Decizia Curtii Constitutionale a fost trimisa la Monitorul Oficial. Dupa publicare, Traian Basescu revine la Palatul Cotroceni

Decizia CCR privind referendumul din 29 iulie a fost trimisă la Monitorul Oficial, spre publicare, în jurul orei 18.30, după ce, anterior, a fost citită în plenul Parlamentului.

Imediat după publicarea deciziei, interimatul lui Crin Antonescu la Palatul Cotroceni ia sfîrşit, iar preşedintele ales, Traian Băsescu, îşi reia atribuţiile de şef al statului.

SURSA: B1.ro

Facebook Comments

10 Comments Decizia Curtii Constitutionale a fost trimisa la Monitorul Oficial. Dupa publicare, Traian Basescu revine la Palatul Cotroceni

  1. VelculescuVictor

    Ghise trebuie resetat! Umbla prin fata Palatului Cotroceni. Cu doua pancarde prinse de el: „Poporu a decis, Basescu e demis”. Nu credeam ca se poate mai rau ca Sova…

    Reply
  2. Nea

    Aţi observat gestul grobian al peneliştilor de a se ridica şi ieşi din sală imediat ce a început judecătorul să citească decizia CCR?

    Reply
    1. Never G

       @Nea Da, usl-istii nu se dezic nici in ultima clipa! Mai mult Zgonea a supus la vot propunerea lui Ghise incalcand regulamentul. Sustinea ca provine de la  grupul parlamentar  spre nemultumirea pnl-istului care o revendica ca initiativa proprie.

      Reply
  3. Nea

    Cum dom’le, imediat? Adcă, dacă iese decizia la zece noaptea, îi zvârlu ăştia troacele lui Crin pe scări? Sau, mai sadic, îl lasă până mâine dimineaţa la 7 şi-i suflă gornistul deşteptarea? Când se încheie ziua hotelieră la Cotroceni?
    Au timp să dea cu Muscamort şi să aerisească până vine Băse?

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *