Midnight Killer la Ministerul de Finanţe

Andrei Gheorghe va fi angajat ca purtător de cuvînt la Ministerul de Finanţe. Contactat de ziariştii de la Gândul, acesta a declarat că va încerca să pună puţină ordine în comunicarea ministerului. După o scurtă deliberare în redacţia „Madame Blogary”, sîntem în măsură să cităm un fragment dintr-o viitoare declaraţie de presă a lui A.G. „Zi, bă, pulă! Nu, nu vaca cu pulover alb, labagiul ăla mucos din rîndul doi! De la ce radio eşti matale? Eşti de la Guerrilla pe pizda mă-tii! Liviu Mihaiu? Nu cunosc!”

Facebook Comments

21 Comments Midnight Killer la Ministerul de Finanţe

 1. alex

  am un respect foarte mare pentru midnight killer (pentru cunoscatori). si acum mai tin minte melodia si caseta cu marcel. sa traiesti bine mai andrei.

  Reply
 2. anarchix

  Marecehene,

  pai de la adunaturile stangiste si ofticoase de pe voxpulica nici nu te puteai astepta la altceva. Sa fi vazut ce era pe Antena3 cu stirea despre Ghroeghe… De cate ori au repetat-o, sfarsitul stirii se termina cu numarul mare de scandaluri in care a fost implicat toxicomanu' dreacu'. Ooops. Asta am adugat-o de la mine… cu toxicomanu'. 😉 😉 😉

  Reply
 3. Merechene

  anarchix.

  well, all I have to do is move my body and relax :)). I have my eyes fixed on a spot now 😆

  Reply
 4. Merechene

  Riddick

  hehehe, da, ce vremuri… mare suparare pe capul meu sa-mi vad idolul entertain-uindu-i 😆 pe bucuresteni …

  Reply
 5. anarchix

  @ aetius

  la cum se arunca petarde in tara asta, nu m-as mira ca faza cu taxa pe burgeri si shaorme sa fie doar intoxicare. Daca e adevarata, bila neagra pentru ei.

  Pana una alta, mergi si ia o doza de Ciutacu/Badea/Prelipceanu/Popescu si calmeaza-te!

  Acum ca s-a terminat campania care mai e tariful p(r)ostacilor? 👿

  Reply
 6. aetius

  poi fratilor nu v'ati prins ?

  dl GHeo va cere FREE GIGI , fara taxe, la liber, direct pe nas sau in vena dupa preferinta. probabil in cadrul programului Romania -land of choices sau in loc de laptele si cornul va cere instituirea prafului si seringa.

  si cam ce ne va spune dl Gheo ?

  dragior FMI a spus ca voi populatia Romaniei sunteti veriga slaba asa ca platiti tot , rate +dobanzi pina la ultimul euro si va trimit in decor cu sincer la revedere si un ultim drum bun…

  as fi curios cum o sa ne vorbeasca dl GHeo despre Mc Taxa Boc . vom avea accize si pe numarul de cozonaci facuti de sarbatori ? dar pina atunci sa….TRAITI BINE !!!

  Reply
 7. anarchix

  As fi vrut sa-l vad pe Gheorghe la o conferinta de presa dand niste raspunsuri. Imi place stilul lui. Asta e.

  Once a constantzean, always a constantzean. 😉

  Reply
 8. Carol

  "Contactat telefonic de evz.ro, fostul prezentator Tv spune că se va ocupa doar de organizarea departamentului de comunicare a ministerului, dar nu va fi purtător de cuvânt."

  Reply
 9. oldhashu

  Ar fi o glumă bună.!

  Purtatorul de vorbe, mai ales al unei institutii publice, trebuie să fie un tip cu "spectru larg" in comunicare, nu o curiozitate ca AGh. Dacă mai scoate ceva asemanator documentarului despre Eminescu, un punct de vedere care, fara sa fie demolator pentru poet, nu putea fi scos la lumina decât de un "nesupus" rigorilor comune, poate că va face scoală din stilul lui.

  Altminteri, rămânând in zona facila a mistocarelii grobiene, ferentarii il asteapta, păna si puya va fi "peste" el…

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *