerii” s-au diversificat. Au devenit mai subtili dar si mai periculosi. Perdele de fum acopera tot mai multe matrapazlacuri. ONG-urile sunt mai rele ca minerii: Agentia de Monitorizare a Presei, CNA-ul, Pro Democratia, aia de implemeteaza democratia prin Cumpanasu, ailalti ai Mungioaicei, astia mineri adevarati! 🙂

  Reply
 24. Bleen

  Ceea ce se întîmplă în PDL devine încet încet irelevant. Lucruri relevante și extrem de interesante se întîmplă în alte părți, departe de ochiul publicului. Apar evoluții noi, ies la suprafață informații valoroase pentru unii, compromițătoare sau deprimant spre paralizante pentru alții, forțe se regrupează șamd. Războiul, surprizele, loviturile de teatru și regrupările cu adevărat importante și interesante nu se înîmplă în PDL. Și nici în USL.
   
  Avînd în vedere că lucrurile cu adevărat importante, relevante și interesante nu se întîmplă la vedere și despre ele nu putem scrie, vom reveni la articole ceva mai teoretice, departe de actualitatea politică (sau partea vizibilă și irelevantă din ea).
   
  UIte, chiar acum mă gîndeam la cum ar arăta o municipalitate deșteaptă, de dreapta. 

  Reply
  1. cristihan

    @Bleen Foarte bine, si asa am amanat prea mult niste treburi… Sa ne vedem sanatosi peste vreo doua saptamani. 😉

   Reply
 25. cristihan

  RL: „Nu mă bucur în general de răul altora, însă am o fire justiţiară şi sunt foarte fericit când se face dreptate. Cred că ce se întâmplă în acest moment cu PDL, toţi aceşti oameni care se pulverizează şi se acuză de ceea ce mass-media şi opoziţia le spuneau de atâta timp, îmi creează sentimentul că se face dreptate. Mai este însă un pas mare până la dreptatea juridică, pentru că cei care au încălcat legea şi au făcut averi şi distrus vieţi ar trebui să plătească juridic”, a spus Ponta, la Antena 3.”
   
  Adica nu ajung declaratiile, trebuie sa raspunda si juridic?!

  Reply
  1. sanantonio

    @cristihan Altul care încă se crede în opoziție. N-a mai rămas nimeni care să-i aducă la realitate? Nu cu R.

   Reply
 26. Florina

  Buşcu: „PDL a supt-o. Aştept de mult să fiu un pic vulgar, dar aşteptarea a meritat.”
   
  A meritat să o facă atîta timp pînă să o şi spună. Asta-i vulgaritatea.

  Reply
  1. Yeba

    @Florina , e psihanalizabil, a rămas șocat de când a aflat lumea că el are suptul în fișa postului.

   Reply
  2. sanantonio

    @Florina El tre să știe mai bine, are o experiență mult mai îndelungată și mai profitabilă. De ce să fi așteptat pîn-acum? Era constipat? Doar PDL a mai dat niște chiftele pînă acum, putea să-și descarce mai demult sufletul, nu se cade să stai așa, cu conștiința încărcată la maxim. Pleznește, naibii, fierea-n tine, și-ai supt-o.

   Reply
   1. meioza

     @sanantonio  @Florina Păi are bușcu experiență căcălău de la Vîntu…  Deși s-ar putea să fi fost responsabil cu c…tul în loc de creier, nu cu hidrantul lui Vîntu…

    Reply
 27. BarbuMateescu

  PDL a obţinut cu totul 24% din voturi (excluzând contribuţia UNPR la alianţe), dar demisionează de parcă ar fi luat 4%.
  PDL este la câteva procente de (USL/2)% dar se comportă ca şi când ar fi obţinut (USL/52) %.
  Schimbări erau necesare, dar PDL se comportă de parcă ar fi PNŢ. USL există de mulţi ani, rezultatele ar fi fost aceleşi dacă USL exista în 2008.
  PDL a pierdut alegerile, dar a pierdut mai ales bătălia mediatică pentru alegeri, şi se comportă ca atare. Ceva e în neregulă.

  Reply
   1. BarbuMateescu

     @sanantonio PDL poate obţine acele câteva procente pe erori USL. Deşi o nouă construcţie e frumoasă dpv estetic şi ideologic, nu e absolut necesară.

    Reply
    1. sanantonio

      @BarbuMateescu Poate nu e necesară, dar e dorită și așteptată de mulți. Pe eșafodajul PDL nu se poate construi nimic. E putred,

     Reply
    2. Never G

      @sanantonio  @BarbuMateescu Mai sunt cateva luni pana la parlamentare si ei sa construiasca ceva nou? Nu e timp! O fi dorita schimbarea, dar mie mi se pare mai potrivit sa dea afara oportunistii, nu sa se zguduie din temelii. E usor sa demolezi si foarte greu sa construiesti. Daca fac o reconstructie, o termina peste un an si chiar vor lua 4% la urmatoarele alegeri. Nu sunt de parere ca e putred totul. 

     Reply
  1. rezon

    @BarbuMateescu Dar tu cum crezi ca ar fi fost bine sa procedeze? Sa-si fi dat demisia doar sefii de organizatii cu rezultate slabe si coordonatorii de campanie?

   Reply
    1. rezon

      @BarbuMateescu Cred ca s-a intrat intr-o spirala necontrolata a reprosurilor. Cei vizati or fi zis „dar ce, numai noi suntem de vina? ori toti sa muriti, ori toti sa scapam”

     Reply
    2. sanantonio

      @rezon  @BarbuMateescu Și s-a ajuns la ”ori toți să muriți, ori noi să scăpăm”

     Reply
    3. rezon

      @BarbuMateescu Iar asta se intampla de obicei cand nu exista leadership care sa tina disciplna in sedinta

     Reply
    4. sanantonio

      @rezon  @BarbuMateescu Tocmai asta e, că leadership-ul adevărat se exercită în afara ședințelor. Nici Iliescu, nici Băsescu, nici Năstase, nu trebuia să țină ședințe ca să-și transmită mesajele către partid. Un strănut spunea cît o teză. Doar la Blaga vezi leadership de ședință. El e în stare doar să-i sperie pe-ai lui, în exterior nu transmite nimic. Vezi replica memorabilă a lui Oprescu de acum 4 ani. Ceva cu potaia, nu mai rețin exact.

     Reply
    5. rezon

      @sanantonio  @BarbuMateescu Da, dar controlul sedintei, adica al locului unde se iau deciziile,  e esential.  Uite una mai memorabila, de la Nastase: „Au venit cu ideile lor si au plecat cu ideile noastre”

     Reply
    6. sanantonio

      @rezon  @BarbuMateescu Normal, se referea la cei care-ncercau revolta de pe Bounty. Le-a dat Skittles de i-a săturat.

     Reply
 28. rezon

  Ponta a dat-o in bara cu ICR-ul. Cu aplombul lui de carlan, reuseste sa-si puna in cap toata intelighentia, de la stanga la dreapta.

  Reply
  1. sanantonio

    @rezon Mi-aș dori să i se tragă din asta, dar nu prea cred. Cultura nu prea e subiect de prime-time news la nici o tv. Dar Patapievici ar merita un miting la Universitate.

   Reply
 29. cristihan

  A vazut cineva lucrarea de doctorat a lui ponta…? Teza din 2003 a fost pe tema „Curtea Penală Internaţională”. A scos si o carte in 2004, cu acelasi titlu. Co-autor Coman Daniela, care acum e conf.univ.dr. la Spiru. Cu un CV foarte interesant… http://www.spiruharet.ro/facultati/drept-buc/cadre/97bfa22b8c9e0e4f48cfe85e9918758a.pdf (din Bucuresti, facultate la Craiova, master la Constanta, angajata la guvern in perioada celui mai bun prim ministru, travelling to China in 2004 (ahm…), master la Univ Nationala de Aparare, administrator la Romarm, etc, etc). In CV insa nu mentioneaza nimic de cartea respectiva si de celelalte (http://www.cartejuridica.net/coman-daniela-a3969-p0.html) Ar fi culmea sa fie alta persoana cu acelasi nume, aceeasi specializare, frecventand acelasi mediu… Mi se pare oarecum interesant subiectul 😛
   
  PS. Ponta a mai scos o productie interesanta in 2005: „Noi provocări ale secolului XXI – Constituţia europeană. Importanţă, efecte şi natură juridică, Ed. Arhiepiscopia Tomisului, 2005, Constanţa”, iar Coman Daniela a scos „Justitia europeana versus Justitia internationala – Provocari ale secolului XXI-a”. Ce de provocari in secolul asta…

  Reply
   1. Mistral

     @sanantonio  @cristihan Poate de asta a schimbat Comisa de Etica . Poate e ceva la el sau la nivel mai inalt decat  cel al defunctului Mang . Le e frica de un efect ca in Ungaria , unde dupa demiterea presedintelui  a inceput o adevarata isterie a verificarii lucrarilor de doctorat .

    Reply
  1. ribelalu

    @cristihan Editura Arhiepiscopia Tomisului? Si mai spun unii ca BOR-ul ne arunca din nou in Evul mediu. Uite ce biserica moderna si deschisa la nou avem….

   Reply
    1. sanantonio

      @meioza  @rezon la mine a fost progresie geometrică, la tine aritmetică. de-acolo vine.

     Reply
  1. sanantonio

    @rezon Nu va fi absorbit, va fi un PDL balama, gen UDMR. Bleen a dezvoltat ideea într-o emisiune anterioară.

   Reply
  1. sanantonio

    @Bleen la mine apar 34. oricum, e imposibil să fie doar 1, doar nu sînt avatarul tău, nici meioza, nici pata, și iata, tocmai cînd scriu, apăru florina. sîntem mai mulți decît știm.

   Reply
    1. TovarasulMC

      @Bleen  @sanantonio Pulica asta plus prigoana tot nu l-au batut pe Oprescu si noi stam linistiti pe bloguri si radem de pulica asta.

     Reply
    2. sanantonio

      @TovarasulMC Mă, tu te-ai rătăcit pe-aici, altfel nu-mi explic. Ce vrei? Un reportaj? RTV e vis-a-vis, și următoarea la dreapta.

     Reply
    3. rezon

      @TovarasulMC  @sanantonio Avem Legea 544/2001 privind informatiile de interes public. Trimiti solicitare si afli.

     Reply
    4. sanantonio

      @TovarasulMC Scuză-mă, nu mi-am dat seama, o să lipsesc o secundă, mă duc să-mi tai puțin gătu pînă or cîștiga ăia de-mi convin mie.

     Reply
    5. TovarasulMC

      @Bleen  @sanantonio La universitate Bleen. In fine, somn usor si vise placute in continuare.

     Reply
    6. rezon

      @Bleen  @TovarasulMC  @sanantonio 
     Diviziunea muncii:
     [IMG]http://i46.tinypic.com/2ymy2wp.jpg[/IMG]

     Reply
   1. Bleen

     @sanantonio  @Florina Dacă Blaga candidează și cîștigă e viitorul lider al dreptei pentru următorii 30 de ani opoziție.

    Reply
    1. Never G

      @Bleen  @sanantonio  @Florina Ce aveti mai frate cu el? L-am vazut cu ochii mei cum spunea cu toata convingerea despre Frunzaverde ca e tradator!

     Reply
   1. sanantonio

     @Bleen  @rezon Ce-ai cu el, combate bine, cu dovezile pe masă. Nu găsește chiar întotdeauna ce-i trebuie prin hîrtiile alea răvășite, dar, na! Oameni sîntem!

    Reply
 30. sanantonio

  Am mai aflat ceva nou: Ponta: ”USL a cîștigat 36 de consilii județene.” Anto: ”PNL a cîștigat 13 consilii județene”. Conform formulei promovate de ND, puterea a obținut 49 de consilii județene din 41 posibile. Anastase? Corect?

  Reply
  1. rezon

    @meioza Iliescu a dat  azi o explicatie simpla, tovaraseasca:  Consiliul European e un organism al prim-ministrilor.:  

   Reply
   1. Never G

     @rezon  @meioza La cei se pare 82 de ani nu se dezice. Face o confuzie voita intre Consiliul European unde sunt sefii de stat si Consiliul Uniunii Europene unde sunt reprezentate guvernele.

    Reply
    1. sanantonio

      @Never G  @rezon  @meioza Îl subestimezi. E o confuzie voită. El se adresa pelicanului care habar n-are că am intrat în UE, ce diferență poate face ăla între consiliul european și consiliul uniunii. Dacă pomenești și de comisie, tre să-l îl ridici din șanț.

     Reply
    2. meioza

      @sanantonio  @Never G  @rezon Stau să mă gîndesc cum ar fi mai bine să fie:
     1. Atîț de prost încît chiar să creadă ce spune
     2. Atît de tupeist încît să încerce să ne prostească pe față…
      
     Voi ce ziceți?

     Reply
    3. meioza

      @uitaroh  @sanantonio  @Never G  @rezon Și eu zic că mai bine varianta 2… Pentru că atunci există șansa să nu își taie craca de sub picioare (și a noastră împreună cu el), doar ca să i-o facă lui Băsescu…

     Reply
    4. sanantonio

      @meioza  @Never G  @rezon 1) nici 2) nici
     Nu crede ce spune, nici nu încearcă să ne prostească. Minte. Cîți își dau seama de asta?

     Reply
    5. Never G

      @meioza  @sanantonio  @rezon Daca era prost, nu ne fraierea el atatia ani! Ramane ca-i tupeist, doar miza e foarte mare si isi aduce si el aportul. Tocmai acum cand e pe cale sa i se implineasca visul sa stea deoparte?

     Reply
    6. bilbofil

      @meioza Nu știu cum ar fi mai bine dar cred că ambele afirmații i se aplică lui Ion Iliescu.

     Reply
  2. sanantonio

    @meioza Are, totuși, dreptate. Nu e șeful statului, în accepțiunea generală, pentru că România nu e stat prezidențial. Nu el conduce guvernul. Președintele reprezintă statul și e șeful CSAT, prezidează ședințele guvernului, dar nu are inițiativă legislativă. Nu e șef, dar nici marionetă. Asta nu vor să priceapă mîrlanii.

   Reply
 31. rezon

  Realitatea TV ramane plina de speranta, titrand cu burtiera de foc: „Blaga – Nu exclud sa candidez”

  Reply
 32. sanantonio

  O ia și Horia Alexandrescu pe arătură cîteodată, de-ți dau lacrimile: ”Boc a fost ajutat să cîștige la Cluj ca să i se tragă preșul de sub picioare” (citat din memorie). Cum adică? Cine l-a ajutat? PDL, care a luat jumptate din voturile lui Boc? USL, ca să nu cîștige candidatul lor? Dalai Lama, că tot veni vorba de el? Întreb și eu, chiar toți au început să fumeze iarbă indiană?

  Reply
  1. SimonaM

    @Mistral http://www.rtv.net/ponta-il-ironizeaza-pe-basescu-si-in-fata-ambasadorilor-straini-la-bucuresti_32484.html#ixzz1xnLdwQf6

   Reply
   1. Mistral

     @SimonaM După ce i-a mulţumit pentru invitaţie, Ponta a ezitat puţin, apoi i-a spus ambasadorului rus: „Domnule ambasador, ca să fiu sincer, putem să bem şi pentru preşedinţii noştri”, făcând astfel aluzie la Traian Băsescu.

    Reply
    1. sanantonio

      @Mistral  @SimonaM  Mă enervezi, mi-ai luat citatul din clipboard.
     Adică i-a făcut bețivi pe Putin și Băsescu? Chiar nu văd vreo aluzie în glumița asta infantilă a lui Tonta. Trebuia să zică și el ceva spiritual și a dat cu mucii în șampanie. De cine or rîde ambasadorii ăia, de Băse sau de Ponta.

     Reply
    2. rezon

      @Mistral  @SimonaM  @sanantonio Poate cineva sa-i puna o tava si un stergar lui Ponta in poza de la AmbaRu?

     Reply
    3. sanantonio

      @rezon  @Mistral  @SimonaM Cred că dacă se prind rakeții lui Putin că l-a făcut Ponta bețiv, o să aibă viață grea. Ponta, nu Putin.

     Reply
    4. sanantonio

      @rezon  @Mistral  @SimonaM Futu-i, ce le seamănă numele ăstora: Putin/Potan (Paton?)

     Reply
    5. SimonaM

      @Florina  @sanantonio  @Mistral Presupun că da. Acolo te execuți, mai ales când ești doar un Victoraș

     Reply
    6. bilbofil

      @Mistral Ce vrea să sugereze Micuțul Titulescu? Băsescu e un fel de Putin sau Putin un fel de Băsescu? V-am zis eu că copilot vine de la vîrsta mentală, nu de la mașini

     Reply
    7. meioza

      @bilbofil  @Mistral Asta mi-amintește de bancul ăla cu rusul și americanul care beau cot la cot. În toiul băutei, americanu’ se laudă: „La noi e atîta libertate încît pot să îl înjur pe președintele Obama cînd îl vede la un miting și nimeni nu poate zice nimic”. Rusul, ca să nu se lase mai prejos: „Păi și la noi e atîta libertate: eu cînd merg la Kremlin la adunări, dacă mă supără Putin mă piș în fața lui și nimeni nu poate zic nimic!”
     Spre dimineața, cînd aburii alcoolului au trecut, americanul cuprins de remușcări spune: „am exagerat un pic, de fapt îl pot înjura, dar să nu zic că e negru sau maimuță și e bine să nu fie nici un summit internațional că vin băieții de la CIA-ului și ăia nu glumesc”. Atunci zice și rusul: „da, și eu am exagerat un pic”. Americanul bine dispus: „nu-i așa că de fapt nu te poți pișa?”. La care rusul: „Ba da, doar că nu mi-o scot din pantaloni…”
      
     Ponta pare a fi rusul…

     Reply
  1. Yeba

   @Bleen
   Gheorghe Ştefan, zis Pinalti, i s-a adresat lui Teodor Baconschi: „Ce te ţii, bă, de scaun?”.
   Fostul ministru de Externe a replicat că nu se ţine de scaun, „numele Baconschi este un brand”. (sursa –  Realit)

   Reply
  1. uitaroh

    @Bleen Si va fi un PDL cu oameni finuti si cu cravatele vesnic calcate si pusi pe economie adevarata. 🙂

   Reply
  2. sanantonio

    @Bleen Blaga nu poate rata șansa de a prelua funcția de președinte. Trebuie să-și arate mușchii, apucăturile de căprar nu-l lasă. Ce naiba, luăm în seamă toate fumigenele… Videanu e prea laș pentru o confruntare directă, chiar și cu Elena Udrea.

   Reply
 33. Sam85

  Vreau Monica Macovei sa preia PDL-ul si sa-l epureze de Berceni.
  Monica Macovei – prim-ministru!

  Reply
  1. sanantonio

    @Sam85 Eu l-aș vrea pe Dalai Lama, dar nu mă lasă mama. (n-am găsit alta rimă… Yeba?)

   Reply
    1. sanantonio

      @cristihan  @Bleen  @Sam85 Nu e vorba de descurajare! Noi nu trăim nici în Anglia, nici în Suedia, Germania sau mai știu eu ce țară nemisogină. Asta e! Să ne resemnăm. Deocamdată.

     Reply
    2. Bleen

      @sanantonio  @cristihan  @Sam85 Monica Macovei nu poate conduce oameni. Îi poate aresta, dar nu conduce. Nu are nicio treabă cu politica, e de pe altă lume. E foarte bună pe justiție, e luptătoare, are caracter dar nu e de prim plan, de lider. Așa cum nu era nici Boc. Să nu repetăm greșelile.

     Reply
    1. sanantonio

      @Yeba Găsisei mai deunăzi niște rime drăguțe într-o postare, de-aia am cerut sprijin. M-oi fi înșelat.

     Reply
    2. Yeba

      @sanantonio Eu l-aș vrea pe Lama Dalai, dar nu ai de-un’ să-l dai.
     Pataphyl e tare, e văr cu Urmuz.

     Reply
  1. rezon

    @Bleen Adica-l lasa pe Blaga cu un PDL de maciuci in brate si pleaca sa faca miscarea de dreapta cu MRU?

   Reply
  2. sanantonio

    @Bleen Dacă va fi așa, înseamnă că planul funcționează. Dacă nu, e sabotat din interior. PDL oricum se va fărîmița. E ”win-win”. Tipic cuiva.

   Reply
  1. sanantonio

    @rezon Păi nu sînd decît două tabere și trei mișcări: cei care merg pe mîna lui MRU și ceilalți.

   Reply
 34. Florina

  Merită văzută disperarea, şi a anumitor polticieni, şi a majorităţii jurnaliştilor, cauzată de posibilitatea ca MRU să închege construcţia de centru dreapta despre care s-a vorbit. 

  Reply
  1. oglinjoara

    @Florina De aceea – ca să-l contracareze pe MRU – o să-l promoveze pe Nicuşor Dan ad nauseam.
   O să spună că El e adevărata alternativă la actuala clasă politică.
    
   Miza e extrem de importantă: e vorba de ultima şansă a normalităţii, iar „băieţii” nu vor s-o scape de sub control, promovând ca lider al ei un (alt) cheguevarist eco – Nicuşor Dan.
    

   Reply
   1. sanantonio

     @oglinjoara  @Florina Pe naiba, pe ăsta nu l-au votat nici semnatarii listelor, ce simbol să faci din el? Panou de Protecția Muncii AȘA NU?

    Reply
 35. Never G

  Bogdan Chireac arunca aceleasi fumigene spre PDL;: Basescu sa demisioneze si sa preia conducerea partidului. 
  Pentru mine e clar: face parte din strategia de derutare a sustinatorilor lui Basescu.

  Reply
  1. Florina

    @Never G 
    
   Da, asta găseşti la toţi analiştii, la pachet cu „dacă lua Blaga şefia acum un an, alta era situaţia, nu se ajungea aici”. E suficient să vezi cine îl promovează pe Blaga ca să îţi dai seama cum stau lucrurile. 

   Reply
   1. Never G

     @Florina Apropo de „analisti”, acum una- doua, fac referire la  varsta lui  Basescu.
    Astia se duc la cursuri, sau primesc indicatii pe email?

    Reply
    1. Florina

      @Never G 
      
     Vîrsta ca vîrsta, da’ nu vezi cum mor toţi de dragul PDL-ului, zicînd că mai are o şansă doar dacă demisionează Băsescu? Şi că ăsta e imperativul, că doar tre’ s-avem opoziţie, dom’le, se poate să rămînem fără? 
     Echidistanţi. 

     Reply
    2. Never G

      @Florina Da, te impresioneaza pana la lacrimi grija lor de PDL si de a avea opozitie!   
     O singura concluzie rezulta: ‘buturuga mica care rastoarna carul mare’ e Basescu.
     Ar trebui sa sune goarna: „adunarea!’
     Sa le dam peste bot de cate ori se leaga de el!
      

     Reply
 36. Yeba

  Blaga nu pleaca nicaieri, e mai util sa saboteze din interior. In noua miscare ar trebui sa existe o forma de inscriere individuala, un filtru, o forma de alegeri care sa bareze accesul categoriei Blaga. In CDR conducerile partidelor au devenit automat conducerea CDR. 

  Reply
 37. Florina

  Falcă, clar: depunerea mandatelor noastre nu înseamnă să ne realegem din nou între noi, ci să ne deschidem spre o construcţie reală de centru – dreapta. 

  Reply
    1. sanantonio

      @cristihan  @uitaroh  @Florina Fără Poate (poate!) nu se poate? Așa trebuie să fie!

     Reply
 38. Florina

  Deci, toate hienele de presă îl dau pe Blaga ca cel care ar fi putut salva PDL-ul anul trecut, în timp ce au început serios atacul la MRU. Ca să ştim exact cum stăm. Şi cum a stat Blaga tot timpul.

  Reply
 39. Bleen

  Pe Realitatea: Alina Mungiu, Hurezeanu și Dinescu. Pe B1tv: Turcescu, Pavelescu și CTP. Pe Digi24: Prelipceanu și Surupățeanu.  WTF??????

  Reply
    1. cristihan

      @Florina  @SimonaM  @Bleen http://www.lumosity.com – acolo SIGUR nu dati peste nici unul din aia de mai sus

     Reply
  1. sanantonio

    @Bleen E mult mai reconfortant pe H2O. Fără glumă. Elenina e mult mai drăguță decît în avatar, și vorbește la fel de coerent și plăcut cum scrie. Sînt chiar surprins de normalitatea asta atît de neobișnuită. Mulțumesc, hanule!

   Reply
 40. sanantonio

  Blaga negru. Mucles. Nici un lătrat, nimic. Remarcabil. Urmează să treacă la PSD. Sau la PNL. Nu contează.

  Reply
   1. sanantonio

    u @Bleen Futu-i, mi-ai dat să-l aud din nou pe Prepelițeanu ăla, să-mi cadă halba de bere din mînă. Credeam c-a dispărut din peisaj, mare noroc am avut cu tine că mi l-ai readus în memorie.

    Reply
    1. sanantonio

      @Bleen Sînt reclame. Citesc cu atenție prospectul. … dentiști din România… la megaimaj…

     Reply
 41. Florina

  Întreaga conducere PDL şi-a dat demisia, iar Emil Boc nu va mai candida pentru un alt mandat. Momentan, partidul va avea o conducere interimară, a cărei componenţă nu se ştie încă.

  Reply
   1. cristihan

     @Bleen  Elenina Nicuţ lazaroiu s-ar putea sa constate ca e chiar placut sa combati din partea cealalta… Trebuie sa spui doar „Ei, si? Ce mare lucru?” 🙂

    Reply
   2. Yeba

    Trebuie sa instalez Silverlight sau cum fac sa vad si eu? Deci linkul se deschide cu invitatia de a-l instala.

    Reply
    1. cristihan

      @Yeba Daca asta cere, da-i. Eu am instalat si nu m-a intrebat. Te mai intreaba apoi (eventual) de un plug-in si ii dai sa mearga „de data asta” (in Chrome cel putin…)

     Reply
    2. cristihan

      @Yeba Daca asta cere, da-i. Eu il am instalat si nu m-a intrebat. Te mai intreaba apoi (eventual) de un plug-in si ii dai sa mearga „de data asta” (in Chrome cel putin…)

     Reply
 42. sanantonio

  Cică Blaga: ”Mesia nu mai există. Au fost doi, unul l-am avut noi” (!!???) Ăsta a dat-o pe etnobotanice. Etnobotnice. Tenobotnițe.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *