Basescu si Lazaroiu incalca libertatea presei

Lăzăroiu are dreptate. Cînd Băsescu și Lăzăroiu criticau jurnaliștii din trustul Intact sau fostul trust Realitatea-Cațavencu, lumea bună nu sărea să-i acuze că încalcă libertatea presei, ba mai mult, aplauda. Apropo de consecvență și dublă măsură.

Facebook Comments

3 Comments Basescu si Lazaroiu incalca libertatea presei

 1. Yeba

  Delir. Îmi scapă ceva, se întâmplă lucruri.

  Am văzut emisiunea înregistrată. Lăzăroiu parcă era un bondar, nu ridica tonul nici strictul necesar cât s-o mai acopere pe Pora ca să-şi termine o (una) propoziţie, s-a referit numai la fapte şi citate, dacă ar fi putut fi auzit, ar fi fost foarte bun. Există înregistrarea. Model de moderare antitalent, Turcescu. Şi Andreea Pora, slab, slab.

  Reply
 2. Florina

  Din aceeaşi categorie.
  http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-14896756-liniste-furtuna.htm

  Unu: nu înţeleg în ce constă curajul de a scrie, nu înţeleg cine le îngrădeşte libertatea de a scrie, pentru că de scris văd că scriu bine mersi în continuare. Nu văd decît lozinca trustului Intact, ne persecută dictatorul, în timp ce noi spunem şi scriem despre el orice, inclusiv invective şi calomnii.Şi doi: nu aş putea vorbi de furtună cînd în timpul celei mai grave postdecembriste, cea de vara trecută, s-a produs o extorsiune cu degajament tocmai la Hotnews.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *