Dreapta e in cel mai bun moment al ei de dupa 1989

De ce atîta disperare pe pedeliști să arate că USL se rupe, că Dragnea face glume despre Ponta, că Antonescu avea un limbaj al corpului nuștiucum față de Iliescu, că Voiculescu a părut că-l atacă pe Ponta? PDL e partid de buget și administrație și e în pragul colapsului. Pedeliștii vor bani, contracte și funcții, sînt ajunși la capătul răbdării. Majoritatea vor să plece. Nu mai au bani, nu mai au poziții, nu mai au influență, nu mai impresionează pe nimeni, nu mai sperie pe nimeni. Așa că liderii PDL, pentru a-i ține să nu plece, le tot vînd basmul cu USL care se rupe și PDL care va veni la guvernare, buget, licitații și NUP-uri împreună cu Dragnea sau cu Ponta sau cu PSD sau cu PNL sau cu jumate de PSD și o treime de PNL sau cu jumate de PNL și un sfert de PSD. Ce ai putea să le spui unor oameni care sînt împreună doar de dragul bugetului și funcțiilor în administrație? Cu ce i-ai putea ține laolaltă? Cum i-ai putea mobiliza? ”Întrăm în cetate și toată lumea are liber la prăduit și violat!” ”Uraaa! Uraaa!” Nu se va întîmpla asta, stați liniștiți. Cu toate glumele lui Dragnea, care văd că a devenit marea speranță a Dreptei (vreo săptămînă a fost Tăriceanu) șoptite la urechea lui Antonescu și devenite Biblie a Dreptei, cu toate declarațiile lui Felix, devenit Moise al Dreptei, USL nu se va rupe și PDL nu va pupa guvernare, buget și NUP-uri. Blaga, Videanu și echipa vor pupa buget și nup-uri. Poporul pedelist, nu. Deci, dragă popor pedelist, rămîi împreună pentru principii și binele comun sau dispari pentru totdeauna! Dacă vrei licitații trucate, contracte cu statul și funcții în administrație, du-te la  USL, acolo se dă. Nu-i crede pe cei care-ți promit guvernarea! Te mint. Te așteaptă opoziția și lupta pentru principii. Nu vei mai pupa licitații și funcții în administrație și NUP-uri. Asta e. Rămîi pe metereze sau pleci la USL?

Lăsați-vă de vise erotice! Sînteți urîta cartierului pe care n-o fute și n-o va fute nimeni, căci toată lumea e cuplată și nimeni nu se va despărți de nimeni. Chiar dacă Dragnea a făcut nuștiuce glumă și Voiculescu vi s-a părut vouă că atacă pe nuștiucine. Așa că rămîne cum am stabilit. Apucați-vă de ceva constructiv! Veniți cu un proiect! Am tot fost acuzat că demobilizez. Uite cîteva idei mobilizatoare:

 1. PROIECT POLITIC: Partidele componente ale ARD fuzionează. Deocamdată ARD se înscrie la Tribunal ca alianță politică iar în ianuarie fuzionează într-un nou partid. Atenție, fără titulaturi cretine de data asta!
 2. PROIECT CONSTITUȚIONAL: ARD vine cu un proiect de Constituție, explicat și argumentat clar, un calendar de modificare a Constituției, o ofertă de negociere cu celelalte partide pentru modificarea Constituției.
 3. PROIECT PREZIDENȚIAL: Noul partid vine cu o listă scurtă de prezidențiabili. Fiecare prezidențiabil vine cu un proiect și îl susține timp de un an, pînă cînd partidul stabilește cîștigătorul. Sau vine doar cu un singur nume pe care îl susține și în spatele căruia se aliniază tot partidul.
 4. PROIECT GUVERNAMENTAL: ARD vine de pe acuma cu propunerea de premier și cu numele celor mai importanți posibili viitori miniștri.
 5. PROGRAM POLITIC: Capitalism-stat de drept-occidentalism
 6. PROIECT DE RESURSE UMANE: Împrospătarea partidului, eliminarea expiraților, corupților și feseniștilor.
 7. POLITICĂ DE ALIANȚE: Cu cine se poate alia ARD și cu cine nu. O politică de alianțe clară, asumată.
 8. STATUIE MACOVEI: Neapărat!
 9. BĂTUT BLAGA PESTE GURĂ: Urgent!

A, nu vă mobilizează asta? Vă mobilizează doar glumițele cretine cu Ponta și Antonescu, glumițe care arată neputință, blocaj mental, creier ioc și disperare? ”Ponta  e un prost și Antonescu e un rău și hai să fim pozitivi că o să fie bine și USL o să se rupă și o să ni se arunce și nouă o ciosvîrtă?” Vă mobilizează doar spectrul violului bugetar și crimei prin licitație trucată? Dacă vă mobilizează toate acestea, locul vostru e la USL. Și ca principii, și ca valoare umană, și ca inteligență.

Dreapta e în cel mai bun moment al ei de după 1989. Are ocazia să arate că are inteligență, principii și voință. A scăpat de bruiajul oportunismului pe motiv de buget, licitații trucate, contracte cu statul, funcții în administrație și călărit justiția. Sînteți liberi să vă arătați inteligența, viziunea și credințele. La urma urmei, sigla voastră electorală e o inimă, nu o mînă în buzunarul contribuabilului sau un caiet de sarcini  măsluit. Adică, dacă e inimă, e credință, e generozitate, e binele comun, sînt principii, nu? Hai! Nu mai stați cu limba scoasă la curul lui Dragnea, Ponta, Tăriceanu, Chiliman sau Dan Voiculescu, că stați degeaba! Aceste cururi sînt prea sus, prea arogante și prea cuplate unele cu altele ca să vă bage în seamă și pe voi. Dar e bine. Asta vă dă șansa, unică într-o viață de om, să luptați pentru statul de drept, pentru destinul occidental al României, pentru capitalism, pentru credință, pentru libertate. Faceți asta sau cărați-vă toți în USL, jigodie după jigodie.

Facebook Comments

38 Comments Dreapta e in cel mai bun moment al ei de dupa 1989

 1. Pingback: Hitler, antinazistul. Stalin, anticomunistul. Blaga si Crin, impreuna pentru statul de drept. | Blogary

 2. Eugen Iliesiu

  Oare de ce dreapta nu știe asta? Ca se vad pasivi si dezorientati. Nici nu ataca acțiunile USL, nici nu prezintă un program.

  Reply
 3. andrei_p

  Sulfina Barbu, Anca Boagiu, Theodor Paleologu, Costică Canacheu, Cristian Rădulescu, Radu F. Alexandru, Vasile Gherasim, Gabriel Biriş (Forţa Civică), Alex Ştefănescu (PNŢCD), Sandra Pralong (PNŢCD), Gheorghe Udrişte, Mircea Raicu, Cristina Trăilă, Dan Cristian Popescu (Forţa Civică).
  You top this and I then vote with you, for domnudan. Nu c-ar fi zdrobitor de valorosi, dar n-am observat candidati superiori la alte formatiuni politice. Apoi, nu stiu cat de vinovat e Blaga pentru faptul ca marii eroi innoitori ai dreptei au fugit exact ca Antonescu, in cele zari.

  Reply
  1. Gramofonu

   andrei_p Ia la intimplare un pensionar din Cismigiu. Cu exceptia a vreo 3 din lista aia, l-as vota mai degraba pe pensionar decit pe restul. Sint sanse mari ca pensionarul sa aiba bun simt.

   Reply
  2. SimonaM

   andrei_p 
   OMG… Asta e recomandarea ta?!
   Chiar.. care-o fi oferta lu domnudan la mine-n coledzi? Că s-ar putea ca cei care mă tot toacă cu inspiraționale să aibă dreptate. Dacă nu pricepe nimeni de ce-am stat acasă? Măcar dacă votez PPDD se prinde lumea că ceva nu-i tocmai normal prin oferta partidelor…
   Hai ai noștri! Trăiască victoria.

   Reply
   1. andrei_p

    Bleen andrei_p am incercat „sarcasm”. Multumesc ca te-ai prins. La modul serios, eu cred ca faci un lucru bun prin a le arata ca votul nu e implicit, doar pentru ca oponentii politici sunt niste misei. Partea mai putin buna e ca nu prea cred ca ardistii care conteaza iau un blog in serios. Stiu, observatia mea e la fel de futila, ca nu am nicio solutie.

    Reply
 4. adina

  sa i se inceteze mandatul de senator au votat 23, sa nu i se inceteze s-au pronuntat 32, 10 s-au abtinut. Uite munitie noua pentru Dreapta: sa ceara sa vada cine s-a abtinut, cu aia 10 impotriva iesea Diaconu frumusel cu bocceluta in spate din Senatul Romaniei. Dar ce mai conteaza un raport de tara negativ sau cu bile negre ? Cine mai e si Comisia Europeana ? Noi nu vorbim cu ‘imbecili’, nu-i asa musiu Crin ?

  Reply
  1. Liv STOmer

   OstapB Florina Oameni buni…..nu vreau sa acuz pe nimeni, pentru ca si eu am rostit discursul asta de vreo 2-3 ori, dar……nu vi se pare ca tot defetismul asta e foarte-foarte in interesul USL-asilor? In definitiv, daca as fi ANastase, si-as avea (deh!) acuma, timp de stat pe blog, as baga la greu, in toate directiile si prin toate „vuvuzelele” posibile, ideea ca „ce sa se mai oboseasca dreptacii atata, oricum rezultatul e stiut dinainte”. Pentru ca pensionarul ala din Cismigiu, ala cu bun simt, s-ar putea, culmea, sa voteze ARD-ul, insa…..daca i se baga adanc in cap ideea ca „n-are rost, oricum castiga USL-ul tataie, nu te mai obosi”, omul nu-si va scurta plimbarea prin parc ca sa mearga la vot. Si, apropo de pensionari/tarani-fermieri/needucati – am citit o statistica dupa care tocmai astia consuma mai putine A3/iRtv, si tocmai astia se prin mai repede la minciunile lor. Aia educatii, cu n-shpe facultati, se pare ca tocmai aia voteaza USL-ul mai abitir. Acuma, asa am citit si io, nu inseamna neaparat ca nu era trucata, statistica, je’n’se’pa.

   Reply
   1. Liv STOmer

    OstapB Liv STOmer Nu asta vroiam sa spun, repet: „si eu am rostit discursul asta de vreo 2-3 ori”. Ok.
    Pe d-alta parte, da, daca Nastase le-ar fi avut mai bine cu blogurile si cu internetul(cred ca e insa cam batran pt. asta….bleah, ce age-ism pe mine! he he 🙂 ), exact asa ar fi facut, cum spui dumneata.
    Altfel, ca ARD n-ar avea program politic, ar fi un lucru, ca nu reusesc sa ni-l faca noua cunoscut si inteles, e alt lucru.
    Ca n-ar avea prezidentiabil/candidat de prim-ministru, mi se pare o aiureala, numai 2 nume care-mi vin in minte fara sa caut prea mult: MRU+Neamtu (fiecare pe ce post ai dumneata chef).Si sunt numai doua gasite la repezeala, mai is inca multe altele.
    Despre blat(uri) nu stiu, nu ma pronunt, ramane de vazut (cel mai bine, din pacate, se vede blatul dupa meci…cel putin pt. ne-microbisti ca mine). Demonstratia lui Bleen cu Catarama/Pralong din articolul celalalt nu ma convinge – adica ok, Pralong n-o fi cine stie ce candidata, dar nici notorietatea lui Catarama nu mai e ce-a fost, s-a fanat mult din anii 90 incoace.
    Despre „Blaga luptatorul pentru bine si dreptate” n-am vorbit eu, e posibil sa ma confunzi. Da, Blaga e in cel mai bun caz un bou, si nici macar ca si „combinagiu” nu straluceste. Ok, dar l-a ales partidul sef? L-a ales, nu? Partidul ala numit PDL, ca doar nu eu, cu mama si cu tata (nemembri in vreun partid nici unul, oricum :)) ). Avem altul mai bun, la combinatii? Care? Base’ nu se pune, ca el trebuie sa mai stea o tura, il obliga fonctia. Cezar Preda, Oltean, care naiba ar fi (ca oricum, si dumneata si eu, inteleg, consideram ca si aici Blaga=Preda=Oltean=zero cu bara).
    Si altceva nu mai inteleg. PDL=PLD(adica o bucatica de la liberali)+PD, right? Iar PD era fostul FSN sub alt nume. Cu alte cuvinte, cel putin 50% din PDL=fostul FSN. Si eu, si forumistii de-aici am votat, pana in 2008 inclusiv, cu PDL, right? Eu unul asa inteleg. Ei, si atunci? Ce, in 2008, in 2004, eu, voi, nu stiam si unii si altii ca PDL= >50% fsn? A, dar ne-am tinut de nas cu 2 degete si-am inghitit galusca,. right? Right. Bun, si in ce directie s-a schimbat situatia acum? Ca au aparut „in poza” MRU+Neamtu, in loc sa fi candidat independenti, pe langa PNTCD? Eh, pai eu unul nu ma pricep la politica asa bine ca Bleen, in sensul ca nu am informatiile „din culise” pe care el sigur le are (mai bune decat ale mele), dar stim cu totii ca a fost vorba, in „mariajul” numit ARD de infrastructura, de sedii, logistica, etc, right? Oare chiar ii credem pe Neamtu+MRU atata de boi incat sa nu se fi dus la Pavelescu de la inceput, daca era vreo speranta de acolo? Insa, cu infrastructura si logistica, eu nu stiu PNTCD cum sta, dar ma indoiesc ca ar fi calificativul „foarte bine”, altfel n-ar fi inchiriat Pavelescu ditai sediul central ca sa faca din el carciuma….zic si eu, nu? Incat, eu cred ca ARD a fost din secunda 0 un mariaj din interes, necum din iubire. Ok, bun. Bun, si? Cum schimba asta datele problemei? Au pretins ei vreodata altceva si n-am fost eu pe receptie? Pe Neamtu, de ex., eu l-am auzit de multe ori troznindu-l chiar pe Basescu….incat….?
    A, si inca o mare, mare, IMENSA schimbare, din 2008, pana acum:
    in 2008, nimeni nu credea, nici in cele mai negre cosmaruri, ca USL vrea/ar vrea sa ne scoata din UE/NATO. Acum o stim, it’s a fact. Asa nuli, inexistenti cum sunt ei, ARD-eii, o stim sigur, intentioneaza sa ne tina batuti in cuie acoolo, in UE/NATO. Deci, care-s preferabili (nici nu indraznesc sa folosesc „mai buni”, sa nu spui iar ca-s vreun fan Blaga)?

    Reply
 5. Florina

  Ar fi mai cinstit ca pentru sesizări şi reclamaţii să bage un robot telefonic la ARD: pentru PDL, apăsaţi tasta 1, pentru PNŢ, apăsaţi tasta 2… Dacă doriţi să vorbiţi cu unul dintre copreşedinţii alianţei, apăsaţi tasta 0.

  Reply
 6. Rosu

  dragilor, am o veste buna: eu am cu cine sa votez!!!
  tocmai s-a confirmat ca la mine in colegiu candideaza T. Maries. Asa ca ma bucur 🙂

  Reply
 7. Pingback: PDL & ARD ?Lăsați-vă de vise erotice! Sînteți urîta cartierului pe care n-o fute și n-o va fute nimeni « Cronici Geruliene

 8. GAVRILACHE

  Ne vom da, cum bine spune Bleen, seama daca „dreapta” de azi este „dreapta” de maine, adica cea la care visam (mai mult sau mai putin), abia dupa alegeri! Indiferent de rezultatul votului, ARD trebuie sa devin partid! In opozitie, cu oameni rabdatori, seriosi, luptatori (chiar…idealisti)! Daca nu se intampla asa, luati-va, dragii mosului, merinde si apa pentru drum, tutun si camila din curte caci vreo 20 de ani o sa colindati desertul rosu!

  Reply
 9. Bleen

  Spuneți-mi homofob, dragi ardiști (să vezi ce mi-o iau de la leftiști, mai rău ca Papahagi), dar cu pula-n cur și sufletu-n Rai nu se poate.

  Reply
  1. DanielArfire

   Bleen Tie iti place Papahagi, mie personal nu. Practicile noastre sexuale sunt cat se poate de liberale. 🙂

   Reply
  2. Horea

   Bleen Cum dracu vrei sa se trezeasca cand filialele sunt conduse de labagii care si-au platit functiile. Sira spinarii ardiste e un partid care la data castigarii puterii absolute, 2004,  avea prin sedii cate-o femeie de serviciu. Dupa castigarea puterii au tabarat toti oportunistii care au luat cu asediu sediile. Cu mari carente de personal au acceptat toti jegosii care au populat si poluat administratia centrala, locala si deconcentratele. Astazi jumatate din fostii pedelisti au tradat iar restul sunt atat de prosti incat nu sunt in stare sa excite nici macar o fata batarana daramite o miscare politica compromisa. Liderii partidului sunt retrasi la sedinte in turnurile lor de fildes si incearca sa calmeze oastea debusolata cu lozinci despre „cacarau” … Sarmana tinara speranta nascuta moarta numele tau e ARD !

   Reply
 10. DanielArfire

  E alianta politica si fuziunea sa si-o doreasca cine o vrea. Pe Blaga sa il bata cine vrea, eu nu am asta in program. Macovei va avea statuie. E un monument national. MRU e prezidentiabilul FC.

  Reply
  1. Bleen

   DanielArfire Pe liste e ARD și ARD trebuie să ne convingă, nu F|C. Iar dacă MRU e prezidențiabilul FC, de ce nu participă FC la alegeri?

   Reply
   1. DanielArfire

    Bleen DanielArfire Corectura alianta electorala e binevenita. Am gresit formularea desi asta aveam in minte. FC participa in alegeri in alianta cu PDL si PNTCD pentru ca ne-am construit structuri de partid in ultimele 6 saptamani.

    Reply
 11. DanielArfire

  E alianta politica si fuziunea sa si-o doreasca cine o vrea. Pe Blaga sa il bata cine vrea, eu nu am asta in program. Mocovei va avea statuie. E monument national. MRU e prezidentiabilul FC.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *