Strategia USL pentru alegerile locale

Comunicat oficial al USL: ”Pentru a-și crește șansele în alegerile locale din iunie a.c. și pentru a-și intimida inamicii prin număr, alianța noastră a decis ca la fiecare primărie să vină nu cu un candidat, ci cu trei candidați! După cum urmează: unul de la PSD, unul de la PNL, unul de la PC. Aceeași strategie va fi aplicată și la alegerile pentru consiliile județene și locale.”

Semnat: Crin Antonescu, Victor Ponta, indescifrabil

Facebook Comments

34 Comments Strategia USL pentru alegerile locale

   1. TovarasulMC

     @Bleen  Probabil „negociator” este termenul potrivit. Cu toate acestea, Crinutul(Maretul Dictator) nu are ce negocia cu dusmanul sau imaginar din PDL. Cateodata ii mai face figuri vena de la gat cand aude de demonul Ungureanu. Poate este doar un vis urat si se trezeste in Republica Liberal-Nationalisto-Socialista Romania.

    Reply
 1. TovarasulMC

  Deabia acum am vazut categoria din care face parte articolul. Cred ca ai putea sa mai faci o categorie „auto-intoxicari” 😛

  Reply
 2. TovarasulMC

  Antonescu se straduiesti din rasputeri sa-si arate fata de dictator in partid. Numai asa-mi pot explica aceasta miscare Mareata de a pierde voturi. Sufera oare de lipsa autoritara in partid? 

  Reply
  1. Hongse

   @Bleen
   Nu mă pricep bine la poker, dar chiar aş vrea să joc cu Antonescu. Nu ştie. Nu pentru că a zis Chiliman ci pentru chestia cu „I’ll see your resignation threat and I’ll raise you with two days”
    

   Reply
 3. mac gregor

  Fiti atenti, Crin sustinea ca alianta cu PC si PSD sunt facute din obligatie. Dar astazi a dat pe fata adevaratul motiv:
   
  „Noi suntem creştini, pesediştii nu mai vorbesc. Este foarte posibil ca decizia finală să fie luată în Săptămâna luminată, adică cea de după Paşti, în care cu suflet curat ne vom întâlni şi vă vom aduce la cunoştinţă rezultatul DRAGOSTEI NOASTRE.”

  Reply
 4. DanCanada

  Maama, ce dobitoci pot fi! Cica „Pentru a-și crește șansele în alegerile locale […] și pentru a-și intimida inamicii prin număr,…”
  Deci 1) nu le pasa decit sa cistige alegerile, nu sa faca ceva concret 2) sint constienti ca trebuie sa „intimideze” prin numar, nu prin idei 3) „inamicii” ?!?
  Mai rar un text mai cretin ca asta, daca ar fi ceva „intern”, OK as zice ca s-a scurs in presa etc, da asa „oficial”… E clar sint niste idioti amindoi si „infanteristii”, oastea de strinsura USL dobitoci si mai mari ca-i tolereaza pe aurolacii astia doi in frunte

  Reply
  1. Yeba

   DanCanada, bleen nu s-a lămurit de ce-l iubesc femeile și decât să le întrebe direct, acum, in postul Pastelui, se face niznai si testează și el genuri literare, azi – reducerea la absurd.

   Reply
   1. DanCanada

     @Yeba Multumesc pt explicatie! chiar am luat-o de buna, la cite timpenii au facut pacalicii astia doi, am crezut ca-i 100% true.

    Reply
 5. Florina

  Înainte de ruperea USL se va dezintegra PNL. 
   
  „L” din USL va mai însemna doar Laurenţiu, al doilea prenume al lui Antonescu.

  Reply
 6. oglinjoara

  Cu degringolada PNL din capitială, PDL are o şansă nesperată în Bucureşti.
  Sper că Elena Udrea nu va fi atât de neinspirată încât să-l racoleze pe Chiliman.

  Reply
 7. Bleen

  Viitorii primari bucureșteni, pe surse:
   
  Primăria Capitalei: Oprescu (UNPR)
  Sector 1: Chiliman (PDL)
  Sector 2: Onțanu (PC)
  Sector 3: Liviu Negoiță (PNL)
  Sector 4: Piedone (PDL, PSD, PC, UNPR, PNL, UDMR, Forumul Germanilor, Partida Țiganilor)
  Sector 5: Vanghelie (PDL)
  Sector 6: Florescu (PNL)

  Reply
  1. Hongse

   @Bleen
   „Crin Antonescu, dupa inlocuirea lui Andrei Chiliman cu Eugen Nicolaescu la conducerea PNL Bucuresti: Gradul de probabilitate ca Andrei Chiliman sa fie candidatul USL la Primaria sectorului 1 este maxim”
   ” Liderul liberal a explicat si motivele schimbarilor de la varful PNL Bucuresti: Intr-o batalie electorala asa cum este cea care ne asteapta, municipiul Bucuresti are o semnificatie aparte. Este normal ca fiecare partid sa isi redistribuie toate resursele de imagine, de organizare, in asa fel incat sa maximizeze rezultatele.”
   A băut fără sifon?
   http://www.hotnews.ro/stiri-politic-11955782-crin-antonescu-eugen-nicolaescu-noul-presedinte-pnl-bucuresti-locul-lui-andrei-chiliman.htm
    

   Reply
   1. gupi

     @Hongse Ce dacă nimeni n-a trimis o rachetă spre soare ? Noi, PNL,  vom reuși, că o lansăm noaptea!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *