Unica solutie de salvare a Dreptei

Auziți, dar n-am putea să-l înscriem pe Băsescu la tribunal, ca partid politic?

Facebook Comments

26 Comments Unica solutie de salvare a Dreptei

 1. DaVinci1208

  Băsescu e deja ”înscris” la tribunal ca ”posibil infractor” (conform propriei exprimări de după raportul MCV), pentru că îi atârnă de gât dosarul FLOTA, momentan înghețat din cauză de imunitate prezidențială. Și având în vedere cât de des ”se sucește” în declarații ai impresia că omul mai știe dacă e de dreapta sau de stânga? Deocamdată el e ”dreapta” cu care-și face de cap Barroso pe plaiurile noastre mioritice.

  Reply
  1. severmihail

   DaVinci1208 Domnu’ Victor, sa stii ca daca iei cu copy/paste comentariile de pe alte bloguri si le pui aici, tot plagiat se cheama.

   Reply
   1. Yeba

    severmihail, e dramatic, deduc că suntem foarte nevorbiţi cu trolii, dacă vorbim cu ăsta, de nivel blogu-lui-ciutacu. Ori n-avem şi noi troli, ori ne-a creat @Bleen mediul ăsta aseptic şi ne pierdem imunitatea.

    Reply
 2. Bleen

  Basescu a avut numeroase ocazii si o gramada de timp sa consolideze dreapta. Rezultatul, la care a contribuit si el, uneori prin acceptarea unora, alteori prin promovarea altora, este cum se vede. Poate ca Basescu nu are nicio vina, sau poate ca are, pana la urma nici nu prea conteaza. Poate ca oamenii bona fide de dreapta chiar nu exista in Romania in cantitatile necesare unei miscari serioase, ceea ce nu ar fi surprinzator considerand educatia politica rudimentara si monodirectionata din anii comunismului. Altminteri, dreapta – destul de incapabila sa se redefineasca inspre o directie mai atractiva (desi, cert mai „imorala” daca e sa respectam adliteram principiile, ceea ce incepi sa te intrebi daca are sens cand platesti cu risipirea sanselor de a accede la putere) – pierde teren in fata populismului stangii in tari ca Statele Unite, deci Romania nu cred ca mira pe multi. Altfel, in 2014 cred ca vor fi destui care sa-l inscrie pe Basescu la tribunal, oricum.

  Reply
 3. Yeba

  A conceptului de „Dreapta”, vrei să spui, ultimul vorbitor al unei limbi din Vanuatu, nici nu știu cum să mai exprim. Altminteri, Dreapta e ca dropia albă de Bărăgan. Ai văzut-o tu pe Dreapta aia, ca să aibă omul ce salva?

  Reply
 4. Nea

  Acum cât timp oi fi comentat eu pe aici că mă trec fiori gândindu-mă că ieşirea României din feudalism = Băsescu? Şi că ce ne facem dacă-i cade un ghiveci în cap? (Ponta, asta n-a fost o sugestie.)

  Reply
 5. Bleen

  Dacă la Drăgușeni PDL a luat 9 voturi, înseamnă că pe pedeliști au început să-i voteze doar neamurile. Singura șansă a PDL să crească e să facă candidații cît mai mulți copii și să se încruscrească cu cît mai multă lume.

  Reply
  1. SimonaM

   Bleen 
   Există posibilitatea ca nici măcar neamurile să nu-i mai voteze. Pe la sat, familiile sunt mai mari de-atâta 😀 Dacă numărăm și cumetrii, deja e de tot plânsul.

   Reply
    1. Gramofonu

     SimonaM Gramofonu Bleen Nu ride, si pe socru-meu l-au pus mai demult sa candideze, si avea chef de politica tot cit am si eu…nu s-a dus la vot. Cine stie ce probleme avea omul 🙂

     Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *