Sorina Matei: Nu, zău!

„Știți ceva? Vreți să fiu sincer? Oricum nu ne primeau”. Așa sună răspunsul incredibil al unui premier al României la întrebarea referitoare la intrarea țării lui în Schengen.
Așadar, dacă tot nu ne primeau, să se ducă dracului cu tot Schengenul lor- ar fi continuarea unei asemenea logici. O logică europeană, occidentală, bazată pe valori, principii, reguli și respectarea statului de drept – evident!

Citiți tot articolul pe blogul Sorinei Matei

PS: Înclin să cred că deșteptăciunea șmecheră a lui Ponta nu e decît un mit. Problema inteligenței nu s-a pus niciodată dar era suspectat că ar fi șmecher și descurcăreț. Nu. E prost. E bou. O prostie grea, bovină, împotmolită, nădușită și înecăcioasă. (Bleen)

Facebook Comments

6 Comments Sorina Matei: Nu, zău!

 1. Pingback: Cele mai bune comentarii (1-7 septembrie 2012) | Madame Blogary

 2. Yeba

  Vă rog să fiţi mizericordioşi, este bolnav rău. O să mai distrugă state de drept rămase nedistruse, plagieze, meargă la minore, arunce oameni pe geam – toate, cu sufletul împăcat.  I-a cerut Monei prin viu grai, live la TV, sâmbătă, 1.09, să vină cu propuneri de procuror-şef şi a declarat aseară (2.09) că aceasta este o minciună ticăloasă, el nu va schimba pe nimeni decât atunci când îi expiră mandatul. Eu ştiu portiţa mandat vs delegaţie, dar asta rezulta clar din context, că no va pasar nada decât la termene.

  Reply
 3. Rheia

  (Văd că băieții se jenează.) Chiar nu se prinde nimeni că Ponta e un dublu labagiu? Că nu e-n stare nici măcar cu limba?

  Reply
 4. Nea

  Boul e util. Şi blând. Şi rareori distruge un stat de drept. Nu plagiază. Nu merge la minore. Nu aruncă procurori pe geam.

  Reply
 5. Pataphyl

  „E bou”. E o exagerare! În genere boul își vede de treaba lui împotmolită, nădușită și înecăcioasă, dar are bunul simț să nu urle că are coaie.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *