Terţul exclus

Antena 3 a ascultat sfaturile lui MRU şi s-a apucat de logică. La Terţul Exclus, vă va vorbi chiar terţul exclus, despre milogisme.

click pe imagine pentru rezoluţia maximă

no images were found

idee şi grafică: Ioan Câmpeanu

PS. Articolul ăla genial, cu „Ave Keynes dar s-o ştim şi noi” şi mărirea salariilor bugetarilor, pentru care regii asfaltului ar trebui să-mi mulţumească şi o parte din bugetari să mă linşeze, se amînă pentru azi sau mîine, că nu l-am terminat şi deja trebuie să tai din el. Era să zic că nici titlu n-are dar asta cu Ave Keynes dar s-o ştim şi noi nu sună deloc rău.

UPDATE.

Jurnalul Antenei 1, premiat la Salonul de Invenţii de la Geneva

Bleen24 e mut de emoţie! L-a publicat EVZ!!!

Facebook Comments

30 Comments Terţul exclus

  1. Dragos

   manipulare de kkt specifica septelului pastorit de Felix. mailu' incriminator este tastat de aceeasi minte imbecila ce a falsificat si lista aia in care Funeriu aparea picat la BAC-ul din Franta. asta ca sa nu mai spun ca "docomentu" n-are nici-o legatura, dar absolut nici o legatura, cu vreo cenzura practicata de TVR precum cea pe care au facut-o ei SI in cazul Mirelei, bugetara privata cu 2 patlagici mici.

   sunt atat de imbecili incat, daca maine apare un filmulet unde Irina Zidaru se freaca sexual de un baiat care nu-i Radu Tudor, a 2-a zi sclavii ce-i ling hemoroizii lui Felix o sa publice un document medical ce precizeaza ca eu o am mica. normal ca va fi un fals grosolan.

   Reply
 1. selvynagiacai

  am postat si pe articolul lui Gelu Trandafir, despre lustratia poloneza…. sa stiti ca este foarte interesant……

  Reply
 2. Nea

  Nu-i ştiu istoria, îmi pare bine, dar îmi place să mi-l imaginez cum s-a trezit într-o preafrumoasă dupăamiază de toamnă, şi-a făcut freza, s-a încălţat şi a pornit spre cel mai apropiat sediu PNL. Cioc, cioc! Cine e? Eu, Crin, viitorul preşedinte al vostru şi chiar al tuturor românilor!
  Terţul distrus.

  Reply
 3. Ivan Zubeldian

  Crin e creația lui Patriciu. Îmi amintesc că s-a râs un pic pe tema asta pe Blogary la vremea respectivă, dată fiind intuiția politică absolut catastrofală a lui Patriciu.

  Reply
 4. Nea

  Mă întreb cât de împiedicat a putut fi acel partid, PNL, încât un individ ca Crin să ajungă în fruntea lui? Sau, măcar în coada lui? Cred că în PCR nu prindea loc nici în coadă.
  Ia ridicaţi mâna sus toţi cei care aţi fi bucuroşi ca el să fie profesorul copiilor voştri sau măcar portar la şcoala unde învaţă copii voştri.

  Reply
  1. Yeba

   Da, da, provizii de lapte, sunt de acord! Doar că nu trebuie să-l mai tii de vorba pe @bleen cu chestii, doar fiindcă lui Dragoș i s-a făcut sete. Băutorii virtuali il asteapta cu Keynes la blogărie.

   Reply
 5. selvynagiacai

  eu subscriu, numai scrieti unde… La ElCucui, ca sa ramana banii in casa? asa cum fac corporatiile, mai ales cele franceze, cu masini de care vrei tu, numai Renault/Citroen/Peugeot sa fie iar telefoanele sunt toate pe Orange…

  Reply
 6. Dragos

  @blogary

  organizam si noi o socializare blogary-postaci intr-un club bazat pe bere unde sa, citez din statut: "dezbatem principiile şi politicile neoconservatoare precum şi politicile şi evenimentele de interes general " ?

  Reply
  1. Ummagumma

   Politicile neoconservatoare se scot din statut. (îs Bleen, dar de pe calculatorul lui Ummagumma).

   Reply
   1. Dragos

    scoatem politicile neoconservatoare, da'le dracu. la betie putem sa scoatem/introducem orice oricui oriunde, n-o sa intepenim tocmai in neoconservatori.

    Reply
     1. Hongse

      Da' de ce primăvara e mai egală decât iarna? Ce atâta discriminare, iarna berea nu-i bere? 😀

      PS: Am băgat şi eu un deşt în sus, cu condiţia să fie pe plaiuri dâmboviţene, şi dacă merem în centrul vechi să nu fie una din crâşmele cu afişe cu Che Gueprimăvara, că ne pomenim cu Moş Claudiu Gerilă…

      Reply
      1. selvynagiacai

       ok, multumesc de sustinere… 🙂
       @bleen
       te ocupi de organizare si vorbesti cu ElCucui? stabilesti data, ora, si vezi cati ne-om aduna?

 7. Florina

  tema emisiunii următoare, reforma în partid sau de la PC la tabletă. spaţiu de emisie suplimentar, alocat dezbaterii crizei în sistemul de sănătate: de ce nu se prescrie compensat un sfert de algocalmin şi cine cîştigă din această mega afacere cu statul pe gînduri?

  Reply
 8. Florina

  în emisiunea inaugurală, Daniel Constantin îl va avea ca invitat special pe Mihai Gâdea, directorul postului Antena 3. acesta va încerca să răspundă, de-a lungul întregului minut alocat emisiunii, întrebării obsedante a moderatorului, "cine sînt eu?"

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *