Fumigene de sîmbătă seara! Fenechiu ştie să scrie!

Dragă Boc,

Te rog să mă rogi să-ţi trimit pe persoană fizică o scrisoare prin care să-ţi solicit să îmi propui public intrarea PNL-ului la guvernare, da’ ca şi cînd ar veni de la tine. Şi o să-i scriu şi Dictatorului una mai încolo, mă mai gîndesc. Bun… unde eram? Aşa! Şi să oferi PNL-ului Finanţele, Agricultura şi Dezvoltarea Regională (a cucoanei). Ai înţeles? şi Dezvoltarea Regională! Tu îmi răspunzi şi ne oferi Relaţia cu Parlamentul, iar noi îţi dăm cu flit, ipocritule, demagogule ce eşti! Na, că m-am răcorit!

Cu drag, al tău,

Relu

Sursa

Facebook Comments

8 Comments Fumigene de sîmbătă seara! Fenechiu ştie să scrie!

 1. Gerula

  Apropo de

  "Coco

  postat de soacramica în Madame Blogary – Cu 52 minute în urmă

  De pe: Jurnalul Soacrei Mici Duminica trecută, pe vremea asta stăteam cu degetele muiate în alcool modificat de 70%. Când se enerveaza, soacra mică începe să-şi rupă pieliţa de pe unghii. Am avut exact o o…"

  nenea Google imi spune ca e eroare,pagina nu exista .Madame Blogary, ai o explicatie ?

  PS Icre de stiuca nu exista in stoc dar te-am introdus in blogrol si mi-am permis sa te recomand calduros unor amici ,de fapt si eu am venit indrumat de inegalabilul Bleen ……Realitatea vrea respect , voi MERITATI RESPECT.

  Reply
 2. mece

  Doamnă Blogay (damele primele), Dragă Boc, Cristi,

  Dragă Boc,

  Mai întâi dă-mi voie să iţi spun că parcă te-ai mai înălţat un pic în ultima vreme,

  Te rog să-i transmiţi doamnei Blogary că o respect de la început (săru-mâna coniţă!) şi o admir de când am auzit că dl. Cristi ( domnu Cristi, ce vă mai face blogu? sănătos, bine?) ţine cont de ce zice dânsa. Care va să zică eu doresc să spun că problema scaunului domnului Crin nu a fost prea bine înţeleasă. Adică el a cerut şi el, acolo, un scaun care să îl ajute, care să fie un ceva, un plus în cariera lui. Deci dacă i-aţi putea da un scaun care să poate fi pus la cap, eu zic că i-aţi putea lua „ba”-ul, că ştie el bine că domnu Traian nu e chiar ba-ba-ul care este (of, cre’că am stat prea mult cu PSD-ul), că doar l-am văzut şi noi la cumpărături când eram la spa la domnu Vântu acasă.

  Dar, altfel, eu zic că putem să nu colaborăm aşa de bine cu ocazia epistolarului pe care ţi-l propun… Emile, ascultă-mă, vin la tine ca singurul om cu care pot să nu ma inteleg bine, înţelege-mă: a luat-o razna domnu Crin. Că cică de când a ieşit domnu preşedinte iar preşedinte, el ce fel de preşedinte mai e? Că nu-l mai bagă nici dracu-n seamă! Că guvern – PDL, că buget – PDL, că numiri aiurea – tot PDL, că Moldova – domnu preşedinte (al vostru, nu al nostru, mă înţelegi tu…sau mă rog e şi al nostru, că-i al tuturor românilor), că…, că….că – domnu Crin nimic. Dar, dacă nu ne-nţelegem, vine domnu preşedinte (al meu, adică) şi mai face şi el o conferinţă de presă, mai zice de una de alta… Se simte si el om mare.

  Deci, te conjur, Emile fă-mi hatâru: trimite-mi scrisorica aia, că domnu Crin aude deja clopoţeii…

  Cu drag, al tău,

  Relu

  Reply
 3. Radu

  Domnule Relu, v-am rugat de atatea ori sa ve revizuiti atitudinea si limbajul. Chiar daca aveti anumite sentimente cu privire la persoana mea, v-am mai spus de atatea ori, nu mai sunt domnisoara, iar titulatura mea este de secretar general al partidului. In alta ordine de idei, sunt atat de prins in campania de dezoligarhizare a PD-L incat nu-mi mai arde de secretariat. Ia-ti ochelari!

  Reply
 4. Zexe

  Draga Relu,

  Eu te-as chema la guvernare si maine, dar , dupa cum bine stii, in PDL deciziile se iau in Biroul Politic Permanent dupa care se transmit ideologului de partid, Cristian Preda, spre dezbatere publica la RealitateaTv, la Antena3, si pe blogul Madame Blogary recent infiintat cu acest scop. In masura in care decizia BPP va fi agreata de Cristian Preda, precum si de opinia publica, noi vom fi bucurosi sa va acordam ministerele solicitate. Ceea ce te rog insistent, este sa il convingi pe Antonescu sa renunte la pretentiile sale pentru "scaunul" de premier ca sa nu fiu nevoit sa il mai refuz inca o data, fapt care l-ar infuria atat de rau pe Mircea Geoana incat mi-e teama sa nu isi dea demisia. Mircea Geoana ne este foarte util in fruntea PSD, si noua, si voua.

  PS. Elena Udrea m-a rugat sa iti transmit ca, intrucat are ceva treaba legislatura asta, sa va invit la guvernare, dar numai dupa urmatoarele alegeri parlamentare. Eu cred ca glumeste, doar o cunosti, este mereu pusa pe glume.

  Cu drag, al vostru premier,

  Emil Boc

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *