Urban Iulian, un plagiator.

Ne bucurăm că domnul senator Urban Iulian ne citește. Nu ne bucurăm deloc însă că domnul senator Urban Iulian plagiază un paragraf dintr-un articol de pe Madame Blogary pe care îl introduce, fără ghilimele, fără sursă, în articolul domniei sale.

Aici puteți vedea în partea a doua a articolului următorul paragraf (am făcut o captură de ecran ca să nu avem discuții):

Fraza e copiată cuvînt cu cuvînt din articolul „Adevărata politică antinațională a UDMR” din 29 iunie.

Am vrea să-i atragem atenția domnului senator Urban Iulian că o astfel de practică e profund imorală iar a pune fragmente plagiate într-un articol care vorbește despre decență și respect e de-a dreptul stupid. Mesajul nostru e simplu: dacă tot ați ajuns parlamentar printr-un concurs de împerjurări care ne e în continuare neclar, măcar faceți dovada că puteți gîndi cu propriul cap. Plagiatul vă descalifică politic.

Facebook Comments

92 Comments Urban Iulian, un plagiator.

 1. Pingback: Spammerul Urban e şi ciorditor | zoso blog

 2. Noni

  Stai linistit si de pe unul din site-urile mele a copiat ceva acum cativa ani, o interpretare a unei legi, dar asta se practica frecvent nu va mai suparati asa.

  Nu am pierdut nimic daca cineva a copiat de la mine un text, ci din contra

  Reply
 3. Pingback: Spammerul Urban e şi ciorditor » zoso.ro

 4. nedormitul

  stoica vorbea "live", într-un interviu, scuzîndu-se, cumva, dacă nu reţinuse corect sursa. orban a făcut-o în scris. avea vreme să caute sursa. sînt două situaţii complet diferite.

  asta, pînă la scuze. de fapt, mie nici măcar nu mi-a sunat a scuză, ci a încercare de a scăpa dintr-un moment critic. a fost un fel de "na, mă, uite, am scris! eşti mulţumit? acum lasă-mă dracu în pace, că sperii fraierii!"

  Reply
 5. omen

  nedo,

  am fost atent la termeni; am spus ca "incepe sa se exagereze". am fost de acord cu textul initial, dar "evolutiile ulterioare" au mai modificat pe ici, pe colo din perceptie.

  in rest, ar fi rost de-o filozofie lunga, despre rolul unui blog "activ politic" ale carui idei ar trebui preluate cat mai mult. mi-as face mai putine griji de "citare" si despre "online authorship"

  ce-i drept, Valeriu Stoica a citat blogary, cand cu articolul ala "Basescu devine lider autentic de dreapta" 🙂

  daca d-l Urban a mai "plagiat", e f urat din partea lui 🙂 alta data sa nu mai faca 😀

  Reply
 6. nedormitul

  omen

  şi-a însuşit un text pe care l-a semnat ca şi cînd ar fi fost scris de el. nu contează scopul pentru care l-a folosit. putea să salveze planeta cu el, sau măcar brazilia de autogol.

  şi nu contează nici unde a fost scris textul. chiar dacă era scris pe pereţi în budă, trebuia să specifice (autor anonim, pereţi budă gara de nord sau unde se urban la budă). iar textul în cauză a fost publicat pe un site şi semnat.

  problema la urban iulian e că practică genul ăsta de însuşire a textelor de multă vreme. de la alţii copia postări întregi.

  Reply
 7. omen

  Florin, cam exagerezi 🙂 cred ca e o discutie lunga in ce masura un text online pe un blog nu poate fi preluat, fara "risc de plagiat".

  mai ales ca inteleg ca nu e pe acelasi palier, adica nu era vorba "doar un blog". ci de un document semi "oficial" sau cam asa ceva, avand in vedere ca omul are foonctzie si era direct implicat.

  si, asa cum zice si Marius, e pt binele "comun" 🙂

  in plus, Urban a venit aici, a explicat cum sta treaba, a zis c-a rectificat si ca citeaza sursa. corect era sa bagi si tu un update ca "gata, s-a remediat problema".

  Reply
 8. Marius Delaepicentru

  Ontopic

  Eroarea lui Urban: nu si-a cerut iertare. Se aude, senatore?

  Eroarea lui Cojocariu: nu are un EULA la vedere.

  Cînd tema are tangenţă cu Binele public, paternitatea poate fi relaxată niţel, în sensul că se rezumă la negocierea prealabilă între autorul emitent şi autorul care preia. Însă, atunci cînd textele intră în vreo notă de fundamentare în interes public, şi nu angajează prestigiul personal al celui care preia, textele pot fi anonimizate complet, fără notificare.

  Dacă vreţi un model de EULA, îl puteţi prelua pe cel de mai jos, care nu face obiectului niciunei EULA.

  Clauze restrictive: Prin natura lui, documentul nu poate fi secretizat.

  Autorul interzice expres folosirea conţinutului documentului, în integralitatea sa, sau a părţi din document, în scopul de mărire a prestigiului personal sau profesional, fără acordul autorului, prin scopul de mărire a prestigiului, înţelegînd: tratate, monografii, studii de caz, teze şi alte lucrări cu autor(i) ce semnează explicit.

  Documentul nu poate fi folosit în public, în scopul luptei de idei sau în cel al luptei politice, în mass-media unidirecţionale, fără acordul autorului.

  Orice restricţie formulată de autor, şi încălcată de o terţă persoană sau organizaţie, îi dă autorului dreptul moral de a-l face de ocară pe cel ce nu-i respectă voinţa.

  Documentul nu poate fi opus autorului, în eventuale cauze penale şi/sau civile conexe sau terţe.

  Clauze permisive: Documentul poate fi utilizat, fără acordul autorului, în scopul fundamentării de proiecte de legi, a iniţierii, ca urmare a unei sesizări, sau din oficiu, a procedurilor de atac, de contestare a constituţionalităţii oricărei prevederi legale în vigoare în legislaţia României, cu care conţinutul documentul are tangenţă, inclusiv a oricărui text constituţional, a omologării oricărui articol de jurisprudenţă, precum şi în oricare alte…

  Reply
  1. Florin Cojocariu

   @Marius: orice are tangenta cu binele public. Hai sa fim seriosi, vorbim de bun simt, nu de lege. Bunul simt lamureste clar ca atunci cind preiei textul altcuiva il citezi. Daca ai preluat dintr-un mail (scuza lui Urban), precizezi ca e dintr-un mail si pui ghilimele. Cu toate EULELE tale, tu ai impresia ca e normal sa iei un paragraf intreg care nu-ti apartine si sa-l publici ca si cum e al tau? Ai idee ce consecinte ar avea daca o astfel de practica ar fi normala? Si nu vreau iertarea lui Urban. Ca nu sint lezat personal asa cum isi inchipui citiva psihologi de duminica de pe-aici cind ma acuza de orgoliu excesiv. Sint multumit ca e suficient de iritanta chestiunea incit data viitoare toti cei tentati de o astfel de manevra comoda sa se gindeasca de douå ori

   Reply
 9. Marius Delaepicentru

  Salut, băieţi! Ce mai faceţi? Tot solidari, tot solidari? Bravo! Aşa avea şi eu o întrebare, tot despre copy-paste.

  Tocmai îmi publică Alin Fumurescu proclamaţia de la Hiroşima. Ca orice proclamaţie, ea devine un bun public. Aş avea o curiozitate. Aveţi vreun scrupul ideologic să n-o preluaţi? Găsiţi că nu merită? Are prea multe diacritice? Mulţumesc. 🙂

  Reply
  1. Florin Cojocariu

   @Marius: Facem bine. Solidari, desigur. Vorbesc cu Mirel si vedem ce facem. Tu, tot ironic, tot ironic?

   Reply
 10. zexe

  Plus de asta, avem o Curte Constitutionala care guverneaza si un executiv pe care il banuiesc de figuratie. E ca dracu! …democratie originala

  Reply
 11. zexe

  Votul dat asupra legii ANI poarta cu el mai multe semnificatii. Una dintre ele ar fi ca o agentie operabila ar fi fost periculoasa pentru averile obtinute ilegal si pentru multiplele conflicte de interese, nu? In acest caz se poate presupune ca celelalte institutii ale statului sunt inofensive in aceasta privinta. Corect? Daca celelalte institutii ar fi avut puterea de a ancheta averile ilicite si conflictele de interese ale parlamentarilor, o institutie in plus i-ar fi lasat nepasatori.

  Concluzia ar fi ca, la ora actuala, parlamentarii se situeaza desupra legii prin simplul fapt ca nu exista institutie abilitata sa o aplice in cazul lor. Justitia si-a fixat singurica un belciug in nas, rezervandu-si dreptul la pensii intangibile si preferentiale, iar parlamentarii si-au legat de belciugul acestora legea ANI. Acesta este tabloul coruptiei de stat.

  Reply
 12. MicutzaCeKurai

  copy-Paște fericit! (sa fie cu diacritice si nediacritice). chestia aia a lui spamtacus cu "suntem delapidatzi zilnic" este colosala. am s-o folosesc si eu. bineintzeles, folosind diacriticele si ghilimelele si autorul citat – nu la Tribunal, ca nu-s avocat/recuperator – poate ca de aceea nu a citat omul nimic, din obisnuintza citatziilor. v-atzi pus problema si asa?

  Reply
 13. MORRIS

  Bleen,,mai zi de astia de la spam.Ma amuza teribil cum urla ei acolo.hehe/dar te-ai gandit…daca evadeaza??Sa-ti povestesc ceva intamplat pe bune;in Anglia,anul 96.Niste baieti treceau tiganii fraudulos(inghesuindu-i in TIR-uri din Franta pe bac,catre porturile engleze.Unde cereau azil.Au plecat mii de indieni,invadand orasele.Ideea era,sa nu coboare decat cand se oprea TIRul si sa nu faca galagie(era prelata taiata si bagati acolo-noaptea,din portul francez).OK,ce s-a intamplat?Au fost cam 3 TIR-uri pline ochi!Frate,au coborat intr-un oras mic;linistit,curat,englezesc.Imagineaza-ti cam 50-60 cu fuste,mustaciosi cu palarii,puradei,care la coborare,au luat-o la fuga(cica de frica sa nu-i aresteze!!)tzipand prin oras!!Era cam 9dimineata,engezii au intrat in panica,nu vazuse in viata lor asa ceva!!S-au baricadat in case cand tribul a navalit in centru si intr-o ora au venit masinile de trupe militare!A fost cea mai mare panica inregistrata dupa al 2 lea razboi!!

  Reply
 14. Alexandru H.

  Daca spamul e o incercare de a rescrie Biblia, plagiatul e acceptarea faptului ca tot Dumnezeu e personajul principal din ea.

  Reply
 15. omen

  d-le Urban,

  avand in vedere votul covarsitor "pentru", se poate spune ca abtinerea dvs(una din cele 2) este o "victorie"…

  de ce nu ati votat "impotriva", totusi?

  Reply
 16. Alexandru H.

  Blogary… smelling its own farts…

  Sincer, nu mi-l inchipui pe Marx cerand ca fiecare individ sa-l citeze corect atunci cand vorbeste despre opium. Bine, el era mai interesat sa-si transmita mesajul decat sa-i parvina pupaturi. Deh, alte veacuri, alte capacitati…

  Reply
  1. Florin Cojocariu

   @Alexandru: pe cuvint ca nu pricep ce vrei sa spui. Daca si tu ai impresia ca la mijloc e o problema de orgoliu chiar ca nu inteleg. Fratilor, daca ajungeti sa considerati plagiatul un act firesc, ce fel de reforma morala vreti sa faceti? Despre ce vorbiti? In fata furtului voi acuzati pe cel furat? Alexandru, iata o fundatie solida pentru miscarea ta civica… Poate ca Urban Iulian e un model pentru tine. E tinar, e combativ, cine stie.

   Reply
 17. brambureala

  Ideea s-a pierdut.

  S-a ajuns la pumni in cap (in neaosul spirit romanesc)

  Tu, tu esti de vina…ba nu, tu esti..

  Reply
 18. gabhry_el

  păi, de ce aţi scos widgetul "postări recente"?

  şi "comenariile recente" sunt prea puţine

  trebuie să verifici la articole dacă s-a mai comentat pe undeva

  Reply
 19. Micutu204

  Print screen-ul este edificator!

  EU scriu numai cu diacritice !

  Acum dacă se accesează se văd ghilimele !

  Ca ori ce blog …poate fi modificat !

  Am mai comentat la "papagal" dar e numai bla-bla în capul lui.

  Reply
 20. AccesDirect

  @Turnofftheglory:

  buna aia cu " Ba magarilor, cum dracu sa va respectam cand furati pana si vorbele?" 🙂

  Reply
 21. Turnofftheglory

  A votat legea? Bravo Iuliane, eu te compatimeam ca iar ai ramas de papagal in offside. Permite-mi sa te trimit si la origini daca ai pupat mana lui Gheorghita UDMR si Tony Grebla. Sa ne traiesti coane. Bravo.

  Reply
 22. poweraxxel

  Cred ca sunteti prea indragostiti de propriile pareri. Asa de indragostiti incat nu mai dati voie si altora sa le adopte. E adevarat ca omu' "se inspira" cam des. Si de pe la mine a luat ceva candva. Dar nu m-am crizat ca voi. Ba din contra, ma bucur sa vad ca oamenii mai citesc in dreapta si in stanga, poate asa pot sa le spun opinia mea pentru ca la moguli oricum este interzis orice este impotriva strategiei lor …

  Oricum ar fi, lasati-o balta. Numai penibilii aia de la Antena3 se lauda singuri cu premiile date de "institutiile" patronate de felina suprema …

  Reply
  1. Florin Cojocariu

   @poweraxxel: Ce-are a face sula cu prefectura? Daca tie ti se pare firesc ca un senator sa preia texte pe care sa le scrie ca fiind ale lui pe propriul blog, e alta poveste. Furtul e furt, ce treaba are asta cu cit de mult am fi noi indragostiti de noi insine? Ce-ar fi ca daca tu tragi o palma tigancii din autobuz care te buzunareste sa mai iei si niste pumni peste cap de la calatori pe motiv ca esti increzut?
   @Iulian Urban: Cu ceva efort pot sa cred varianta cu mailul. Poate ca daca ati fi citat autorul mailului nu ati fi fost in culpa? Zic si eu, ca nu-s jurist…

   Reply
 23. akabond

  d-le senator, ati fost unul dintre cei care au votat legea ani in forma actuala. Si ai tupeul, mmagarule, sa vorbesti despre cat de rau e ca s-a votat in felul asta. Hai, sictir, plagiator de kkt ce esti, cu toti senatorii magari pe care ii platim ca prostii.

  Reply
 24. omen

  omu' a dat dovada de fair play, a venit "in spatele blocului", singur si neinarmat 😆 , a recunoscut "mea pulpa"; dupa cum spuneam mai sus, e doar un paragraf politic, nu un paragraf de Nobel(si s-a furat si acolo la greu, mai rau ca la world cup)…, dupa cum spuneam, c'mon people 🙂

  pt ilustrare 😀

  http://www.youtube.com/watch?v=MIaORknS1Dk

  Monty Python, Life of Brian, "stoning" 🙂

  Reply
 25. gabhry_el

  cum poţi să prezinţi părerile altuia, chiar dacă eşti de acord cu ele şi chiar dacă n-au autor cunoscut, ca fiind ale tale?

  "bă, Ştefane/bă, Gabriele, ia caută-mi tu pe net nişte paragrafe să scriu un articol"

  Reply
 26. spamtacus

  @Iulian Urban:

  Joi, 1 Iulie 2010 la 2:18 pm

  "[dar sigur ca merit sa fiu ucis prin lapidare]". pe linga asta, azi, pe pandora, merce a scris un raspuns: "Ca o comparatie,imi trag acum un glont in cap,si istoria ma va face EROU pentru ca m-am impotrivit dictaturii Basescu!" pai, asteptam si alte variante, de la alti parlamentari: cu 'taci si-nghite soricioaica', cu 'dublu salt cu intoarcere la 180 grade, in piscina, cu ghiuleaua de picioare si miinile legate la spate', cu 'proba de briceag viteza pe glezne si incheieturi ale bratelor', sau cine ureaza, mai frumos, 'fir intins' la jocul 'spinzuratoarea'.

  Reply
 27. gabhry_el

  deci aşa îşi scrie el articolele: un paragraf de-aici, unul de dincolo, unul de pe Hotnews, altul cine ştie de pe unde şi semnăm al dvs., senator de Ilfov, IULIAN URBAN

  Reply
 28. omen

  uneori, ma gandesc ca am avut si un stramos cu tichie.. 🙄

  deci:

  – paragraful cu pricina nu era chiar asa un "breakthrough" politic romanesc 😀

  -daca documentul ala e oficial, e oarecum absurd sa-l pui sa mentioneze sursa.

  -daca e pe blog, e mai delicat, ca blogger inteleg ca ar fi trebuit mentionata.

  -oricum, sa copiezi dintr-o singura sursa se cheama plagiat, sa copiezi din mai multe se cheama stiinta :mrgreen: deci, depinde de unde este compilat restul textului 😆

  domnu' Urban, acum, ca ati venit (si vizitat) si blogul (catorva) sustinatori de dreapta si ca ati intrat in dialog 🙂 cu electoratu', d-le, de ce tace PDL ca ala in papusoi, nu prea comunica nimeni nimic pe acolo? ma gandesc ca n-o fi inhalat (toata)lumea oxid nitric…

  Reply
 29. skin

  remarc ca dl. deputat a copiat inclusiv acordul facut aiurea – "politicieni putrezi de bogati" – as spune ca e mai nasol decit sa iei cu tot cu diacritice.

  Reply
 30. nedormitul

  altădată, cînd primiţi un text pe mail, cel mai simplu e să – pardon – copiaţi un pasaj scurt, de 8-10 cuvinte din textul respectiv şi să căutaţi cu google. vă vor trimite la sursa textului.

  însă îmi permit să suspectez lipsa asta de observaţie la un avocat alminteri foarte atent la detalii.

  Reply
 31. Iulian Urban

  @nedormitul

  Iata si mailul

  –––- Forwarded message –––-

  From: Gaby Stefan

  Date: 2010/6/30

  Subject: Trist dar adevarat

  To: iulian.urban@gmail.com

  No argue:

  Dacă legea e votată așa, a doua zi orice parlamentar poate să declare liniștit că are 2 miliarde în conturi fără să riște nimic. Aici e adevărata miză. Avem politicieni putrezi de bogați pe care ANI pur și simplu îi împiedică să-și folosească averile. Sau le face viața mult prea dificilă. Oamenii vor să fie și ei Patriciu, s-au cam săturat de modelul lui Iliescu. Au și cu ce dar nu-i lasă ANI. Iată că UDMR-ul a înțeles problema și dă o mînă de ajutor hoților.

  Consecința principală nu va fi în abuzurile viitoare ci în apariția, peste noapte, a unor uriașe averi disponibile pe foamea asta pentru a finanța traficul de influență pe scară mare.

  Iar asta riscă să compromită iremediabil orice proces de reformă a clasei politice. Vor cumpăra tot și pe toți.

  Gaby Stefan

  Reply
 32. razbunare finala 2

  Urban este el insusi un plagiat. Cam asa se descria in urma cu ceva vreme pe saitul personal:

  "Familia Urban se trage dintr-o linie directa care incepe odata cu anul 1 dupa Hristos ; prima atestare documentara a numelui este facuta in 222 dupa Hristos, cand pe scaunul papal s-a suit cel mai vechi membru al familiei noastre, si primul atestat documentar – Papa Urban I.

  Familia Urban face parte dintr-un cerc select in care mai intra doar 230 de familii la nivel mondial, care si-au pastrat radacina numelui URBAN sub aceleasi caracteristici si fara alterari sau modificari ale numelui, timp de peste 2000 de ani."

  Reply
 33. Iulian Urban

  Ca dovada a faptului ca nu sunt un nemernic plagiator [ dar sigur ca merit sa fiu ucis prin lapidare ] , cu scuzele de rigoare pentru ignoranta datorata faptului ca nu am verificat daca un text dintr-un mail este scris sau nu de cel care mi l-a trimis, iata ca am facut modificarea

  "Dacă legea e votată așa, a doua zi orice parlamentar poate să declare liniștit că are 2 miliarde în conturi fără să riște nimic. Aici e adevărata miză. Avem politicieni putrezi de bogați pe care ANI pur și simplu îi împiedică să-și folosească averile. Sau le face viața mult prea dificilă. Oamenii vor să fie și ei Patriciu, s-au cam săturat de modelul lui Iliescu. Au și cu ce dar nu-i lasă ANI. Iată că UDMR-ul a înțeles problema și dă o mînă de ajutor hoților.

  Consecința principală nu va fi în abuzurile viitoare ci în apariția, peste noapte, a unor uriașe averi disponibile pe foamea asta pentru a finanța traficul de influență pe scară mare.

  Iar asta riscă să compromită iremediabil orice proces de reformă a clasei politice. Vor cumpăra tot și pe toți.", ideea si ratiunea acestei judecati de valoare fiind exprimata excelent de Florin Cojocaru pe blogary.ro un drept care incearca sa mentina viu spiritul romanesc al dreptei, motiv pentru care vi-l recomand.

  http://www.urbaniulian.ro/2010/06/30/curvasarie-c

  Reply
 34. Bleen

  Din ciclul,"Ce mai scriu comentatorii care intră direct în spam":

  nu suport indoctrinatii

  fan4bayern@live.com

  212.93.154.179

  Submitted on 2010/07/01 at 2:07pm

  Bai, ipocritilor! V-au taiat astia 25% din IQ? Voi va auziti ce aberati? Muistilor! Sa-i S……U..g.e…-ti P……….u……l…..a. piticului porno care va conduce. Sa muriti toti, ca doar asa tara asta va putea iesi din criza, aplaudacilor!

  Reply
 35. Iulian Urban

  Stimabile Florin Cojocariu

  Primo

  Fara suparare, insa chiar NU va citesc, ca sa lamurim acest prim aspect. Este prima oara cand vin aici pentru ca un amic mi-a semnalat ca in lipsa de subiecte, o luati spre tabloidizare.

  Secundo

  Din noi fara suparare

  Spre deosebire de dumneata, eu nu sunt editorialist, scriitor, jurnalist sau cum doresti dumneata sa ne numesti.

  Dupa votul de ieri din Senat, asa cum fac de obicei, pe baza unor observatii primite de la cititori cu care eu tin legatura, am scris acest material unde adaug DE FIECARE DATA gandurile mele celor ale celor cu care sunt in legatura. Intrucat mi s-a parut un text bun si pliat pe ceea ce s-a intamplat in Senat, l-am adaugat nestiind ca este scris de dumneata

  Tertio

  Nu am stiut ca textul este scris de dumneata; am luat legatura cu cel care mi-a scris si acesta mi-a spus ca la randul lui a gasit textul intr-o nota de comentarii de la un material de pe hotnews, adica de aici http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7507544-cata

  Concluzie

  – este cu adevarat seducator sa arunci un titlu ca acesta sa iti arogi o pozitie martirica;

  – nu este vina mea ca informatia circula pe internet, insa cred ca pana la urma nu conteaza ca daca suntem de dreapta ar trebui sa informam cititorii si sa le transmitem faptul ca ieri in Senat[ ca de fapt asta este esenta ] senatorii au declarat furtul ca fiind constitutional; ce mai conteaza acest lucru minor al jafului de ieri de la vot, cand eu ca un nemernic nu am verificat ca un mail primit de la un cititor, Gabriel Stefan, nu continea de fapt gandurile lui ci ale d-lui Cojocaru

  – voi mentiona la mine pe blog ca de fapt tot ce am scris acolo este copiat de la dumneata, si voi spune ca de fapt eu si alti romani consumatori de internet, suntem niste idioti si nu ar trebui sa ne placa idei bune, luari de pozitii bune care merita comunicate mai departe, daca nu incercam sa aflam unde pe…

  Reply
  1. Florin Cojocariu

   @domnule Iulian Urban, dumneata raspunzi pe linga subiect. Dumneata ai copiat un paragraf si l-ai pus in textul pe care pretinzi ca l-ai scris singur. Dumneata puteai pune macar ghilimele, daca un link ti se pare prea mult. Concluzie: Dumneata esti un plagiator. Fara suparare.

   NB: e neimportant ca nu de la noi l-ati copiat. L-ati copiat de undeva si ati dat de inteles ca va apartine. De la hotnews sau direct de la noi, tot hotie se cheama.

   Reply
 36. AccesDirect

  Sa ziceti mersi. Atunci cand v-a crapat site-ul cred ca tot o furaciune copy-paste a vrut sa fie. Au vrut sa ia toata vaca.

  Reply
 37. jack spamtecatorul

  urare pentru anul viitor: copy-paste fericit! ce s-ar mai fi bucurat e. barbu sa aiba tehnica de azi…

  Reply
 38. nedormitul

  UPDATE

  Un hotz bintuie blogosfera. A facut copy-paste cu subiectul de mai sus, fara sa specifice, macar sursa. Nu a modificat decit titlul, in rest si-a insusit integral totul, inclusiv faptul ca il cunoaste pe Sorin Minea. Nu dau link spre blogul lui pentru ca nesimtitul urmareste trafic cu orice pret. Se numeste Iulian Urban si e un hotz suburban de tot!

  Săa dau sursa, săa n-o dau… măa mai gîindesc…

  Reply
 39. Bleen

  La tobeeee, Adrieaaaan Videaaaanu, chitară solo, Cristian Predaaaa, bas, Traian Băsescuuuu, la trompetă, Elena Udreaaa şi la plagiatură, Iulian Urbaaaaan!

  Reply
 40. Bleen

  Procurorul: "Onorată Instanţă, vă prezint exhibit B, acest milion de euro pe care scrie, cu cerneală simpatică, aşa cum puteţi remarca: MITĂ, nu MITA, aşa cum susţinea inculpatul şi despre care spune că ar fi o mătuşă de la Bragadiru."

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *