Ponta si Antonescu s-au inteles pe numele procurorului general

Dacă e adevărat că Tiberiu Nițu va fi propunerea lui Ponta pentru poziția de Procuror General, atunci cei care spun că Antonescu și PNL nu au avut niciun cuvînt de spus la desemnarea procurorului general și procurorului-șef al DNA se înșală. Tiberiu Nițu este propunerea Monei Pivniceru, ministru liberal, protejata lui Vlasov, Antonescu și Voiculescu. Procurorul general, cel care va ști dinainte ce ascultări se vor face în dosare, va fi cel ales de Mona Pivniceru, alegere pe care Ponta și-a însușit-o.

Iar faptul că Ponta își însușește o alegere făcută de PNL și o susține în negocierea cu Băsescu spune multe despre șansele ca USL să se rupă.

Așa că eu nu m-aș hazarda să vorbesc despre o înțelegere a lui Băsescu cu Ponta, înțelegere din care Antonescu și PNL ar fi fost eliminați.

PS. Președintele nu poate propune pe nimeni pentru cele două funcții. Doar ministrul justiției o poate face. Băsescu nu-l putea propune pe Morar pentru funcția de procuror general așa cum nu putea propune pe nimeni altcineva.

Facebook Comments

7 Comments Ponta si Antonescu s-au inteles pe numele procurorului general

 1. geronimo

  Pe chestiile esentiale, USL nu se va rupe niciodata. Cazul Tiberiu Nițu e simptomatic, pentru ca prezervarea controlului justitiei e cheia de bolta a Regrupării oligarhice -inceputa inca din vremea lui Patricu-Tariceanu

  Reply
 2. Yeba

  Dintr-o manastire adevarata pacatele se vad si mai mari: Toata maimutareala fetelor liberale alde Vass si Turcan e minciuna, nu naivitate. Ponta si Antonescu nu se rup pe bune, ce principii divergente ii pot macina pe doi golani balcanici? De altfel au si precizat ca isi propun sa alterneze. Ideea e as simple as that. E loc pentru toata lumea, doar servesc aceeasi tabara reala.

  Reply
  1. geronimo

   Yeba  Daca nu ne trezim la timp, Conspirația se va impune ca UNICUL furnizor al „dreaptei” si „stangii” in Romania. Asta e planul. Când Conspirația antidemocratica si antioocidentala va considera ca e cazul sa se desparta, va scoate si cele doua cornițe pentru uzul  vulgului: o corniță pe stânga si un pe dreapta..  Precum peștii aia răpitori care folosesc propria limba telescopica pe post de momeala

   Reply
 3. Diana Alexandra Nemes

  Eu stiam ca e prietenul lui ponta. De prin 2009 ca i-a luat cineva locul la ploiesti:)

  Reply
 4. Blogary

  Dacă va fi Nițu sau nu? Habar n-am. Dar dacă va fi Nițu, el este alegerea lui Pivniceru. Deci a lui Vlasov. Deci a PNL.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *