Votul prin metempsihoză

Ăştia voiau să ne conducă? Nişte dilii? Nişte dezaxaţi? Ăştia voiau să înghiţim flăcări violet cu iz de platformă electorală? Hrebenciuc, marele strateg, este speriat de bombe? Mihaela Geoană, zeiţa dragostei, a fost atacată de albinuţe energetice în coafură? Ghişe se plînge că, atunci cînd este atacat energetic de oamenii lui Băsescu, are ameţeli şi greţuri? Pe ăştia s-a chinuit presa să ni-i vîre pe gît? Pentru ăştia şi-au futut unii buna reputaţie?

Toţi avem cîte o scrînteală, o superstiţie, mai încrucişăm degetele, mai punem mîna pe coşar. Dar să votezi nişte saltimbanci complet duşi cu pluta să conducă o ţară, atunci ai nevoie de psihiatru.

Ajung să-mi explic modul în care au venit amendamentele la legea bugetului. Cîte cozi de mîţe moarte fierte în pipi de şobolan cu scuipat de lăcustă şi busuioc proaspăt au fost necesare pentru creşterea punctului de pensie? Cîte ouă de cioară fierte în lapte de căţea au fost necesare pentru redistribuirea fondurilor către consiliile judeţene? Cîte Omizi, Mercedese, Crăiese şi Ventuze au lucrat la cele peste trei mii de amendamente cu care a venit opoziţia în parlament?

Partea tragică este că oamenii ăştia mai au de frecat menta prin Casa de Nebuni a Poporului încă vreo trei ani. Cel puţin aşa se plînge globul meu de cristal…

Facebook Comments

50 Comments Votul prin metempsihoză

 1. ElCucui

  @merechene. frati-miu a fost la 7 da habar n-avea el intre anii '66-'74 ca peste decenii in scoala aia vor invata fetele viitorului presedinte al tarii!

  Reply
 2. Merechene

  ElCucui – vorbim despre aceeasi profesoara atunci 🙂 – eu am fost la 7 (acolo unde au fost si fetele lui Base 😆 ), dar imi aduc aminte cum toti ciutanii de la scara povesteau despre profa de romana – Buda 🙂

  Reply
 3. Nemo

  @Nea: deh…

  "eu, curentul cel indus, totdeauna m-am opus, cauzei ce m-a produs!".

  ps. ca tot se poarta curentu' zilele astea, atentie la guturaiul violet.

  Reply
 4. Nea

  Nemo: Cam înclin să cred că ai dreptate cu fumigena şi cu fraierii la care o să prindă.

  Dar ce băgaşi, soro, harta aia, că mi-ai stricat ziua: pe lângă că numai Romania şi Turcia ating acolo cota de 90%, s-au găsit să redea procentele în diferite nuanţe de violet şi de vânăt.

  Nedo, zici tu: Pentru ăştia şi-au futut unii buna reputaţie?

  Da, sunt cei care au făcut-o cu drag, cu avânt, dând dovadă, şi pentru Ceaşcă şi ar fi făcut-o pentru oricine ar fi fost în preajma puterii oricât de cretin sau criminal ar fi fost.

  Reply
 5. ElCucui

  @merechene. Nu poa sa fie doua doamne Buda de romana in C-ta. La noi, la 6, a venit in… in… anul scolar 75-76, daca nu in 76-77… Poate ca din cauza "energiilor" am luat 10 la admitere la romana. Sau a metaforelor, @gabhry_el? Stiu ca umblam cu metafora invartosata toata ziua.

  Reply
 6. mece

  Oare flacăra violetă îngraşă? Există flacără violetă fără zahăr, dar să aibă acelaşi gust? Este implicată coca – coala în toată această afacere? Oare flacăra violetă produce fum? Iese Mircea Geoană fără fum? Oare? Deci flacăra violetă există! Dacă există, atunci a avut TB autorizaţie de la pompieri în seara în care a folosit flacăra? Şi dacă nu, mai sunt valabile voturile primite? Este TB ignifug? Este posibilă folosirea flăcării la scară mondială? Se gândeşte TB la un imperiu? Să-i dea Mihaela un telefon lui Obama?

  Ce zi e azi?

  🙂

  Reply
 7. Merechene

  Yeba, spectrul ca spectrul, dar iti dai seama cata radiatie pe care nu o vedem exista??? maine – poimaine apare doamna Mihaela la TV rosie ca racul de la atata radiatie ultravioleta. atunci tot nebuna o sa o credem, haaa? haaa??

  Reply
 8. Yeba

  Bleen, nu pune potasiu in cafea, ca nu se rezolva nimic cu inspiratia, parol ! Cica daca n-ai inspiratie tb sa te dregi cu magneziu si B6 (vitamina). Parca se ia cu Campari. (Daca pui albastru de metil in Campari se face violet si calmeaza moderarile iritate.) Violetul ala al tau e un violet meschin, din banda de radiatie a hidrocarburilor ionizate.

  @Merechene, l-am prins, are un aragaz cu gaz metan-cu-aer-mult, de mogul simplu, proletar.

  Reply
 9. ElCucui

  @gabhry_el. metaforele alea au valori energetice masurabile. Sa ne zica Cojo. Acu mi-am adus aminte ca toata clasa a opta, profa de romana… Cum cu cine faceam romana? Cu doamna Buda! Deci profa de romana mi-a repetat ora de ora ca "o dezbrac cu privirea"! Avea dreptate. Scaner, frate!

  Reply
 10. mece

  Geoană e mare. E luat iar în seamă de SUA

  The Washington Post: (via hotnews): "Romanian claims negative energy lost him election

  The Associated Press

  Monday, January 18, 2010; 6:25 AM

  BUCHAREST, Romania – In the latest BIZZARE claim to come out of Romania's presidential race last year, the LOSER and his wife have claimed he was subject to attacks of negative energy by aides of President Traian Basescu during a crucial debate.

  Former Foreign Minister Mircea Geoana who lost the Dec. 6 runoff, claimed Basescu ordered the attacks against him, Mediafax news agency reported Monday.

  "During the Dec. 3 debate … people who were working for Basescu in this domain were present to the right of the camera. … I saw them and I know who they are," Geoana told Antena 3 television. Geoana fared badly in parts of the debate.

  His wife Mihaela Geoana said Saturday her husband "was very badly attacked, he couldn't concentrate." (sublinierile sunt ale mele)
  http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/arti

  Reply
 11. nedormitul

  toate au. toarnă nişte ulei de floare pe flacără şi redevine normală. hai mai repede cu cafeaua aia, cît să mai aştept după tine?

  Reply
 12. Bleen

  Geoană nu se sincronizează deloc cu mine. N-am inspiraţia deloc. Nu putea să scoată şi el faza cu energetica şi falcăra mai încolo, cînd îmi revenea şi mie inspiraţia?

  Reply
 13. gabhry_el

  ElCucui

  şi să mai zici că metaforele poetice cu ochi care ard, ochi mistuitori sau ochi ca o furcă sunt închipuiri?…

  înţeleg că flacăra violetă era (în) ochii lui Băsescu, care şi i-a înfipt ca pe nişte colţi în jugulara lui Geoană şi nu i-a dat drumul vreo 4 minute (cf. Bleen), nu?

  Reply
 14. nedormitul

  fii atent.

  mergi la fereastra principală. intri în meniul messenger şi îţi apare ferestruica de setări. pe coloana din stînga găseşti appearance. dai click cu încredere. chiar prima setare – change skin. găseşti culoarea mov, adică violet. bun! apoi apeşi ok. dă un semn dacă nu te descurci.

  Reply
 15. ElCucui

  @nedo. Cu Boghitoiu… Cum, care Boghitoiu?! Marian Boghitoiu, din Constanta… zis Beauregard. Ei bine, cu Marian faceam urmatorul experiment la cantina din Tei. Reluat de zeci si zeci de ori. Ne fixam privirea in ceafa cate unei colege sau a cate unui coleg si "ne concentram". Fara sa scoatem o vorba. Doi exoftalmici: eu si Marian. Asa cum vazusem in "Sunt timid dar ma tratez". De zeci si zeci de ori rezultatul era acelasi: individul se intorcea o data, de doua ori, de trei… pana ii ramanea mancarea-n gat! Ne ardea foamea la stomac insa n-am stiut niciodata ce culoare are flacara. Merluciul era verde.

  Reply
 16. Merechene

  Bleen, se pare ca toti care au intrat in contact cu presedintele sunt inca sub vraja flacarii violet. :mrgreen: Eu zic sa te duci la un control 😆

  Reply
 17. nedormitul

  nu-i nici o problemă. te duci la yahoo.com pe site şi îl reinstalezi. o să dureze un pic, adică depinde cîtă ţeavă ai

  Reply
 18. Pingback: Tweets that mention Votul prin metempsihoză | Madame Blogary -- Topsy.com

 19. Nemo

  neah, nu-i cred si cred ca nici ei nu se cred.

  face parte din aceeasi masinarie de fumigenarie cu "basescu e betiv", etc, etc, se mai baga niste opiu pt bobor, la tembelizor 🙂

  si daca ne uitam pe harta asta, [ http://en.wikipedia.org/wiki/File:Europe_belief_i… ] , parem sa avem un popor destul de habotnic, asa incat merg si astea cu flacari violate..

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *