Sa dam ora dupa Crin, sa facem susul jos, estul vest si noaptea zi

PNL spune că ora trebuie stabilită de guvern și dă ca exemplu Rusia, China și pe Ceaușescu. Cel mai important mesaj politic al partidului presupus liberal condus de Crin Antonescu e schimbarea orei prin ucaz de sus. Poate că guvernul ar trebui să schimbe și legile fizicii, sexul cetățenilor, punctele cardinale și să facă noaptea zi și toamna vară. De ce să nu inversăm punctele cardinale și să fim și noi în vest, iar Germania și Marea Britanie în est? Dacă lui Crin Antonescu și liderilor PNL nu le place vestul așa cum e el acum, așa cum au declarat în nenumărate rînduri, cînd erau deranjați în mijlocul vreunei lovituri de stat, de ce nu transformă, prin hotărîre de guvern, estul în vest? Nu de altceva, dar noul vest, Rusia, nu e deranjat de loviturile de stat și nici de grupuri infracționale organizate. Ba dimpotrivă.

Sau, uite, PNL ar putea da o hotărîre de guvern (după noile reguli cardinale, hotărîrile de guvern le dă opoziția) prin care sensul gravitației se inversează. De acum încolo se sare în jos și se cade în sus. Așa, ca să dea Crin Antonescu senzația că se ridică politic și în sondaje.

Să schimbe geografia, clima și oamenii să meargă în față cu spatele, o decizie în regim de urgență pentru Norica Nicolai. Să aibă toată lumea 28 de grade în fiecare zi din an, cu ploi în timpul serviciului, de la 14 la 17, cu soare în weekend și palmieri din care să crească mititei cu bere.

Dacă nu se poate da Crin după timp, să se dea timpul după Crin.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *