Andreea Paul a sters comentariul in care spunea despre Boc ca vorbeste prostii

Asta arată cît curaj să-și asume propriile opinii are politicianul Andreea Paul. Dacă ai spus-o, susține-o pînă la capăt. Sau las-o acolo unde e și vino cu o precizare, ceva: ”Îmi cer scuze, vorbesc prostii, caracterul îmi joacă feste etc”

Înainte:

După:

Facebook Comments

1 Comment Andreea Paul a sters comentariul in care spunea despre Boc ca vorbeste prostii

 1. geronimo

  Am avut o prima bănuială ca Andreea Vass nu are curajul caracterului, in timpul puciului de asta vara. Invitata la o emisiune pe Realitatea TV, la emisiunea lui Cretuleasca, a fost somata, cu talc, vag amenințător si in mod repetat, sa-si spuna parerea daca a fost puci sau nu. Contextul nu o ajuta deloc pe Andreea noastra: USL-ul era in ofensiva totala, lipsita de scrupule, si tocmai amenintase in mod oficial prin gura altui crizat, marca-PNL, prin liberaloidul Nicolaescu, ca va incrimina legal pe oricine va mai indrazni sa califice tentativa de lovitura de stat ca atare. Sub incidenta defăimării de tara.. Imi aduc aminte ca pentru o vreme pareau ca reinvie vremurile sinistre din vremea parintilor si bunicilor nostri. Politia gândurilor si detinutii de opinie..
  Ei bine, desi o văzusem întotdeauna pana atunci o femeie cerebrala, informata, lucida si stapana pe sine, d-na Paul a dat din colt in colt, luata de toate nădușelile, si s-a ferit ca de dracu sa spuna lucrurilor pe nume: da! barbarie, puci, tentativa de lovitura de stat. Imi fusese mila de ea si totodata rușine de rușinea ei. Parea de-a dreptul fricoasa. Am crezut ca nu se mai termina odata sedinta inchizitoriala la care Cretuleasca o supunea indelung si cu vadita malitiozitate.
  Nu pot uita ca in fata amenintarilor explicite ale pucistilor, doar câțiva,  putini, foarte putini, cât sa-i numeri pe degetele de la o mana, au spus mai îndrăznit dupa aia sa spuna lucrurilor pe nume. In fruntea lor, si fara menajamente: Basescu si Macovei.. (o pura intamplare?)
  PS.
  N-as vrea sa par malitios la randul meu, da ` vad ca in vremuri de-astea se vad curajosii si oamenii cu adevarat de caracter. Nu toti au curaj. Sunt aproape convins ca d-na Paul n-a avut atunci. Cine stie? riscul de a-si vedea o cariera promitatoare compromisa? 
  Pacat, pentru ca tocmai am laudat-o de curand pe blog. Exista lucruri care le-am apreciat si le apreciez la ea. Sper ca in continuare. Nu arunc omul atat de usor peste bord. Insa curajul.. (si stergerea postarii>>)

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *