Bestiar, frate!

bestiar.blogary.ro. Aici e locul unde îl veţi găsi pe Băsescu la un grătar cu pensionari şi bere, Băsescu sado-maso cu cizme şi cravaşă de nazist, Băsescu aducînd minerii peste golanii din Piaţă în timp ce Iliescu cînta la balcon mai bine mort decît comunist, Băsescu bătînd copii şi adulţi de-a valma pe ritm de geamparale, Băsescu intrînd în Bucureşti cu tancurile sovietice, Băsescu pirat somalez luîndu-l ostatic pe SOV, Băsescu conducînd cartelul de la Medellin în stare de ebrietate, Băsescu trecînd pe roşu şi prizînd cocaină pe sens interzis, Băsescu beat criţă violînd o găină şi născînd pui vii, Băsescu făcînd sex neprotejat cu valurile Dunării de Strauss-Kahn (primul şef al FMI născut din mamă compozitor şi tată portar la Bayern)…

Cu toate astea, Băsescu nu e singurul exponat din bestiarul nostru. Mai avem: Boc (bestiuţă mică), Patapievici şi alţi intelectuali de-ai lui Băsescu şi, mă rog, oricine se apropie de Băsescu suficient de mult încît să merite o cisternă de lături în cap.

Deci, cu alte cuvinte,  Madamei Blogary i s-a născut o soră, Revista presei, căreia noi am decis să-i punem nume de frate: Bestiar.

PS. Ne puteţi semnala şi voi isterii de genul. Cu link sau printscreen sau youtube. Oricum, va trebui să fim extrem de selectivi, nu de altceva, dar nu avem suficient spaţiu de la firma de hosting încît să mutăm munca de zi cu zi şi minut cu minut a Intactului şi Realităţii la noi pe Bestiar.

Facebook Comments

10 Comments Bestiar, frate!

 1. Valexandru

  aici respiri.

  Sunt un sustinator fara rezerve al lui Basescu,

  Intamplarea de la tribunal:

  M-am dus la subsol sa copiez un document. Am copiat, am platit, bon de casa nu am primit.

  Intre timp 'copioza' se stropsea la criminalul base 'lual-ar moartea'. Era suparata ca o sa-i scada pensia sau chiar o sa-i fie luata, ca era 'pensie de boala'.

  gata.

  poi am trecut pe la niste simigerii cu cozi vesnice, si le-am spus ca de luni vine anaful in verificare si sa foloseasca casa de marcat.

  Mi-au multumit frumos, mi-au zambit si mi-au aratat casa e marcat asezata pe un raft. Avem. Mi-au spus sa mai trec.

  O sa trec luni.

  Reply
  1. Florin Cojocariu

   @Valexandru: chiar! N-ar fi mai misto ca BUG Mafia in loc sa ne strige sa scoatem pistoalele sa lanseze hitul: "Am platit, bon de casa n-am primit!"

   Reply
 2. Devis Grebu

  Desigur ca m-ati suparat cu "ceva",si sunt si mai sigur ca stiti "cu ce",dar-pe de o parte-nu ati considerat necesar sa iesiti ,cumva,izbaviti din"acea" situatie ,iar–pe de alta parte- nu-i vorba (nici acum -nici atunci) de mine (cu atat mai putin de ego-ul meu )ci de SUSTINEREA FARA REZERVE a Presedintelui .Procedati cum credeti.

  Reply
 3. Devis Grebu

  Detineti,nu mai putin de 40 de desene pe aceasta tema,semnate de mine(cedate-fara pretentii materiale-de o buna bucata de vreme). Scoteti-le de la naftalina(daca nu va temeti de prea multa umbra)si afisati-le la "bestiar"…Sau -din motive obscure- sunteti cumva "selectiv"…?

  Reply
  1. Florin Cojocariu

   @Devis Grebu: Multumim frumos inca odata. Nu sintem selectivi, am avut insa impresia la ultimul schimb de replici ca v-am suparat cu ceva. Le vom folosi in functie de subiect. Am sa transmit persoanei care se ocupa de bestiar.

   Reply
 4. MicutzaCeKurai

  @revin si spun ca n-am vazut la timp micutzul link din dreapta sus – drept pentru care-mi cer iertare (mea maxima pulpa!).

  Reply
 5. MicutzaCeKurai

  @domnii dictatori,

  nu ascultatzi de umila rugaminte (ce ar putea fi interpretata si ca parere) a umlului Dumneavoastra sub-dictator si sa bagatzi un link catre micutzul bestiar in bara de sus a marelui (maretzei) Blogary? multzumesc.

  Reply
 6. Nea

  O sugestie:

  Că tot trebuie să fim selectivi, poate ar fi bine să se limiteze sever spaţiul Bestiarului alocat prestaţiilor unor ca Ciutacu, Stan, etc. şi să se pună accentul pe derapajele celor "buni", care îşi dau mai discret arama pe faţă, dar cu atât mai eficient.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *