Elena Burlan are legături cu SOV

Zice Kamikaze:

„Elena Burlan, judecătoarea care a decis că dosarul lui SOV este judecat prea repede, deci ca magistratul Camelia Bogdan să nu se mai ocupe de caz, are legături cu Sorin Ovidiu Vîntu.

Conform declarațiilor de avere ale judecătoarei Burlan, dar și Monitorului Oficial, judecătoarea Tribunalului București Elena Burlan domiciliază în București, strada Drobeta, numărul 15, apartamentul 5. Tot conform Monitorului Oficial, la aceeași adresă s-a mutat, pe 10 octombrie 2010, firma Sieben Management SRL. La 10 octombrie 2010, cînd Sieben Management SRL s-a mutat acasă la magistratul Burlan, decizia din partea firmei a fost luată de asociatul unic Stanca Ioana Marușca.”

Citiţi articolul integral

PS. Bonus: Cine e Cătălin Grigoraş, expert tehnic în dosarele Vântu şi Voicu.

Facebook Comments

5 Comments Elena Burlan are legături cu SOV

 1. Yeba

  😆 , abia acum merge! @nedo, multumesc, nici Szondi nu putea face mai mult pt mine, imagineaza-ti ca am intuit raspunsul la intrebare din prima si my self esteem soared.

  Reply
 2. nedormitul

  funcționează. dar nu putem băga toată ziua realitatea, realitatea. mai băgăm și click, libertatea, cancan, ainștain și marguerite de yourcenar. da' tu te-ai dus la ultima postare să ghicești răspunsul la întrebare?

  Reply
 3. Yeba

  @Florina, cit stau dictatorii la meciuri, sa spui, te rog, rezolvitorilor premianti, daca mai functioneaza bestiarul. Ca geme realitatea de bestialitati…

  Reply
 4. 1

  nu-i făcută neştiută

  acum, că se ştie, să vedem dacă se şi iau măsurile corespunzătoare…

  p.s. a apărut şi contra-atacul: Ciutacu pretinde că are emailul lui Kovesi trimis lui Mircea Marian cu interceptările lui Vîntu

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *