Poporul vinovat si prost

Poporul e de vină pentru tot ce s-a întîmplat. Poporul e prost. A fost prost și cînd i-a dat lui Băsescu două mandate consecutive și 75% la referendumul din 2007. Timp de 8 ani poporul a fost bălăcărit de pesediști și peneliști, acum a venit rîndul pedeliștilor să-l bălăcărească. PSD nu a avut premier între decembrie 2004 și mai 2012 și nici Președinte începînd cu decembrie 2004 și pînă acum. În acești 8 ani poporul nu a mai fost prost?

Cît despre politicieni, numai de bine.

Oricum, un bun început de reconstrucție pentru ”Dreapta”: Poporul e prost, politicienii sînt genii pustii și neînțelese.

Facebook Comments

4 Comments Poporul vinovat si prost

 1. Rezon

  Astea sunt simptomele principale ale depresiei post-scrutin: 1) hai sa dam vina pe popor, ca e prost si nu intelege valoarea politicienilor ARD si 2) hai sa dam vina pe cei care n-au vrut sa iasa la vot in semn de protest fata de ineptie si blat.
  Punctul 1 ne arunca direct in anii 90-92, cand toata floarea intelighentiei de opozitie injura de zor poporul. Punctul 2 e ceva nou, insa nu mai putin penibil.

  Reply
 2. Augustin

  Intrebarea care ramane e daca poporul a ales singur sau e vorba si de ce zice Hillary:
  ” Secretarul american de Stat a criticat direct planul Moscovei de „re-sovietizare” a regiunii din Estul Europei, spre nemulţumireapreşedinţiei ruse. ” rtv
  Restul e poveste de adormit mitzura.

  Reply
 3. Vasile Spartacus

  „Oricum, un bun început de reconstrucție pentru ”Dreapta””
  Da, doar ca acest „inceput” va transcede timpul vietii noastre, explicatie: istoria se repeta, se stie, 1945-1989 ne arata ca vor urma alti 45 de ani de „putere a poporului”, ca comunistii odata instalati nu se vor da jos decat cu tancurile, ca vor frauda masiv in favoarea lor orice fel de plebiscit, ca ai col(r) Dogaru vor supraveghea ca alde noi sa ne tot autodepasim in extragerea de carbune si in edificarea unor salbe de canale Marea Neagra- X, ca Daciana Ponta se va parui cu Adina Valean pe „calitatea” de savanta si mama iubitoare, ca Ponta si/sau Cacarau vor intalni la un moment dat un picior in ghips la shto si o barba alba ce pluteste intre metafizica si clitoris.
  Nedorind sa va stric ziua, nu va reamintesc ca bunicii nostri i-au asteptat in zadar pe americani, ca tanti Merkel poate fi linistita usor cu niste contracte pe Mercedes, Siemens, gen (a aratat ca-i capabila sa umple UE de rusi pe decat contracte de 5 (cinci) miliarde euro), ca Viviane Reding prea seamana cu baroneasa aia rea de principii de Nicholson ce a ajuns sa-i manance din mana lui N0049, ca la Casa Alba e Obama, ca la Kremlin e Putin….

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *