Dragă Domnule SOV

Timate Domn,

Astă iarnă prevesteam un viitor destul de prăpăstios pentru Trustul dumitale şi al celuilalt Mogul. După campanie am zis că m-am lăsat dus de val, că n-o să fie chiar aşa… Şi iacă, mă bucur să văd că n-am avut dreptate. Toată lumea spune că Trustul Dumitale a ajuns să îşi dea singur pumni în bot, că privirea îi e din ce în ce mai tulbure, că începe să se clatine pe picioare. Angajaţii nu-şi mai primesc salariile, creditorii se agită nervoşi pe la uşă. Gurile rele au început să vă parafrazeze pe la colţuri – „întăriţi-vă Trustul”!

Mă încîntă, Timate Domn, să observ că, dimpotrivă, situaţia Trustului e cum nu se poate mai fericită acum, în vremuri de criză. Thinkstanka a făcut deja nişte paşi în acest sens. Cum Voxpublica a fost invadată de Leca Goţiu deţa, iar comentatorii au început să scrie mai bine decît autorii, Thinkstanka a a venit cu o idee genială: a pus comentariile pe inventar.  Adrian Sârbu a venit cu portăreii să vă execute silit, iar în urma executării, comentatorii care îl felicitau pe Rogozanu pe Voxpublica pentru hit-ul BUG mafia au fost banaţi de CTP în Gândul pentru limbaj licenţios.

Facebook Comments

19 Comments Dragă Domnule SOV

 1. Turnofftheglory

  Florina, nu intra niciodata doua linkuri. De obicei imi intra la moderare comentul la prima vizita. Mai sunt si ceva recidivisti cae nu stiu ce are askimetul cu ei.

  Reply
 2. Florina

  Nu mai fac daca nu e voie, dar lasati-l pe asta, va rog!

  Si stau si pe coji de nuca drept pedeapsa.

  Reply
 3. ela

  @Florina:La cat de isterici au devenit toti,cand intri pe site,parca auzi mitralierele de la "ora de foc".Tzatze.

  Reply
 4. molotovul trist

  la mitingu din piata victoriei au adus statie si se aude… suspans… bug mafiaaaaaa. rogorevolutia de trust incepe!!!

  Reply
 5. Ina Eyre

  Şi Păcuraru tot accident digital 🙂 a avut?
  Cred că va deveni o tradiţie de partid: nici un penelist fără o păcurită în exerciţiul funcţiunii. Apoi vor iniţia o lege.

  Reply
 6. MicutzaCeKurai

  @

  Rogojanu s-a dus sa-si puie barba in gips – daca tot se pune de-o revolutzie cu pumnii sus si si-o ia in barba de la FNI-isti sponsorul lui de platforma.

  apropos: se poate decola in cap de pe platforma VaxPublica? (ca io am vazut citziva picatzi extrem in bila p-acolo – printre "autori" dar, mai ales, printre autoare; unele se crede sex-in-cetate).

  Reply
 7. Merechene

  TOG, stii cum zice cantecul: "cine n-are sange/incepe sa plange!" 🙂 – Suie Paparude :mrgreen:

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *