Traian Basescu se intoarce la Cotroceni, decizia CCR a fost publicata in Monitorul Oficial

Preşedintele ales, Traian Băsescu, revine la Palatul Cotroceni şi îşi reia atribuţiile de şef de şef al statului. Decizia Curţii Constituţionale a României,  privind referendumul din 29 iulie, a fost publicată astăzi, luni, 27 august, în Monitorul Oficial nr. 616.

În acelaşi timp, interimatul lui Crin Antonescu a luat sfîrşit.

 

SURSA: MONITORUL OFICIAL

Facebook Comments

13 Comments Traian Basescu se intoarce la Cotroceni, decizia CCR a fost publicata in Monitorul Oficial

 1. Rezon

  http://cursdeguvernare.ro/comisia-europeana-am-luat-nota-de-reinstalarea-lui-traian-basescu.html
   
  “Preocuparea noastră a fost ca procesul juridic (din România – n.r.), procesul constituţional să fie respectat în conformitate cu statul de drept. Am luat notă astăzi de reinstalarea preşedintelui în funcţie şi noi considerăm că este o etapă suplimentară în cadrul acestui proces. (…) Deci, luăm notă de faptul că acest proces este acum complet respectat aşa cum am cerut şi noi, dar rămânem vigilenţi”, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene Olivier Bailly, în cadrul briefingului zilnic de presă, răspunzând unei întrebări adresate de jurnalişti.

  Reply
 2. Hongse

  Ok, am înţeles că Crin Laurenţiu Gigi Antonescu ba a declarat că se retrage, ba că a declarat că nu a declarat că se retrage, ba chiar a declarat să se retrage din vieaţa politică doar mort. Asta-i clar. Dar celălalt Gigi?! Ăsta a declarat că pleacă în Australia dacă revine Băsescu la Cotroceni. Să crească oi probabil, că tot se pricepe. Dar a declarat că n-a declarat? 
   

  Reply
 3. Florina

  Ce laşi pot fi Ponta şi Antonescu, ce laşi!!! Au plecat din ţară, ştiind că nu mai pot face nimic. Şi sînt, în continuare, preşedinte al Senatului şi prim-ministru. Revoltător!

  Reply
 4. Hongse

  O singură idee a avut „cel mai cinstit, competent şi neşantajabil guvern din istorie” în programul lor de guvernare: Jos Băsescu şi până şi p-aia au reuşit s-o bulească. În rest nimic. 
   

  Reply
   1. Rheia

     @Pataphyl  @Hongse Pe mine nu, mulțumesc. Dar am un securist bătrîn pe scară, poate să-l pupe-n cur pe cîinele lui.

    Reply
   2. Yeba

     @Pataphyl  , personalul ad-tiv temporar e la Napoli, să-și menajeze orgoliul, trișează și când respiră.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.