On topic de 1 Mai

Comentariul lui @omen, de la articolul anterior:

off topic, de weekend :)
ps. cam pe directia asta asta ar trebui construita “dreapta” ;)
ps2. nu garantez “autenticitatea” citatelor :D

Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)

Un liberal este cineva care se simte indatorat fata de aproapele sau, care datorie este de acord sa o plateasca din banii tai.
(Gordon Liddy)

Ajutorul extern trebuie inteles ca un transfer de bani de la
oamenii saraci din tarile bogate catre oamenii bogati din tarile sarace.
(Douglas Casey)

Guvernul este o mare inventie, prin care toata lumea se chinuie sa traiasca pe cheltuiala altora.
(Frederic Bastiat)

Daca tu crezi ca sistemul de sanatate este scump acum, stai sa vezi cit va costa cind o sa fie gratuit!
(P.J. O’Rourke)

In general, arta de a guverna consta in capacitatea de a lua cit
mai multi bani de la o parte de cetateni, pentru a o da altora.
(Voltaire)

Nici o viata, libertate sau proprietate nu este in siguranta, atita
timp cit aparatul legislativ este in sesiune.
(Mark Twain (1866))

Sa vorbesti este ieftin, in afara de atunci cind o face parlamentul.
(Necunoscut)

Raul inerent al capitalismului este impartirea neechitabila a bogatiilor.
Bunul inerent al socialismului este impartirea echitabila a saraciei.
(Winston Churchill)

De ce are nevoie tara asta: mai multi politicieni fara loc de munca.
(Edward Langley)

Un guvern suficient de mare, incat sa-ti dea tot ce ai nevoie, este suficient de puternic sa-ti ia tot ce posezi.
(Thomas Jefferson)

Facebook Comments

91 Comments On topic de 1 Mai

 1. Merechene

  pentru mine a fost un soc sa vad pentru prima data (si ultima, sper) femei musulmane purtand burqa. am zis..wtf was that?! mi se facuse frica instantaneu. parca eram intr-un horror movie. burqa it's a no no!

  Reply
 2. Merechene

  gabhry_el

  pai ai vazut ce ne-a sfatuit Stephen Hawking…trebuie sa evitam contactul cu ei 😀

  Reply
 3. MicutzaCeKurai

  @)))) il stiam – doar ca se intimpla in Ardeal si cel care bea apa si nu intzelege ce i se spune e un secui. la care replica romanasului este: no, numai be cu grija, ca-i rece apa.

  Reply
 4. mece

  chestiunea e ca noi trebuie să reuşim să ne folosim de propriile reguli cât mai bine. de ex. în cazul cu sau fără burqa, soluţia ar fi mai degrabă să se asigure o aplicare reală, fără execepţii, a principiului libertăţii individuale. asta i-ar permite femeii musulmane să opteze ea dacă să poarte sau nu burqa şi, în virtutea aceluiaşi principiu, ar fi protejată dacă i-ar fi încălcată această opţiune. soluţia interzicerii de a purta burqa, la fel ca şi cea de a da jos minaretele (care e aberantă!), sunt măsuri prin care noi ne încălcăm propriile valori. nu libertatea e cea care ne face vulnerabili, ci nerespectarea ei. iar noi nu o respectăm pentru că aplicarea ei este suspendată în comunităţile de tip "burqa cu forţa". setul de valori comune, la care oricine vine în comunitatea noastră trebuie să adere, nu este ce poartă, ci libertatea de a purta.

  Reply
 5. Merechene

  @Micutza, asta e un banc primit pe e-mail, de-ala cu "da-l mai departe"… 🙂

  “An Amish farmer walking through his field notices a man drinking from his pond, with his hand. The Amish man shouts: “Trinken Sie nicht das Wasser, die Kuhe und die Schweine haben in ihm geschissen!” (which means: “Don’t drink the water. The cows and pigs have crapped in it!”) The man shouts back: “I am a Muslim. I don’t understand, nor do I care to understand your gibberish. Speak English, Infidel!” The Amish man shouts back in English: “Use two hands, you’ll get more !”

  Reply
 6. MicutzaCeKurai

  @

  despre cum si de ce se poarta burqa la musulmani acasa (si mai ales cita libertate au femeile in a-si alege garderoba – azi iau burqa roz, maine pe aia neagra si poimaine, ca-i zi de sarbatoare, pe aia maron-inchis), se poate vedea in filmul lui Teo Van Gogh. pe Teo nu-l mai vedetzi ca a fost putzin asasinat – asa ca sa nu-si mai bage occidentul putred si decadent nasul in burqa femeilor musulmane.

  hai la lupta cea mare,

  burqa si numai burqa sa purtam!
  http://www.youtube.com/watch?v=ft4t5TGzeHE http://www.youtube.com/watch?v=Z8C41lbXER8 http://www.youtube.com/watch?v=uTPGwAyEQZ8

  Reply
 7. Florina

  Bine, impresia mea e ca fundamentalismului islamic i se potriveste manusa extremismul de extractie europeana. Parca asta astepta, sa-l descopere.

  E posibil insa ca si noi sa ne inselam, percepindu-i mai radicali aici decit la ei acasa. Acolo traiesc dupa legile lor, nu-i contrariaza ceva. Aici venind, incearca sa impuna -pentru ei, deocamdata-legile lor care sunt in contradictie cu ale noastre. Si de aceea spuneam ca profita de libertatile oferite. Ii contrariaza lumea libera si, in incercarea de a isi impune regulile, sunt mai radicali.

  Practic, ne inving cu armele noastre, ca se cheama extremism sau libertati individuale. Abia de aici, zic eu, putem gindi strategii.

  Reply
 8. Florina

  @val_one

  Da, libertatile individuale fac diferenta dar, repet, de aceste libertati pot profita unii si asa devenim noi mai vulnerabili.

  Ce mi se pare complet aiurea e ca, oricum ai da-o, parca tot ei cistiga. Daca le acorzi drepturi, profita de ele, daca renunti la drepturi pentru autoprotectie, o faci presat de atitudinea lor.

  De aceea si ziceam ca abordarea trebuie foarte bine gindita. Dar daca nu vezi, o gramada de vreme, ce se intimpla in propria ograda, cind te trezesti intri in panica si poti face si mai rau.

  Reply
 9. val_one

  @Yeba,

  adevărul este pe undeva la mijloc.Cred că un anume

  mecanism de autoconservare socială funţionează,anumite disfuncţii de genul celor semnalate de tine se vor regla într-un fel sau altul.în fine,mi-e greu să văd cum,dar sper că se „lucrează” deja la soluţii.Declinul lumii occidentale aşa cum o ştim poate că este inevitabil,dar sper că nu vom apuca noi acele timpuri 🙂 cît mai tîrziu,

  adică 😀

  Reply
 10. Merechene

  val_one – exact asa este. 🙂 colegul meu arab obisnuia sa se uite la South Park acum cativa ani, era un iordanian cool. dupa vreo 3 ani de America a renuntat la televizor, la laptop, nici macar in ochii femeilor nu se mai uita atunci cand vorbeste cu ele. unde pui ca am vrut sa dau noroc cu el (la graduare), si cica "Merechene, you know I'm not allowed to shake hands with you!" i-am spus ca bai, nu este pacatul tau daca faci asta, o sa fie al meu… si cu chiu cu vai, mi-a dat mana ca o mimoza…

  nu are in cap decat ca va avea 4 neveste, ca o sa ajunga in Rai pentru ca se roaga de 5 ori pe zi+ca este musulman conservator(ca sa nu-i spun extremist) si moarte evreilor. ca el sunt foarte, foarte multi.

  Reply
 11. Pataphyl

  @Bleen a "treia vedere" (11:13) mi se pare cea mai aproape de realitate, chiar dacă-i ciudat că fundamentalismul chipurile conservator musulman se lipește așa bine cu liberalismele, progresismele și alte izme, ce se tot dezvoltă după modelul Marx, Hitler și ai lor!

  Reply
 12. Yeba

  Cred ca progresul fantastic invocat de val_one este rezultatul libertatii anterioare asteia de acum, si anume cea moderata prin recunoasterea unor valori comune in societatea respectiva.

  Progres din care se platesc acum forme de asistentza sociala pe viata, i.e. libertatea unor grupuri (largi in Belgia, de ex) de a nu considera munca printre valorile proprii.

  Cine poarta burqa oare va putea invoca in curind pentru a cere ajutor social/de somaj? Ca e clar ca nu poate munci iar motivele de constiintza vor fi la fel de bune ca oricare altele.

  Reply
 13. val_one

  @Bleen,

  corect.aşa cum spuneai mai devreme,nu islamicii au inventat anarhismul şi terorismul.Extremismul este un

  rezultat tîrziu al „ciocnirii civilizaţiilor”,care s-a produs pe teritoriu occidental.

  Reply
 14. val_one

  interesant de observat şi de luat în calcul este faptul că radicalismul şi conservatorismul comunităţilor musulmane

  din Europa este uneori mult mai puternic decît în ţările de origine.

  Reply
 15. Merechene

  gabhry_el

  corrrect!

  ce ciudat mi se pare sa-i vad pe musulmani militand pentru drepturile femeilor (lor) in Europa… :mrgreen:

  Reply
 16. Bleen

  Dealtfel, Ahmanidejad i-a trimis la un moment dat o scrisoare lui Bush în care îi spunea: sîntem de aceeaşi parte a baricadei. Aparent e aşa. Dacă-l considerăm pe Ahmanidejad un conservator şi nu un terorist. Discuţia este mult, mult mai complicată. La prima vedere, islamiştii sînt de aceeaşi parte a baricadei cu liberalii occidentali, la a doua vedere, tradiţionalismul musulman este de aceeaşi parte a baricadei cu conservatorismul occidental, iar la a treia vedere, şi asta cred eu, islamismul nu e decît o formă de terorism european, care-şi trage seva din Neceaev, Bakunin, Spengler, MArx şi Hitler, ca şi liberalii occidentali.

  Reply
 17. Bleen

  Interzicerea burqa o va transforma într-un simbol al rezistenţei islamice împotriva decadenţei europene. Şi aici e o discuţie mai lungă: cei mai mari aliaţi ai islamiştilor sînt liberalii occidentali deşi arabii, cînd resping civilizaţia occidentală, tocmai componenta ei liberală o resping. E paradoxal: arabii sînt împotriva drepturilor homosexualilor (de exemplu) dar în vest ei sînt asimilaţi acestora (sînt tot o comunitate oprimată de omul alb, ca şi transexualii pedofili cu piercing şi zgardă, homosexualii, femeile care vor dreptul la mustaţă şi copiii bombe sexy).

  Reply
 18. val_one

  @Florina.

  dar nu cumva acest summum de libertăţi individuale face

  diferenţa dintre lumea occidentală şi restul lumii?

  Nu tocmai acest climat de libertate, chiar exagerată, stă la originea progresului fantastic din ultimele decenii?

  Reply
 19. Florina

  De ieri se comenteaza la Laura Cernahoschi, pe Pandora's, subiectul burqa, ea fiind revoltata ca se incalca libertatile individuale, adica exact ce ne diferentiaza de arabi. Va spun si voua ce i-am spus si ei: aceleasi libertati individuale ne fac pe noi din ce in ce mai vulnerabili.

  Reply
 20. val_one

  @bleen,

  da,ai dreptate.de fapt,majoritatea femeilor musulmane

  poartă burqa din convingere,nu din obligaţie.A interzice prin legi tradiţii seculare nu poate fi decît dovada limitelor de gîndire şî viziune politică de prin birourile UE.

  Reply
 21. Florina

  Povestea asta cu burqa e mai complicata. Burqa e, de fapt, virful aisbergului. Occidentalii nu s-au miscat la timp in cazul imigratiei arabe iar acum, treaba devenind ingrijoratoare, incearca sa faca ceva. Interzicerea burqa nu pare a fi o prima abordare inteligenta a problemei. Eu ma gindeam la altceva. Aparind deja la prezentari de moda respectiva cagula, stilizata de creatori, evident, as fi incurajat purtarea ei si de catre europence, pe principiul "asta-i trendul". Asta cred ca i-ar fi lovit mai tare pe arabi si nici nu tipa cineva ca se incalca drepturile individuale. Practic se arunca in derizoriu portul burqai.

  Reply
 22. gabhry_el

  dacă în Europa femeile musulmane pot să poarte burqa, de ce în ţările islamice europencele n-au voie să poarte fustă/rochie care nu le acoperă genunchii?

  n-ar trebui să existe reciprocitate?

  Reply
 23. Bleen

  Şi ce te faci cu femeile care vor să poarte burqa? Se porneşte de la premisă (tipic liberaloidă) că femeile arabe nu vor să poarte burqa, că sînt oprimate, că sînt terorizate ca să poarte aia. Probabil e valabil ptr unele dintre ele, nu ştiu, dar nu putem să pornim de la premisa că toată lumea gîndeşte ca Samantha Fox sau Cohn sau cum dracu o cheamă.

  Reply
 24. val_one

  @Florina,poate ar fi mai util ca pedeapsa (amendă,sau ce-o fi) să fie aplicată direct soţului sau celui ce-o obligă

  pe femeia respectivă să poarte burqa în public.

  Reply
 25. Florina

  @ Bleen

  Femeia araba obligata sa poarte burqa sa faca plingere la politie? Pai apuca? Si daca, sa zicem, apuca, dupa aia mai traieste?

  Zau, la noi si chiar in vest sunt femei care nu depun plingeri impotriva sotilor violenti, dar la ei?

  Reply
 26. Bleen

  @nedo

  Zi! Şedinţa se ţine la comentarii pe Blogary. Deci: Şedinţăăăă! hai acum, repede, că e FOV în maşină, în drum spre moşia de la Gurbăneşti. A lăsat un butoiaş de bere şi a plecat.

  Reply
 27. nedormitul

  ar mai trebui interzise pe la noi broboada cu paiete made in china, oja aplicată acu' 100 de ani, părul de pe piept şi, în general, cam tot ce are legătură cu 80% din enoriaşele românce.

  Reply
 28. Bleen

  Dacă tot e vremea dezgolirii, poate pe europence le obligă să iasă în tanga pe stradă. Adică staţi puţin, asta se întîmplă deja.

  Reply
 29. nedormitul

  vai de capul lor dacă îndrăznesc să zică pîs. bine, ar trebui să li se interzică multora să poartă soţ. valabil şi pentru românce.

  Reply
 30. Bleen

  Nu putem compara situaţiile (steaua lui David cu burqa). Atîta timp cît nu există sancţiuni împotriva femeilor care nu vor să poarte burqa, nu e nicio problemă (sancţiuni legale). Dacă o femeie arabă este obligată în mod violent şi ilegal să poarte burqa, poate depune plîngere la poliţie împotriva ălora care au obligat-o. E un risc individual pe care cineva trebuie să şi-l asume ptr a schimba ceva. Iar aici decizia le aparţine individual femeilor arabe.

  Reply
 31. MicutzaCeKurai

  @bleen,

  sapca intoarsa o portzi ca vor muschii tai. amaritele acelea cu burqa, le poarta ca vor creierii lipsa ai sotzilor/imamilor lor. aici ar cam fi o mare diferentza in ceea ce priveste libertatea de expresie. este cam ca si cu steaua lui David pe care erau obligatzi niste oameni in secolul trecut sa o poarte – daca cineva te obliga sa portzi ceva (in caz contrar itzi ia gitzii/te explodeaza/te gazeaza samd), atunci tarasenia se cheama ca ar fi o mare porcarie. sa poarte burqa gunoaiele acelea de imami – sa le poarte si sa-si scrie pe piept "port burqa si sunt mindru ca o port".

  Reply
 32. Florina

  @ Bleen

  Femeia araba obligata sa poarte burqa sa faca plingere la politie? Pai apuca? Si daca, sa zicem, apuca, dupa aia mai traieste?
  Zau, la noi si chiar in vest sunt femei care nu depun plingeri impotriva sotilor violenti, dar la ei?

  Reply
 33. Bleen

  Dacă argumentele sînt aceleaşi ca la interzicerea simbolurilr creştine, să fim serioşi. În afară de Marx şi Avatar o să interzică tot.

  Reply
 34. Bleen

  Aici, la partea cu interzicerea vălului islamic (sau burqa, sau cum îi zice) eu am îndoieli. La urma urmei, e un articol de îmbrăcăminte. Ca şi şapca întoarsă şi pantalonii cu turul la genunchi, la hiphoperi. Nu văd de ce s-ar interzice vălul islamic. Mă rog, nu am urmărit subiectul şi nu ştiu care-s argumentele celor care susţin interzicerea lui.

  Reply
 35. omen

  @merechene: in nemernicia mea 🙂 cred ca am prins perioada 'a mai misto de liceu, inca nu aparusera manelele si nici gipurile.., nisipul era curat la Vama si nudistii/nudistele onesti la 2 Mai :mrgreen:

  cat despre "intoxicari", constau din votca mixed with bitter, pe terasa la "Dobrogean", pana uitam ce contract se licitase la "pod" 🙂 erau insa niste domni(studenti de la Bucuresti, vorba aia 😆 care ne explicau cum se bea "frectie"(Carmol, de la farmacie) si ne mai dadusera niste retete pe baza de pasta de dinti…

  @florina: pai nea Misu ala are si el un blog si are nevoie de trafic.., altfel, daca ma intrebi pe mine, adevarul e undeva la mijloc; sa ne explice Pataphyl cum (de)vine punctul de echilibru matematic 🙂

  @CeKurai: I confess, am gugalit 🙂

  Reply
 36. MicutzaCeKurai

  @))))

  și leșină… calea pe care călătorește le train.

  @florina

  zic că doamna "pufuleț" era deja re-orientată. este ca răspunsul la întrebarea "cine dat măr la tine Adam?" – "Evadat".

  Reply
 37. val_one

  les săftoa`,les văcăroa`…sper să nu mai conteze decît ca

  temă de studiu la o lecţie de istorie.

  Reply
 38. Nea

  Florina, Ceaşcă şi clica lui erau răul absolut: criminali, corpuţi, analfabeţi, etc.

  Tragedia începe atunci când comparăm şi vedem că unii din cei de acum sunt şi mai jalnici (îmi vine pe limba tastaturii Catalin Voicu, Văcăroiu, Radu Vasile, Năstase – îmi scapă mulţi acum, în fugă, mă vor ierta aceia).

  Iar pentru cine voia de la viaţă apartament de la stat şi mobilă în rate şi vacanţă de la sindicat da, era mai bine. Ce conta că prietenul de şpriţ te turna la secu etc…

  Reply
 39. Florina

  @Micutza,

  Uite cum tricotez eu lucrurile.

  Base stia foarte bine ce "capacitate" e domnul dar l-a numit "de sufletelul doamnei", dupa cum a zis. Cit a fost acolo, Elwisu' a facut exact ce a zis Boda, in plus s-a facut de ris. Adu-ti aminte de audierile dintr-o comisie parlamentara. Habar n-avea ce spune. E clar ca a fost decor, ca sa fie doamna multumita. Normal, dupa asemenea prestatie a fost demis. Si doamna, suparata, s-a reorientat (sau era deja) cum zici tu.

  Ce zici?

  Reply
 40. Florina

  @ Micutza

  Sfatul neurmat facuse sa se reverse paharul doamnei. Asa zicea Toma.

  Cit despre Elwis…se ducea cu micutul la servici. 🙂 Asta asa, de fapt divers. Cit despre ce a facut acolo, eu il cred pe Boda care a zis odata la TV ca nu a apucat sa vada bine nici vitrina din hol.

  Da, e mai degraba ce zici tu.

  Reply
 41. MicutzaCeKurai

  @Florina,

  ))))) de la un sfat? cam mica miza. mai ales dupa ce Tiranul il numise pe Elwis al ei (mama ce prostanac!) la sefia SIE (cred ca si-au facut sepukku o seama de jeimsibonzi roamni). de fapt, aici ar fi (ar incapea/ar incepe) o discutzie: Tiranul nu l-a vazut ce impiedicat mintal este Elwis – ce interes a avut sa-l puna la DIE/SIE? sa-l faca de ris?))))

  mai degraba cred ce spune tirgul despre plecarea safticei: prinsa cu mitza-n sacul traficului de afluientza/influientza cu privire la mai multe afaceri mici si personale (cred ca-si luase lumea-n cap); si nu i-au stricat si nitzei dineros/energie vie de la Unchiu Paturiciu (deh, anturajul/filiala te strica in final).

  Reply
 42. Florina

  @ Micutza

  Intrebai acum ceva timp de ce au intors armele Saftoii. La ceva vreme dupa plecarea ei de la Cotroceni, a scris Mircea Toma in Catavencuun articol pe tema. Din cauza ca ma mai viziteaza Alzheimer din cind in cind, tot ce-mi aduc aminte din ce scria el e ca ea se saturase de relatia lui Base cu presa si nu a tinut cont de un sfat al ei cu ocazia unei Zile a Presei.

  Reply
 43. Florina

  @ Nea

  Pai de-aia m-am aprins. Si cind aud "era mai bine pe vremea lu' ceasca" nu pot pentru ca sa-ti spun ce rau ma ia si cum fac.

  @omen

  Stiu ca "dama"-i nedormit(a). 😉 Si se drege cu masca naturala pentru ochi. 😀

  Da, lunga si obositoare discutie. Eu nu iau foc usor, da' si cind iau… Sunt mica si afurisita, ca luna februarie, cum tot "dama" zicea. Si n-am putut sa trec peste pentru ca ii consider toxici.

  @All

  Hai, 2 Mai cu bucurie!

  Reply
 44. MicutzaCeKurai

  si nu va mai certatzi cu pesedeaua, nu merita.

  absentem laedit, qui cum ebrio litigat…

  ))))) mai bine: bis dat, qui cito dat. no, @omen, ca stim si noi, ardelenii sa gugălim: docendo discimus.

  Reply
 45. Nea

  Florina,

  Normal că au strigat că patronează corpuţia, dacă Vanghelie nu a reuşit să-l pună pe Voicu muistru de interne, să facă el curăţenie de tip pesedist

  Reply
 46. Merechene

  omen,

  pai vara trecuta am fost in Vama sa vad ce mai e…cam la fel ca acum 10 ani, doar ca noii rockeri sunt black-eri care nici macar furie ca pe vremuri nu stiu sa faca 🙁 . se imbata (sau se drogheaza) ca porcii, apoi dorm pe plaja in cururile goale…gagicile sunt bune, ca de obicei, dar mai conteaza?!

  Vama are totusi farmecul ei. things change…probabil ca si pustii de 18 ani care isi fac veacul acum pe acolo, vor spune peste 10-12 ani "ce mijto era in Vama…acum sunt numai tarani, nici macar blackeri nu mai vezi…" 🙂

  flower power -> rock -> black metal -> ?

  Reply
 47. omen

  no, c-am trecut si de 1 Mai 🙂

  mi-am luat-o in cap, astea-s pt 2 Mai 😆

  An exchange between Churchill & Lady Astor:

  She said: "If you were my husband I'd give you poison."

  He said: "If you were my wife, I'd drink it."

  A member of Parliament to Disraeli: "Sir, you will either die on the gallows or of some unspeakable disease."

  "That depends, Sir," said Disraeli, "whether I embrace your policies or your mistress."

  "He has all the virtues I dislike and none of the vices I admire."

  Winston Churchill

  "He has never been known to use a word that might send a reader to the dictionary."

  William Faulkner (about Ernest Hemingway).

  "I am enclosing two tickets to the first night of my new play; bring a friend… if you have one."

  George Bernard Shaw to Winston Churchill

  "Cannot possibly attend first night, will attend second … if there is one."

  Winston Churchill's response.

  "I feel so miserable without you; it's almost like having you here."

  Stephen Bishop

  "He is a self-made man and worships his creator."

  John Bright

  "In order to avoid being called a flirt, she always yielded easily."

  Charles, Count Talleyrand

  "He loves nature in spite of what it did to him."

  Forrest Tucker

  Reply
 48. omen

  @Pataphyl: 🙂

  2 Mai e mijto; tovarasi, va rog sa nu faceti glume pe seama.. :mrgreen:

  "Dobrogean" sa traiasca 🙂 ala de acum vreo 12-13 ani in urma, cand flower poweru' era power 😈 , ca in rest nu mai stiu ce e pe acolo…

  @florina: uaa, da obositoare/lunga discutie ati mai avut pe blogul ala :mrgreen:

  ps. "dama" are avatar, stil si idei de nedormit(a) 😉

  Reply
 49. Pataphyl

  Florina

  Așa-ți trebe, dacă te bagi în troacă te papă rîmătorii…

  De'acu' gata, Hai la lupta cea mare e gata, mai e una la anu și la mulți ani 🙂

  Reply
 50. Florina

  Pataphyl,

  Ei, da! Imi place 2Mai-ul tau.

  Eu sunt in razbel in noaptea asta. Asa ca am dat 1Mai aluia de care vorbeam mai sus. Daca ii da si Dama 1Mai, ajungem la 2Mai.

  Ca in 2 mai suntem deja.

  Reply
 51. Pataphyl

  @Monsieur Blogary, @omen

  Îmi cer scuze, dar am postat și eu citatele acum peste 4 ore aici, abia îmi veniseră pe mass-mail, le-am pus doar diacritice. Scuze îmi cer pentru că detest plagiatul, cel mai bine-i să recunoști din prima! 🙂

  Reply
 52. Florina

  RobynRyan,

  Multumesc 🙂 ,imi mai trebuie Emetiral.

  Evident ca asa merge treaba. Da' cit, ma, cit?!

  Si Vanghelie sa zica de stat politienesc! Cit de disperat e sa-i intre lui Ponta in gratii.

  Reply
 53. Florina

  Marius,

  In cintecul imbecil pe care l-au racnit in fata Palatului Victoria exista versul "era mai bine pe vremea lui ceasca."

  Iar Vanghelie, ovationat, a sus ca traim intr-un stat politienesc si ministrii patroneaza coruptia.

  El, ma! El zice asta! Pai sa nu iei Emetiral?

  Reply
 54. omen

  @nea, aproape ca imi captase atentia spam-ul cand incepuse cu "science" vs "scientism", p'orma a dat-o in balarii.

  ps. chiar, azi e 1 Mai 😀

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *