Un fut in cur, un pas inainte

(contul de twitter al lui Michelle Obama, prima doamnă a Americii)

Jason e un soldat american care și-a salvat un camarad de la moarte? Jason e un membru al forțelor speciale care a salvat viața ambasadorului american de la Benghazi, Chris Stevens? Jason e cetățean de pe stradă care a intervenit în haosul de după atentatele de la Boston și a salvat vieți? Jason e un cercetător care a descoperit leacul cancerului? Un astronom care a descoperit o galaxie neștiută pînă acum? Un pianist care a ridicat săli în picioare? Un astronaut care a pășit pe lună?

Nu. Jason Collins e un baschetbalist american care și-a făcut publică homosexualitatea. Cum spune și proverbul: Un fut în cur, un pas înainte.

Se pare că sexualitatea numitului Jason Collins nu e o problemă intimă a dumnealui care nu îi privește pe ceilailți cetățeni americani, este deja o problemă de mîndrie națională americană și un factor de progres. De la pașii pe lună ai lui Armstrong și Aldrin America nu a mai făcut un pas atît de mare înainte. Felicitări Jason.

Facebook Comments

22 Comments Un fut in cur, un pas inainte

  1. geefo

   @Nora Fab  
   Curajul inseamna altceva. Cei care salveaza vieti omenesti riscandu-si viata lor dau dovada de curaj. Neacceptarea homosexualitatii ca ceva normal nu inseamna intoleranta. Nu va fi normala nici daca se va institui prin lege universala  obligativitatea acestei practici.

   Reply
 1. Nea

  Nu, mă, femeia a gândit adânc: dacă ta-su lui Obama ar fi fost homosexual strict, ar fi fost un pas imens înainte pentru America anilor 2000. Şi se bucură ea că măcar folbalistul ăsta nu va prăsi preşedinţi.

  Reply
 2. geefo

  E o smecherie publicitara a unui jucator mediocru, in prag de „pensionare”. Reactia cuplului imperial este una scarboasa, pe masura subiectului.

  Reply
 3. Purkel

  Rusine pentru acest articol !
  Intr-o societate care ridica la cel mai inalt rang macho-ismul (mai ales in sport), <b>este</b> un gest de curaj sa recunosti ca esti gay.

  Reply
  1. Bleen

   Purkel Mai machoist decît Jason Collins nu există. El e cel care promovează bărbații și machoismul. Adică el preferă bărbații în locul femeilor chiar și la sex. Feneile nu-s bune de nimic și inutile, să înțeleg. Dacă nici ăsta nu e machoism…

   Reply
  2. Gramofonu

   Purkel Intr-o societate in care e proslavita homosexualitatea, mi-e si rusine sa mai ies cu nevasta-mea pe strada. Nu-s trendy.

   Reply
 4. DanCanada

  Cit de bovina poa’ sa fie:
  1) Scrie ca o pustoaica drogata pe twitter in timp ce are ditamai serviciul de presa ca doar e Prima Doamna. Daca nu mai poti de bucurie, da un comunicat de presa, timpito.

  2) Zice ca sa te futi in cur e evolutie 🙂 Am mai vazut timpenia asta pe HuffingtonPost. A huge step forward in groapa, fa toanto.
  3) Aminteste de dosul persoanei care tocmai a declarat ca e popo 🙂

  Nu e prima oara cind scoate perle de-astea. Acu’ vreo doua-trei saptamini a zis ca e „single mother”.

  Reply
 5. Gabriela Aga

  Doamna Obama o adevarata americanca, preocupata de nimicuri care intaresc pozitia sotului in sondaje!

  Reply
 6. Canadiana

  Nu stiu ce e mai scarbos: ca ala isi declara sus si tare preferintele sexuale (who the fuck cares? cum ar fi sa facem toti asta? – de pilda unora le place pe la spate, altora in pozitia misionara) sau ca toanta aia e mandra si gudurata toata de preferinta sexuala a unui baschetbolist.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *