Libertas & TL Store: Carti

Edituri din România:

Libraria Libertas pune la dispozitia dumneavoastra titluri publicate de cele mai importante edituri din Romania, la cele mai mici costuri de livrare posibile: curier GRATUIT pentru livrari in Bucuresti (24-48 ore lucratoare), livrare GRATUITA prin intermediul Postei Romane pentru destinatii din Romania (2-5 zile lucratoare) si livrare catre destinatii internationale, la pretul de 1.95£ (lire sterline)/produs.

Edituri străine:

Prin intermediul TL Store puteti comanda in site-urile partenere din Marea Britanie carti, alegand titlul dorit dintr-o oferta extrem de vasta – peste 30 milioane de carti in format hardcover (cartonat), paperback (necartonat) sau audiobook. Pentru detalii suplimentare privind modul in care se calculeaza cheltuielile de livrare va rugam sa vizitati pagina Plata curierat Marea Britanie – Romania.

IMPORTANT: Pentru a beneficia de taxele noastre de curierat, atunci cand efectuati comanda trebuie sa mentionati urmatoarea adresa de livrare:

Terra Libertas/Nume si prenume cumparator/Worldwide Book Services Ltd
Dollymans Farm
Doublegate Lane
Rawreth, Wickford
Essex
SS11 8UD
United Kingdom

In caz contrar, veti plati taxe de livrare mai mari sau nu veti putea primi produsele la adresa din Romania (nu toate produsele afisate sunt expediate in Romania). Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta folosind pagina de contact sau puteti vizita pagina de intrebari frecvente.

Pentru mai multe detalii, intrați aici:

LIBERTAS TL STORE

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *