Posibile oportunități de wiitoor pentru tînărul Geoană

Deși și-a exprimat speranța că va deveni unul din greii partidului, în cazul în care nu este reales președinte PSD, Geoană pare să fi rămas un pic pe dinafară. Știu că nu prea interesează pe nimeni traiectoria post-cai mari a personajelor politice, dar mă încumet să prefigurez cariera viitoare a domnului Prostănacu:

1. Ideologul partidului. Deși Moșulică de 80 de ani e cam pe ducă, nișa asta pare ocupată de Bombo. Omul pare pus pe treabă, nu știu dacă îi frecventați blogul, dar printre postările kilometrice veți găsi niște tranzacții cel puțin suspecte între doi bloggeri de dreapta.

2. Se apucă de agricultură. Aici ar avea o șansă, ar putea lucra la numărătoarea și renumărătoarea unor ouă sau ar putea asuda pe moșia recent cumpărată de Mihaela, dragostea sa.

3. Cîteva termopane se vor sparge din cauza unui scandal răsunător de corupție. Deşi promitea, nu cred că a fost în stare să fure ca Năstase. Și nici Costea nu-i Tamara.

4. Va intra în sistemul bancar. La o bancă grecească.

5. Își va continua strălucita carieră didactică. Colegii de grădiniță îl vor aștepta cu brațele deschise.

6. Înainte de a se apuca de fumat va deveni gay. Deși Năstase ocupă și această nișă, întotdeauna mai este loc de concurență, de mai bine, mai mult, mai adînc…

7. Doftana. Scuze… nu cred să aibă patima băuturii, dar după ce a ajuns preşedintele Senatului, s-ar putea spune că merge pe traiectoria lui nea Nicu Văcăroiu (cînd se nişă).

8. Se va apuca de agricultură… am mai spus… Florin, n-ai nevoie de o mînă de ajutor? Ta-su a fost pe la pompieri, mă gîndesc că asta se transmite genetic, vara ai nevoie de cineva să-ți ude bostănăria sau măcar ulița în fața porții.

9. Se va muta în Cluj. Ştiu, nu-mi convine mie…

10. Deşi jilav, va învăţa tainele tinighigeriei şi ale  bloggingului şi va începe să vîndă uşi de garaj.

Facebook Comments

11 Comments Posibile oportunități de wiitoor pentru tînărul Geoană

 1. Merechene

  declaratie de dragoste pentru geoana&psd:

  "Mircea Geoană e încă tânăr politic, mai are timp să fie cel puţin încă o dată-n viaţă ministru de Externe. Unul bun. Iar faptul că a democratizat PSD este un merit uriaş, fără de care n-ar fi fost posibilă accederea lui Victor Ponta în funcţia de preşedinte [….] Felicitări învingătorilor, onoare învinşilor! În două cuvinte: bravo, PSD! "

  semnat: matracuca Muma-Padurii, azi 02/22/2010 si maine, si poimaine, etc

  dupa cum spune cantecelul, Viitorul luminos/ li se-arata celor idioti. 🙂

  Reply
 2. zexe

  @nedo, ramai pe primul loc in topul autorilor mei preferati, ca fiind unul dintre cei mai inspirati si mai optimisti dintre colegii tai. Plus de asta, daca iau in calcul si umorul savuros de care dai dovada, nici nu vad cine ti-ar mai putea lua locul. Daca iei o prima pe chestia asta, astept o bere 🙂

  Reply
 3. Nemo

  radeti voi, da' micu' Titulescu, e un fel de "cap in gura de stanga". "tine-ma, ca-l bat pe Boc!" e Vanghelie mai neagramat si mai putin colorat, apucaturile sunt la fel. 😆 no, cam asta-i marfa. ce social democratie, ce…eh, whatever.

  oricum, la PNL l-au bagat pe tinerelu' Crin, la PSD a aparut tanaru' Ponta.

  PDL-u' tre' sa priceapa lectia, sa bage oameni tineri in fata, cu vechea garda nu mai poopa ei voturi, generatiile se (cam)schimba.

  altceva nu am de adaugat. a, da, @nedo, ti-am dat un vot :mrgreen:

  Reply
 4. Merechene

  mie mi-a placut aseara cum geoana l-a anihilat pe bombo- bodyguard-ul lui Pontonel. imediat dupa aflarea rezultatelor, Geoana i-a invitat pe toti vicepresedintii ( inca prezenti in sala) la prezidiu, doar ca sa scape de Nastase, care deja ocupase un scaun aproape de Pontonel. Doar dupa venirea lui Dragnea, a Abramburicai si a altor membri psd (pe care nu-i cunosc), nasty a iesit din cadru 🙂 (daca aveam un monitor mai mare, poate il mai vedeam pe undeva prin vreun colt al salii 😆 ).

  Reply
 5. gabhry_el

  da' are mai multe posibilităţi:

  1,bostănăria din Dăbuleni

  2, îşi va aminti cîţi sunt şi i se va da o nouă misiune la Vladivostok

  3. nu-şi va aminti nimic înafară de "bă, ce m-a futut bunicuţa!", expresie cu care Oprescu îl va băga în cartea recordurilor, iar băieţii la Spitalu' 9

  4. se face maseur la spa-ul prietenului de 5 ani – Vîntu, că prietenu' la nevoie se cunoaşte

  5. intră în perioada roz şi se apucă de pictură. naivă, of course.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *