Blaga se vede candidat la presedintie si seful lui Basescu in PDL

E generos. Dacă va fi desemnat candidat la prezidențiale, va renunța la șefia partidului. Asta chiar e o știre. Blaga va fi candidat la președinție din partea PDL. După care oricum se va renunța la funcția de președinte al PDL, după ce PDL va fi absorbit de PNL iar Vasile Blaga va deveni primvicepreședintele lui Antonescu (dacă acesta pierde prezidențialele) sau Johannis (dacă Antonescu e ales președintele României). Cît despre șansele lui Blaga la prezidențiale, nu se pune problema nici măcar să treacă de 10% darămite să mai intre și în turul 2.

În același timp, tot din generozitate, în calitate de președinte al partidului e dispus să-l primească pe Băsescu în PDL. Și asta e o știre. Blaga tocmai i-a transmis lui Băsescu cine e șeful. Adică Șeful.

Aceste declarații arată că Vasile Blaga începe să-și piardă busola minții și că TRU e un valet incompetent care  a uitat să-i facă programarea la psihiatru.

 

 

Facebook Comments

5 Comments Blaga se vede candidat la presedintie si seful lui Basescu in PDL

  1. EroulBula

    Nu-mi dau seama la ce i-ar folosi un psihiatru. Astia iti repara defectiuni ale creierului dar la un creier neted nu au cum interveni.

    Reply
  2. TI

    aici apare partea amuzanta: mru nu sufla o vorba de saptamani intregi, face pe echidistantul, pt ca are sau crede ca are un deal cu blaga si cand colo e posibil sa nu primeasca nici macar titlul de candidat fara sanse in 2014

    Reply
    1. Yeba

      TI , dap. Dar nu din vina lui, e vorba de Cabala ofiţerilor-acoperiţi-de-peste-tot. Ăsta nici nu s-a născut ca politician şi pac! l-a învins sistemul.

      Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *