Probleme tehnice

Momentan avem ceva probleme tehnice, cauzate de un mic atac. Au dispărut cîteva sute de comentarii, cîteva zeci de articole, vreo 3-4 categorii. O parte le-am recuperat. Mîine vom recupera şi restul şi se va reveni la normal.

UPDATE. Am revenit la normal. Oarecum. Am dat un restore la ultimul backup însă am pierdut ultimele 4 articole şi comentariile aferente. Articolele am reuşit să le recuperăm, nu însă şi comentariile. Drept pentru care ne cerem scuze.

Facebook Comments

11 Comments Probleme tehnice

 1. nedoritul

  am eu, asa, o ambitie, sa scriu 'extazian bramburian', 'pakistan haciaturian', 'obsidian volganian', 'nasparlian precambrian', 'meridian economizian', 'klingonian dinkurdistan', sa vad daca mai e violata cu degetul madame blogary. daca nu, nu. eu cred ca doamna blogary nu va pati ca domnul lazarescu, in film.

  Reply
 2. raul de la hoya

  Si eu care credeam ca aveti grave probleme de subfinantare, asa cum s-au agravat pentu entire middle class, de cind cu specialistul Pogea, ala laudat cu fiecare ocazie de Basescu.

  (Da Micutza, stim! Pogea nu mai are decit calitatea sa suga din consiliile de administratie. Cum se va gasi o sinecura si pentru Vladescu, cind va bate ceasul. Iar Boc va fi iarasi ce-a fost, si chiar mai mult decit atit.)

  Un sistem elementar de back-up pot sa asigur. Gratis. Adica fara sa ma ofer voluntar pentru un post de muncitor necalificat in autoritatea aia care va gestiona jumatate de miliard Euro alocati pentru eRomania.

  Reply
 3. Marynia

  Eu nu am scris niciunul din cele pierdute, dar le-am citit pe toate. Le putem rescrie din memorie, ca pe Jurnalul fericirii. 🙂

  Reply
 4. AccesDirect

  Cum e balada aia a lui Manole; ce unii ziua construia, venea unii si noaptea darama, sau fura. Inca nu se stie.

  Trebuie zidita nevasta sau gagica cuiva, intre peretii site-ului. 🙂

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *