Adevărul despre ședința de la Adevărul

Nici Petrișor și nici Reporter Virtual nu au informații bune. Madame știe ce s-a întîmplat.

Ședința a avut loc pe tema scăderii profitului businessului de cărți-pentru-cotoare-frumoase de la Adevărul.  Iată stenograma:

DP: (ridicînd, într-un nor de fum de țigară, privirea din niște rapoarte): Care opt milioane profit că eu văd două pierdere aici?

RC: (care nu reușește să-și explice de ce a schimbat Dinu havanele cu niște țigări ordinare. Se înfioară în sinea lui managerială: chiar așa de rău o sta cu banii?) Piața de cărți pentru expus cotoarele e suprasaturată! Cred ca e cazul să trecem direct la cotoare. Oamenii nu-și dau jos peștii de sticla sau pescarii din porțelan ca să pună cărțile noastre, Dinule. Așadar propun să facem „Colecția de cotoare esențiale”. N-ai nevoie de bibliotecă,  le poți pune direct pe perete, într-o ramă. Costă mai puțin, pari de 3 ori mai cult la RON-ul investit. Îl spargem pe Turturică cu investigațiile lui.

DP: Nu merge, Răzvane! De cînd a cîștigat Băsescu poporul e nervos, cultura nu mai e prețuită.  Poporul fumează fără întrerupere. Facem Adevărul cu țigări. Tiraj de cîteva milioane garantat! Dinu apasă un buton din brichetă. Pe ușă intră furios Peter Imre, cu pachetul de țigări al bodyguardului. Îi oferă una lui Patriciu, el își aprinde 3, pentru a sublinia cine e mai bărbat în cameră. Uite, noul manager al Adevărul Holding! Un om cu experiență!

PI: la un milimetru de fața lui Corlățeanu: Ce bă?!! Ești jmecher? ‘rați ai dracu’ cu cultura voastră cu tot, idealiștilor!

DP: Lasă-l Petrică. Da Răzvane, ești prea idealist pentru mine. Lasă-ne că avem treabă. Lansăm colecția Adevărul cu Kent lung pentru doctori, ca pe vremurile copilăriei tale.

RC: Să-ți fie rușine Dinu Patriciu! RC pleacă zîmbind în barbă: Idealist? Lasă că vezi tu bilanțu pe bune….

Facebook Comments

33 Comments Adevărul despre ședința de la Adevărul

 1. MicutzaCeKurai

  blow up all the canons!

  and what else you find… (in the range of your canon) (pentax, sony, nikkon, olympus, smena smad)

  Reply
 2. Bleen

  Şi ăia care au intrat cu avioanele în Gemeni erau aparent neînarmaţi (d-aia au şi trecut de controalele de la aeroport). Colcăie lumea de trilobiţi (sau cum le zice Ivanciuc) neînarmaţi.

  Reply
 3. Bleen

  Avînd în vedere că mi-am inundat vecinul de dedesubt cu ocazia sărbătorilor pascale (i-am făcut pe tavan o pată de igrasie în formă de Iisus) mă gîndesc că o demisie din bloc ar fi indicată.

  Reply
 4. nedormitul

  Buna ziua!

  Ma numesc Grecescu Bogdan si reprezint organizatia nonguvernamentala GREENPEACE Romania.

  Noi suntem in plina campanie de strangere de fonduri si, in acest sens, va facem cunoscuta posibilitatea donarii a 2 % din impozitul pe venit prin completarea formularelor 230 si 200.

  Daca doriti sa aflati mai multe despre activitatea noastra, va rugam accesati linkul urmator:

  http:

  Daca doriti sa donati 2 % din impozitul venit prin completarea formularului 230 sau a formularului 200, va rugam accesati linkul urmator:

  http:

  să-i răspund… să nu-i răspund…

  Reply
 5. nedormitul

  ai grijă, că patriciul nostru are legături cu mafioţi. e unu', japonez, care se piş… îşi ridică piciorul pe roata de la maşină cînd nu eşti atent.

  Reply
 6. Bleen

  @nedo

  Patriciul nostru e la Suceava. Hai să ne dublăm salariile reciproc, repede, pînă nu se întoarce. Să luăm zero euro de două ori pe lună, nu o dată, ca pînă acuma.

  Reply
 7. MicutzaCeKurai

  )))) @

  retorica, bat-o vina! prea multe taste pe tastatura si se bulucesc degetele sa scoata cuvinte din ele…

  Reply
 8. Bleen

  "Şi atunci Mîntuitorul (The Savior As…) a dat F5 şi a transformat apa-n pîine, peştele-n vin şi afişările în unici."

  Reply
 9. Bleen

  Pînă acum nu era mafiot. Pnm (pana mea), le ia ani de zile să se prindă că ăia 15, 30 sau 50 mii de euro pe care-i primesc lunar vin de la un mafiot. Şi se prind abia cînd mafiotul îi dă afară sau cînd cei 15, 30 sau 50 de mii de euro lunar devin 7, 10 sau 20 de mii de euro lunar.

  Reply
 10. MicutzaCeKurai

  se va citi in interiorul relatziei lui Cornetzeanu cu ex-mogulul sau. (l-am uitat pe Cornetzeanu – imi cer scuze)))))

  Reply
 11. MicutzaCeKurai

  )))))@nedo,

  ca nu-l placi pe Stanca (nici eu nu-l plac – tac'su era prefect de Hunedoara pe vremea Conventziei mai mult sau mai putzin democratice si numai de aceea a ajuns ce a ajuns la trustul PRO – un infatuat, poate i-a mai trecut) e una. ca omul a sesizat maniere de borfas in interiorul relatziei cu ex-mogulul sau este alta. ca nu trebuie sa le ceara sa dea socoteala publica este corect (dar tzine strict de infatuarea copilashului de girofar gata).

  totusi ramine suspiciunea (ha-ha-ha!, la mine-i credintza) ca Paturiciu este dator unor grupari si interese kaghebisto-mafiote – ceea ce este un subiect de birfe si reclamatzii, nu?

  Reply
 12. nedormitul

  mikutza

  stanca a pus problema ca nuca în perete. nici patriciu, nici corneţeanu nu datorează nici o explicaţie (cel puţin, nu pe acest subiect). stanca e obişnuit să dea explicaţii, rapoarte, cît a mai crescut traficul, cîte accesări pe cap de vizitator furajată şi crede că toată lumea trebuie să dea explicaţii. să se explice acolo, între ei. adevărul n-a dat explicaţii nimănui pentru "adevărul nu face politică". cu alte cuvinte, a fost un tabloid ceva mai îngrijit şi cam atît. iar dacă patriciu şi corneţeanu au probleme, să se ducă în instanţă, e rahatul lor, le urez să se spele pe faţă cu el.

  Reply
 13. MicutzaCeKurai

  simplu. are sa-i scrie Păturiciu naționale o scrisoare pe blog (ca și Ivanciuc):

  "Draga I.T. Morar,

  Lista oamenilor fata de care cugetul ma indeamna sa-mi cer scuze pentru raul pe l-am pricinuit cu voia sau fara de voia mea este scurta si incepe cu tine. Imi cer iertare pentru tot ce am spus despre tine cu numele sau nenumele. Am visat de atatea ori momentul in care voi ajunge aici, incat daca l-as rata, as putea lasa senzatia ca am ceva special cu tine. Nu din ura am facut-o, ci la nervi. Vorbeai la un moment dat despre ura interactiva. Dadeai internetului sansa de a drena ura. Am apelat la internet ca sa-ti spun vorbe dureroase, doar ca sa scap de ele, crede-ma, nu ca sa-mi defulez ura. Sper ca de data asta ai sa ma intelegi."

  iar IT Morar, milos din fire, îi va răspunde on line, firește:

  "Dragă Păturiciule

  Sper din toată inima că aceste cuvinte sînt sincere. Dacă e aşa, Instituţia iertării funcţionează din acest moment."

  Reply
 14. Matrics

  Ok, dar cum o sa se impace IT Morar cu noul patron? Sau isi va da demisia? Nu cred, ca s-a largit deja la Vantu. Intra si a lui Patriciu, ca nu mai doare. Nu stiu daca mai intra a lui Mihaiu, care probabil va fi sef la Catavencu.

  Reply
 15. Matrics

  Misto ar fi sa-l vedem pe Cartianu coleg de trust cu Buscu. Si pe amandoi, seara, pe Realitatea-Oil-TV.

  Reply
 16. MicutzaCeKurai

  gunoiashul de Cartianu va fi "convins" (cu multa energie vie) sa ramina redactor-sef la Adevarul. un tzaranoi (manelist de la tzara, pardon) ca el va accepta – ca altfel moare de foame. uita ca va crapa data viitoare cind Paturiciu nu va mai avea nevoie de el. mai multe detalii pe HotNews.

  Reply
 17. Matrics

  @Petrisor. Asta cu Patriciu si Realitatea e pacaleala de 1 aprilie? Nu pot sa cred ca Academia Catavencu ar putea sa ajunga in ghearele petrolistului.

  Reply
 18. Petrisor Undus

  – Bai Razvane, cum dai tu ma comunicat cu "Vantu isi etaleaza in toata splendoarea murdarele principii de business" tocmai acum cand am batut palma cu el sa cumpar trustul Realitatea-Catavencu? Ma rog, Catavencu, ca Realitatea nu prea ma intereseaza…

  Reply
 19. ElCucuy

  Imi lipseste o replica: "Ba, Colatene, de cand tai tu de la marfa chioscurile Acces Press de la tine putere? Si te mai iei si de gunoiul de finu-miu!"

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *