S-a dat startul noii strategii de comunicare a ACD

„România vrea să aibă și un sistem de taxe și impozite reduse, dar vrem să facem și investiții. Ori facem sacrificiu și considerăm că trebuie să investim mult și mergem pe un sistem de impozite ca atare, ori mergem pe un sistem de taxe mici și atunci ne vom lamenta și pe viitor de lipsa infrastructurii” Călin Popescu Tăriceanu

Cu cît adversarii PDL-ului şi ai lui Băsescu au mai mult timp de gîndire, cu cît au mai multe idei politice, cu atît Băsescu şi PDL au mai mult de cîştigat. Însă prostia omenească (atît de bine ilustrată de Ponta şi Antonescu, de PSD şi ACD) îţi dă dar nu-ţi bagă în traistă.

Sursa: Capital

Facebook Comments

11 Comments S-a dat startul noii strategii de comunicare a ACD

 1. Adrian Stanciu

  De ce li s-o fi părând unora că o impozitare progresivă va aduce mai mulți bani la buget? A mai fost și a adus mai puțini. Bașca complicățenia dracului (și costurile aferente) cu colectarea ei.

  Reply
 2. Hantzy

  Para, era vb de infrastructura! Pot exista si sosele private … in Italia, Ungaria, Cehia. Dar nu intr-o tara cu relieful si demografia Romaniei.

  Reply
 3. Hantzy

  Orice stat si-ar dori fiscalitate redusa si investitii mari. Din pacate insa, un deziderat e dusmanul celuilalt. E un fapt, la fel de valabil precum cuplul si turatia in cazul actuatorilor.

  Banalitatea pe care, mult prea intortocheat, a ales s-o enunte Tariceanu il plaseaza undeva desupra lui Marean si EBa. Asta ca sa-i dau dreptate si Florinei, privind sintactica declaratiei.

  Ivan Zubeldian,

  ca Tariceanu le-a marit bugetarilor salariile in 2008 n-a fost de ajuns. Prin promulgarea legii de marire a lefurilor cadrelor didactice si, mai apoi, prin acordarea a inca 2% pensionarilor, presedintele si parlamentul (institutiile alea de le lauda mai ieri domnul Lazaroiu, considerandu-le decisive in lantul legislativ) au cautionat toate maririle anterioare. Care erau si ele, al naibii!, incluse in programul ADA, ala de-a vrut Boc sa-l protejeze la OSIM …

  Reply
 4. alt vlad

  Uluitor! Liberalii incep sa-si pregateasca terenul pentru renuntarea la cota unica. Chiar ca culoarul de dreapta e liber.

  Reply
 5. Nea

  Bleen, şşşt, nu le spune pedeleilor, că o să se culce iar pe perna prostiei opoziţiei. E mare şi pufoasă, dar are şi cocoloaşe şi o să doarmă prost.

  Ivan Zubeldian, perfectă analiză! Nici Zuza nu e confuza.

  Nedo, m-am săturat de loseri ca Geoană şi Tăriceanu, retardaţi care ajung în posturi de vârf ale statului pe baza certificatului de naştere.

  Reply
 6. zuzaconfuza

  Dupa ce ani de zile am mancat pe datorie de la magazinul din colt, a venit vremea sa platim facturile si sa trecem la dieta.In loc sa privim pozitiv faptul ca nu ni s-a taiat contul ci doar s-a subtiat pana la acoperirea creditului si sa cautam solutii in propria gradina printre straturi de rosii si ardei ,ne rastim zilnic la gemul guvernantilor care ne-a mai ramas pe lista.Daca PDL a inceput sa puna ingredientele pe eticheta ,opozitia amana sa faca acelasi lucru cu mierea de rezerva, atragand atentia asupra E-urilor din reteta presedintelui.O fi vrand domnul Tariceanu sa reinventeze untul,dar e deja pe galantar ,doar ca n-avem inca bani sa-l cumparam.

  Eu nu-s decat o gospodina care intre doua tocanite isi mai da cu parerea,dar cam asa vad eu debaraua.

  Reply
 7. nedormitul

  ca și geoană, tăriceanu este un natural born loser. spre deosebire de năstase, nu a știut cum să-și gestioneze ieșirea pe linie moartă. în loc să profite de locul călduț și umbrit, se afundă mai rău în prostie. acum dă cu disperare din mînuțe și se miră de ce nu e băgat în seamă.

  Reply
 8. Ivan Zubeldian

  Pentru antreprenorul și liberalul Tăriceanu, salariile bugetarilor se cheamă infrastructură. Corect, avem structura de partid, care se nutrește din marile contracte de stat; apoi avem infrastructura, care e talpa partidului: armata de funcționari inutili cărora Tăriceanu le va mări salariile cum a mai făcut în 2008, că ei, bieții, deși votează ACD, nu pupă contracte babane. Așadar investiții în infrastructură. Și un program de dreapta cît se poate de limpede: afară cu burghezia din țară! Nu înainte de a le lua toți banii prin taxe.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *