Ponta: Reding face declaratii dupa ureche despre lucruri pe care nu le cunoaste

Premierul Victor Ponta a spus că Viviane Reding face declaraţii „de week-end”, „după ureche” şi despre lucruri pe care „nu le cunoaşte”, iar în opinia lui atacurile acesteia împotriva Guvernului României sunt generate de opţiunile sale politice şi au „depăşit orice limită” normală în spaţiul UE.

Sursa: MEDIAFAX

Facebook Comments

14 Comments Ponta: Reding face declaratii dupa ureche despre lucruri pe care nu le cunoaste

  1. Yeba

    S-a jenat Mediafaxul sau cum? Văd că n-a citat alt fragment din acelaşi interviu, îl citez eu: „Dna Reding are probleme cu înţelegerea realităţii.”

    Reply
  2. BornTobyWild

    O fi avand dreptate domnu’ Ponta.Poate doamna Reding se pregateste sa candideze in Romania la vreo functie ceva, ca alte „optiuni politice” legate de un stat aflat la limita civilizatiei nu prea vad.Poate se teme Ponta ca o sa ajungem sa avem ministri sau chiar, Doamne fereste, prim-ministri adusi din strainatate ca arbitrii la meciurile din Liga 1 cu risc de blat….Hmm….poate stie mai multe decat noi…..

    Reply
  3. Nea

    Vă mai amintiţi de Căţeaua lui Traian cu şarpe-n gâţi?
    Uite aici cum evocă un artist adevărat legenda lupoaicei, fără a crea o monstruozitate:
    http://laszloal.files.wordpress.com/2012/09/affiche.jpg

    Reply
  4. para

    Nu-ţi place în UE, Ponto? Pleac-acas’!
    ……………………………..
    Trebuie făcut ceva şi dizlocată prostimea care se uită în gura ăstuia. O Nadia Comăneci, un Gică Hagi care să-i facă un tackling…
     

    Reply
  5. DanCanada

    Dobitoc trist. Nici macar nu-i funny. Chiar, nu exista un standard care sa masoare timpenia unor declaratii politice? Omu’ asta ar trebui dus la spital pe motiv ca anumite chestii nu-s ok in capul lui. Poate e stres, poate sitn anumite limite naturale? Asta e, mai mult omu’ asta nu poate. De ce trebuie sa sufere o tara intreaga pentru cretinismul unui singur om?

    Reply
    1. Pataphyl

       @DanCanada Dane, e doar un plagiator… încearcă să preia prin copy-paste tîmpeniile agresive ale paiaței dezînscăunate și în plus caută să intre și el sub pielea groasă a varanului. Cu cît mai multe tîmpenii fac și spun ăștia doi, cu atît mai bine! Au cam început să se sature de ei și camarazii lor întru Uslam, ca să nu mai vorbesc de oamenii de pe stradă, ăia care încă tac în ciuda scurgerilor din portofele. Măcar de s-ar trezi cineva să-i ia la rost, și evident nu mă gîndesc la alde Blaga. Da, iarna nu-i ca vara!

      Reply
  6. exnor

    Anumite limite cred ca tocmai s-au mutat dupa ultimele declaratii ale lui Ponta. Astia ne rezolva in 2 saptamani daca reusesc sa se adune. Ne taie fondurile si nici macar antenele nu o sa le mai foloseasca pensionarilor uslinoizi daca nu-si primesc pensia.
     UE ar putea sa ne dea de exemplu. Sa folosim dracului si noi la ceva!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *