Măsuri de criză la Realitatea TV

În urma somaţiei RAAPPS, Realitatea TV se vede nevoită să se mute din Casa Scînteii în Garsoniera lui Diaconescu, rămasă liberă după ce acesta s-a mutat la 2 camere. Drept urmare, postul de televiziune Realitatea TV se vede nevoit să adapteze emisiunile TV la noul spaţiu de emisie, după cum urmează:

Senzaţional cu Emil Hurezeanu – emisiune live permanentă

România te priveşte. Cu Andreea Creţulescu, de la balcon

Cosmin Prelipceanu va prezenta, din lift, Ştiri la fiecare etaj

Cap de carton sau pajură din mase plastice? – Emil Hurezeanu aruncat în tomberon de C.T. Popescu

Live din elicopter – de ce pică rufele de pe balcon. Cu Oana Stancu şi Adrian Ursu

Auto Show: Cum schimbăm uleiul la elicopter în faţa blocului. Cu tipa aia grasă şi bătrînă de la Meteo

Arhitektonic. Invitat special: Dinu Patriciu lovind cu cheia de 14 sau cu pumnul în calorifer

Feţele Cotidianului. Mircea Dinescu cerîndu-i un păhărel de griş vecinei de la 2

3×3 m.p. cu Stelian Tănase şi invitaţii săi: baia, bucătăria şi balconul

Realitatea all inclusive. O baie ieftină în cadă pentru întreaga familie

Ora de foc cu aragazul oprit. Cu Adi Ursu şi Oana Stancu

Breaking News: Administratorul de bloc a pus sechestru pe rufele puse la uscat în uscătoria comună de angajaţii Trustului

10 pentru România. Live din casa scărilor de la şedinţa Asociaţiei de Locatari. O şedinţă prezentată şi mediată de Mihai Tatulici

Deschide lumea, dar uită-te pe vizor, să nu vină ANAF-ul cu întreţinerea.

Zona de impact: Corina Drăgotescu bătînd covorul.

100% – noul ABC de la parter. Cu Robert Turcescu.

Între emisiuni, din oră în oră, conform deciziei CNA, va fi prezentat avizierul de bloc, cu penalităţile la întreţinere.

Facebook Comments

23 Comments Măsuri de criză la Realitatea TV

 1. para

  offtopic

  am şi eu un bănat.

  sunt bannat pe voxpublica. sunt bannat pe hotnews. bannaţi-mă şi aici, vă rog.

  Reply
 2. madam bocary

  Papagalii astia de la Realitatea, ca Dinescu, nu au anvergura lui bleen si nedormitul. Ei nu zbiara la microfon. Stai, c apoate n-ar zbiera nici daca l-ar avea, mai stii.

  Reply
 3. Florina

  noi vrem respect!

  nu mai infundati ghena. gunoiul se colecteaza selectiv si se difuzeaza din ora in ora.

  nu ne mai scuipati de la balcon.

  Reply
 4. al.m

  Ieri, nepotul meu de 5 ani se juca in sufragerie. Dintr-o neglijenta impardonabila, am lasat televizorul deschis pe Realitatea Tv. Matei vine la mine in bucatarie si ma intreaba: ,,Bunico, se scufunda Romania?",, Ce-ti veni, de unde stii tu asta?" ,, De la televizor".

  Mea culpa, promit sa nu se mai repete.

  Reply
 5. Andrei

  @Nedo,

  Respect de garsoniera. Mai ramane de aflat cum vor conduce liderii de sindicat din camera de la Jilava confort III afacerea 🙂

  @Micutza,

  …s-a prins de inselatorie. Atunci a venit liderul de sindicat al slujbasilor enumerati in poveste, recte, pan Marica, si a recunoscut ca merele si galbenii au ajuns la el? Si a impartit cu Vantu?

  Reply
 6. MicutzaCeKurai

  iaca ce-am primit pe mail:

  Într-o dimineaţă, stăpânitorul unei cetăţi fu trezit de nişte strigăte care se auzeau din piaţă: „Hai la mere! Mere dulci cum n-aţi mai gustat!”. Ridicându-se indispus din pat şi privind pe fereastră, văzu un târgoveţ ce vindea, într-adevăr, mere, înconjurat de o mulţime de muşterii. „Trebuie să fie tare bune merele alea”, îşi spuse mai-marele cetăţii şi, făcându-i-se poftă, îl chemă pe primul său sfetnic şi îi porunci: „Ia cinci galbeni şi mergi în piaţă să cumperi mere de la târgoveţul acela”. Primul sfetnic îl chemă pe paharnic şi îi spuse: „Uite patru galbeni, du-te şi cumpără mere”. Paharnicul se adresă, la rândul său, stolnicului: „Poftim trei galbeni, de care să cumperi mere de la târgoveţul acela”. Stolnicul îl chemă pe primul străjer îi dădu doi galbeni şi îl trimise în piaţă. Acesta dădu un galben unui străjer din subordine, iar acela se duse la târgoveţ şi îi luă la rost: „Hei, ce tot strigi aşa? Ai tulburat somnul mai-marelui cetăţii, iar drept pedeapsă mi-a poruncit să-ţi confisc căruţa asta cu mere”.

  Zis şi făcut. Întors la şeful său, străjerul se lăudă: „Am făcut un târg nemaipomenit. Cu un galben am cumpărat o jumătate din căruţa cu mere a tărgoveţului”. Primul străjer merse la stolnic: „M-am târguit şi, cu cei doi galbeni pe care mi i-ai dat am reuşit să cumpăr un sac cu mere!”. Stolnicul – repede la paharnic: „Cu trei galbeni am luat o tolbă întreagă cu mere”. Paharnicul dosi jumătate din cantitate şi apoi merse la primul sfetnic: „Iată, cei patru galbeni

  mi-au ajuns doar pentru o jumătate de tolbă cu mere”. Iar primul sfetnic se înfăţişă dinaintea stăpînitorului cetăţii şi glăsui: „Măria ta, iată, am îndeplinit porunca. Numai că de acei cinci galbeni n-am reuşit să târguiesc decât cinci mere”.

  Mai-marele cetăţii muşcă dintr-un măr şi…

  Reply
 7. AccesDirect

  Mai an SOV se lauda ca poate el sa il "cumpere" pe Patriciu, nu invers. Sunt convins ca petrolistul a ras in barba cand l-a auzit.

  Reply
 8. MicutzaCeKurai

  procurorasul cel viteaz, Ponta, se lupta la Curtea Constitutionala sa nu fie numit nesimtzit de catre Boc prin reducerea pensiilor de lux. cel putin asa am inteles din motivarea verbala a faptului ca maruntul om mare de stinga ataca la CCR legea pensiilor de lux care a trecut de Parlament. „nesimtit e Boc ca vrea sa reduca neconstitutional aceste pensii, nu procurorii, militarii, judecatorii” – sau cam asa ceva a grohait omul de stinga.

  Reply
 9. Yeba

  Basescu a fost invins inca o data, fiind mentinute in grila si

  Tanase si Dinescu: cu Tanase si Dinescu jucind table in spatele blocului, linga ghena.

  Realitatea orei 13.00: ni s-a taiat lumina.

  Fabrica: Ema Zaicescu in direct de la Fabrica de luminari.

  Reply
 10. gabhry_el

  Ultima Şansă – Cu Mihai Tatulici recitînd somaţiile şi citaţiile de la ANAF, Parchet şi Judecătorie, Tribunal şi Curtea de Apel.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *