Parteneriat Blogary – Libertas & TL Store

De astăzi, Blogary va începe un parteneriat cu librăria online Libertas & TL Store.

Mai multe detalii despre Libertas & TL Store găsiți aici: Librăria Libertas

Facebook Comments

97 Comments Parteneriat Blogary – Libertas & TL Store

 1. Canadiana

  Giiiizăs. măcar să tacă naibii. Blaga. „O alianță cu PNL ar fi una naturală.”
   
  Adica sa lingem un pic unde am scuipat.

  Reply
 2. Yeba

  Băse, conferinţă de presă.
  Saveta Ciuciuvică,  Antena 3: Demnitarii europeni au transmis un mesaj clar pentru toată clasa politică din RO pentru alegerile din decembrie?
  Băse: Nu ştiu, au dat un comunicat, ceva?
  Saveta: Nu, dar dacă v-au transmis dumneavoastră.
  Băse. Mie?! De ce ?! Eu n-am alegeri.  Eu am cel mult hă hă hă un referendum.

  Reply
  1. Rheia

    @Yeba Ah, apropo de efectul antenelor asupra psihicurilor gingașe: „Bunica, sufletul lui Băsescu o să se ducă în iad?” (fi-miu către mama, după o 2 săptămîni petrecute la mătușă-sa antibăsista) „Aoleu, de ce să se ducă în iad, măi?!” „Fincă a călcat legea….” Iar maică-mea a dat-o pe filosofia bunului-simț realist: „Ei, lasă, că nu i-a fi nimic legii, au mai călcat-o și alții și n-a pățit nimic…” 

   Reply
  1. Rezon

    @Yeba Fuse la Roma pe 11 si 12, unde se vazu cu oameni de la Vatican si de la partidul Il Popolo della Libertà. Mai incolo se va duce in Germania, Austria, Franta si Belgia, zice cronicarul.

   Reply
   1. Yeba

     @Rezon , mulţumesc. Nu traseul, ci cu cine ce gavareşte, cu Băse de se-ntâlneşte, chestii de-astea de om politic. Să declare că sunt ăia prost îmbrăcaţi, de exemplu, să facă şi el titluri, şi la noi, şi la ei.

    Reply
  2. DenisaC

    @Yeba
    http://www.mediafax.ro/politic/mihai-razvan-ungureanu-in-turneu-european-pentru-a-se-intalni-cu-lideri-ai-partidelor-de-dreapta-10052359
    
   Doar atât se spune în comunicat. Aș fi vrut și eu mai multe detalii. Se pare că nu o să aibă întâlniri cu publicul larg.

   Reply
    1. DenisaC

      @Rezon  @Yeba
      Mulțumesc mult.
      
     Știu că pentru a apărea pe pagina de google la începutul căutării trebuie să plătești. Dar nu sunt câțiva pricepuți în ale calculatorului pe la PFC sau ARD? Nu de alta, dar când caut „Forța Civică” în google dă asta: https://www.google.com/#hl=ro&gs_nf=1&tok=qrt9Vpc-RMwbRxpxl3rKjQ&cp=7&gs_id=q&xhr=t&q=forta+civica&pf=p&output=search&sclient=psy-ab&oq=forta+c&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&fp=16a02c2bedd19cd0&biw=1280&bih=623
      
     Absolut nici un link către pagina partidului. Dacă eu am răbdare să caut pe internet tot felul de variante ale alianței, partidului, numelui, etc., garantez că mulți renunță după prima încercare. (nu asta s-a întâmplat acum, dar de dragul sublinierii unui punct de vedere …)

     Reply
    2. Dragos

      @DenisaC  ete na/fleosc, dar cand cautati „penis mare, cat mai mare, cel mai mare”, pe google,  de ce nu va indignati ca primele 2 recomandari va trimit la Libertatea si Jurnalul National?
      
     o vorba din strabuni spune: „cine este interesat cu adevarat, gaseste”

     Reply
    3. DenisaC

      @Dragos
      Eu nu am fost indignată. E de notorietate ce articole au cele două publicații.
      
     Observația a fost una bine intenționată. De obicei caut, dar azi m-a lovit o lene …

     Reply
   1. Florina

     @DenisaC  
     
    De unde pînă unde că n-o să aibă întîlniri cu publicul larg? Pentru c-a fost plecat într-un turneu european? Păi la oamenii ăia cu care se vede în  Europa, ocupaţi, de felul lor, nu te poţi duce aşa, oricînd, există o agendă a întîlnirilor fiecăruia şi fiind un turneu, asta presupune o armonizare. La o întîlnire cu publicul larg pe plaiurile mioritice, lucrurile, deşi necesită organizare serioasă, sînt un pic mai simple, în sensul că nu am auzit de congrese, adunări, seminarii şi colocvii internaţionale pe teme de interes general uman, care să-i împiedice pe locuitorii Ialomiţei, de exemplu, să participe la o întrunire populară. 

    Reply
    1. DenisaC

      @Florina
      Azi am dat-o rău de tot în bară cu exprimarea (și cu glumele nereușite). Mă refeream aproximativ la ce a zis @Yeba . Dar să se vadă și pe alte canale (TV, presă) rezultatul. Am să aștept să ajungă în orașul meu și am să încerc să merg la întâlnire.
      
     Legat de căutatul pe google, nu am făcut-o cu rea intenție. Încercam să subliniez că ar fi bine-venit un link în prima pagină.
      
     Da, e ușor să vorbești din spatele tastaturii.

     Reply
    1. Rezon

      @Bleen Florin Bolchis. Numele asta apare legat de firma de salubrizare Romprest si de clubul Universitatea Cluj. Pare o incrucisare reusita intre Prigoana si Becali

     Reply
  1. Rezon

    @Bleen Cu un conservator de dreapta, ca Patapievici, la ICR, experimentalistii au inflorit. Bine ca a venit stanga cu samanatorismul. De unde se vede ca, atunci cand vine vorba de arta si cultura, gustul si inteligenta conteaza mai mult decat ideologia.  

   Reply
  1. Florina

    @Rezon 
    
   Andrei Ujică. Excelent!
    
   Televiziunea ca mediu istoric a devenit anacronică. Cei care mai mizează pe ea ca instrument politic îşi vor irosi banii şi procentele electorale în mod vertiginos. Filmul live al istoriei s-a mutat între timp pe reţelele de socializare, redevenind acolo un protocol. Paralel cu dezalfabetizarea televizuală, are loc un proces de hiperalfabetizare pe reţelele virtuale.
   Aşa cum le scriam prietenilor, acum cîteva zile, pe Facebook: „Chiar dacă încă nu se vede, epoca trash-tv-ului e pe sfîrşite. Se apropie vremea în care dl Voiculescu o să-şi pună Gâdea să-l biciuiască pe Mircea Badea în Piaţa Universităţii şi o să trebuiască să plătească nişte gură-cască să se uite“. 
    
    
    
   http://dilemaveche.ro/sectiune/tema-saptamanii/articol/limitele-remake-ului

   Reply
   1. Rezon

     @Florina Perspectiva e corecta, dar vor mai trece ani buni pana cand informatia online va da tonul in politica din Romania.

    Reply
  2. Gramofonu

    @Rezon Adica 58% dintre romani stiu cine-i Merkel? S.F. sau bancul zilei?
   25% nici macar nu stiu ca Base a fost suspendat…

   Reply
 3. Rezon

  Marga: ICR renunță la experimente și finanțează doar autori consacrați, adevarate ”monumente istorice”.
  Eu zic să înceapă cu o bursă acordată Meșterului Manole.
  Sper că @elebelele va fi fericită atunci.
   

  Reply
   1. Rezon

     @Bleen  @elebelele Eu as da o bursa tuturor artistilor contemporani nocturni care-i mai pun cate o punga pe cap  Fondul ”Sacosa”, cu taxa ecologica inclusa.

    Reply
  1. Yeba

    @Rezon , Ai dracu, poiețeii ăia care nu-l salutau pe Patapievici!
    
   Acu se alege grâul de neghină, băi poieței cu rate-n bancă! Că o să le plătiți numai ăia care știți să periați judecata fără greș pe care ți-o dă un Alzheimer. Dar poate că asta v-ați dorit, fiindcă asta știți, să periați, nu să salutați. 

   Reply
   1. Rezon

     @Yeba Până și Iaru plânge cu lacrimi de sânge. Se cutremură optzecismul jucăuș și textualist la vedenia unui Zaharia Stancu retradus în 40 de limbi. Dar e prea târziu pentru regrete. Important e că hidra băsistă stârpitu-sa. Băgați, calușari!

    Reply
    1. Yeba

      @Rezon minte.
     Fiindcă nu pot să cred că are și mintea de copil, pe lângă suflet, pentru care ar putea cere credit, ca tot poetul. Adică unde altundeva credea că se ajunge susținându-l pe Crin? sictir, domnu Iaru.

     Reply
  2. OstapBender

   Cica, Marga n-a venit la comisii pentru ca n-are buget si l-ar fi vazut cineva pe strada cu un clopotel strigand:
   „Dati un leu pentru ICeReu!”

   Reply
  3. EroulBula

    @Rezon  @elebelele Nu va mai grabiti cu criticile. Domnu’ Marga e genial !
   Ii luam pe toti astia care sunt monumente istorice, ii impaiem (Marga too) si organizam expozitie itineranta cu ei all over the world.
   Sa vedeti ce de bani vor iesi.

   Reply
  1. Gramofonu

    @Rezon scoate S din https si partea cu „feature=player_embedded&” ca sa apara frumos 😀
   E pacat sa treaca neobservat asa un link bun.

   Reply
  1. Yeba

    @Rezon Da, da, da, de când tot propun, poate tu ai trecere!
   Uite acum, cum o să mă găsească @elebelele ? Balenă pitică leşinată pe plajă de încântare, post-discurs.

   Reply
   1. EleBelele

     @Yeba  @Rezon  @elebelele m-am simtit citata, asa ca m-am sesizat. despre ce e vorba, in concret, in propozitie? 😀

    Reply
    1. Rezon

      @SimonaM  @Florina Nu, un paragraf de seara, care sa faca sinteza zilei. Un distilat de intelepciune a zilei cotidiene. O efemerida trecatoare.

     Reply
    2. Florina

      @Rezon  @SimonaM 
      
     Distilat se poate, înţelepţi nu sîntem nici noi chiar în fiecare seară, mai trebuie să ai şi subiect. Că înţelepciunea cu orice preţ e altceva, de fapt. 
      
     E foarte bine cum e acum, avem editorial, comentariu, comunitate, video, revista presi, ştiri… De toate. Iar link-uri oricum se aduc în comentarii. 

     Reply
    3. Rezon

      @Florina  @SimonaM E mai bine ca niciodata cum e acum. Am avut si eu o reverie necontrolata, inainte de culcare. Nu baga in seama.

     Reply
    4. Rezon

      @Florina  @SimonaM @Yeba De fapt, acum, dupa cafea, imi e ceva mai clar ce aveam in minte. O pastila care sa surprinda intr-un paragraf de vreo 7 randuri profilul zilei care a trecut. Si care poate fi scrisa de comentatori, in sectia Comunitate. Ceva de genul asta. Asta e o explicatie, nu o insistenta.

     Reply
 4. Rezon

  Oriunde e o materie puturoasă de rânit, trebuie să apară și vidanjorul de serviciu, Liviu Pop, stenic, cu mânecile și buzele suflecate, gata de intervenție. În iunie, a fost plagiatul lui Ponta; acum, e Oltchim.

  Reply
    1. razvanpasq

     @Bad Ass Tweety @Canadiana @Florina vezi ca e bine si coperti COPÉRTĂ, coperte, s. f. Învelișul protector al unei cărți, al unei publicații, al unui caiet etc.; scoarță, învelitoare. [Pl. și: coperți] – Din it. coperta. (Sursa: DEX ’98)

     Reply
    2. Florina

      @razvanpasq  @Bad  @Canadiana  @Florina 
      
     Eu vorbeam de huse pentru cărţi, de astea, rog nu mă deturnaţi! http://www.amazon.co.uk/Bagbase-retro-Shoulder-Bag-colours/dp/B00404VSIU/ref=pd_sim_sh_2

     Reply
    3. IulianTanase

      @Canadiana  @Florina Denumirea completa a domeniului este Filozofie si stiinte politice, asa ca nu cred ca este gresita incadrarea cartii lui M.N. acolo. 

     Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.