Atac Hamas asupra unui autobuz şcolar. Cum, nu aţi auzit la ştiri?…

Pe data de 10.04.2011 un autobuz galben (vezi Fig. 2) plin de mici sioniști se întorcea de la o așa-numită școală, unde ne putem lesne închipui ce orori au fost învățați să facă. Un curajos luptător Hamas nu putea rămîne indiferent la un astfel de act de agresiune asupra mărețului popor palestinian. A scos imediat lansatorul de rachete antitanc ghidate laser 9M133 Kornet de producție sovietică (vezi Fig. 1), l-a pus la ochi și a spulberat 30 de viitori imperialiști. Așa ar fi trebuit să decurgă o duminică împlinită pentru un slujitor devotat al lui Allah…

Articolul integral

Facebook Comments

3 Comments Atac Hamas asupra unui autobuz şcolar. Cum, nu aţi auzit la ştiri?…

 1. Huitzilopochtli

  Inliniedreapta.net asta e un fel de Alteratmedia.info da' pe invers. Slavit fie Creatorul care are grija ca de fiecare data cand natura zamisleste un idiot sa produca imediat unul de semn contrar pentru a-l tine ocupat.

  Reply
 2. victor L

  @ Rasvan Lalu,

  totusi.

  Macar o ironie, un pic de umor, fie si mai deplasat, la adresa celor pe care BBC ii numeste luptatori pentru habar n-am, e voie? Sau va sari in sus BBC-ul pentru ca sint ridiculizati luptatorii pentru habar n-am?

  Impotriva unui lansator de rachete nu se poate folosi nici umorul?

  Reply
 3. Rasvan Lalu

  N-am gustat de loc: nici ironia, nici trecerea prin derizoriu, nici reducerea la absurd, nici atacul la persoana, nici abuzurile logice.

  Nu apreciez acest gen pamfletar, îl gasesc nesarat si inutil.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *