Asociatia „Pro-vita pentru Nascuti si Nenascuti” – filiala din Bucuresti si Fundatia „Ioan Barbus”

vă invită să participați

duminică 14 iulie 2013, ora 18.00 – 21.00

în București, Piața Victoriei, pe trotuarul
din dreptul Muzeului de Geologie
(v. harta)

la un MITING DE SOLIDARIZARE

cu manifestanții care protestează în Franța împotriva legiferării „căsătoriei” homosexualilor și permiterii adopției de copii de către aceștia.

Deși mass media tratează chestiunea cu mare discreție, mișcarea din Franța pentru apărarea familiei și a copiiilor este masivă, milioane de oameni participă la proteste împotriva acestei legi, fără a se lăsa descurajați de represaliile polițienești violente, arestările abuzive și chiar detenția politică (v. cazul Nicolas Bernard-Busse), la care recurg autoritățile socialiste.

În data de 14 iulie, ziua națională a Franței, vor avea loc în întreaga lume manifestări de solidaritate cu protestatarii francezi și cu victimele abuzurilor polițienești din această țară.
Să fim și noi alături de francezi, pentru apărarea familiei și a libertății, și pentru respingerea experimentelor socialiste, impuse prin metode polițienești.

Vor participa și cetățeni francezi de la LMPT (La Manif Pour Tous) București.

Sunt binevenite steagurile tricolore ale celor două națiuni.
Nu sunt acceptate simboluri/costume/pancarte care nu au fost agreate în prealabil cu organizatorii.
Sunt în mod special binevenite familiile cu copii.

Facebook Comments

9 Comments Asociatia „Pro-vita pentru Nascuti si Nenascuti” – filiala din Bucuresti si Fundatia „Ioan Barbus”

  1. poweraxxel

    In primul rand adoptia este un lucru la care intr-adevar trebuie sa ne gandim bine. Romania nu prea este pregatita ca societate pentru a permite asa ceva. Ca sa permiti asa ceva trebuie sa ai o societate care sa arate acestor copii ce este de regula o „familie” si ca ei fac parte dintr-o „exceptie”.
    Insa cu casatoria cred ca este o exagerare. Convingerile unora cred ca intra pe taramul drepturilor altora …
    Iar la final, nu inteleg. Pentru ce este de fapt mitingul? De solidarizare sau impotriva?

    Reply
    1. Yeba

      poweraxxel , dacă aș fi copil din societatea aia pregătită să-mi explice că am fost pusă fără voia mea în situația de a face parte dintr-o excepție fără cauze naturale care să mă privească, aș aștepta numai vârsta permisului de port-armă pentru a-mi exprima punctul de vedere. Aș despregăti-o preț de-o cartușieră. 
      Da, convingerile unora intră pe tărâmul drepturilor altora, doar că invers. Căsătoria dintre un bărbat și o femeie produce niște efecte sociale pe care chestia ailaltă nu le produce! Ia de vezi! Deci instituțiile trebuie diferențiate.

      Reply
      1. poweraxxel

        Yeba daca tu crezi ca asta este reactia normala … La un moment dat, dupa ce descoperi ca iti place, s-ar putea sa mai faci rost de o cartusiera si pentru altele. Vecinul tau sa isi faca si el rost pentru ca nu stiu ce nu ii place la tine, si asa, usor usor, ajungem in alta parte …

        Reply
    2. Rosu

      poweraxxel Daca a te casatori este un drept, a adopta de ce nu este? 
      Ori suntem golani, ori nu mai suntem… 🙂

      Reply
      1. poweraxxel

        A te casatori este un lucru care te priveste strict pe tine, este o decizie a unui individ care are capacitatea si dreptul de a lua decizii ce il privesc. A adopta priveste si pe altul/altii, mai ales ca acestia nu au capacitatea si puterea de a decide .

        Reply
        1. Imperialistu

          De ce nu cu sora? De ce nu cu tatal/ De ce nu cu mama? De ce nu doua femei? De ce nu cu doua femei si un barbat? Doar „este o decizie a unui individ care are capacitatea si dreptul de a lua decizii ce il privesc”. 😀

          Reply
        2. costin andries

          poweraxxel corect, dar asta nu presupune dreptul de redefinire a casatoriei, ca uniunea dintre un barbat si un barbat, sau 2 femei (exista cazuri de poligamie in Olanda), se discuta deja casatoria cu pisici, urmeaza cea cu scaune. E comic, daca te gandesti, dar toate acestea presupun adoptia, copii care sunt incredintati unor barbati „casatoriti”, cum e aceasta: O „familie” descrisa ca model si promovata de media, pana s-a aflat ca cei doi „tati” isi foloseau fiul pentru sex si il imparteau cu prietenii lor pofticiosi. Cam cat din vina revine presei si militantilor pentru ce a patit baiatul asta, mai ales ca existau suspiciuni de pedofilie despre cei 2 „tati”?
          Ce o avea de spus despre asta Asociatia Accept? Dar Mircea Toma si multi altii? Putin pamant in cap, asa, de ochii lumii, nu ar strica. http://www.lifesitenews.com/news/model-gay-adoptive-fathers-sexually-abused-6-year-old-for-years-offered-him?fb_action_ids=177701479074681&fb_action_types=og.likes&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582
          (asta e a treia incercare de postare a linkului, cred)

          Reply
        3. costin andries

          Imperialistu 2005: The Netherlands and Belgium were the first countries to give full marriage rights to homosexuals. In the United States some politicians propose “civil unions” that give homosexual couples the full benefits and responsibilities of marriage. These civil unions differ from marriage only in name.
          Meanwhile in the Netherlands polygamy has been http://www.refdag.nl/artikel/1230743/&bdquo%3BHuwelijk+wordt+steeds+verder+opgerekt&rdquo%3B.html. Last Friday the first civil http://www.ad.nl/binnenland/article23114.ece was registered. Victor de Bruijn (46) from Roosendaal “married” both Bianca (31) and Mirjam (35) in a ceremony before a notary who duly registered their civil union.
          “I love both Bianca and Mirjam, so I am marrying them both,” Victor said. He had previously been married to Bianca. Two and a half years ago they met Mirjam Geven through an internet chatbox. Eight weeks later Mirjam deserted her husband and came to live with Victor and Bianca. After Mirjam’s divorce the threesome decided to marry.
          Victor: “A marriage between three persons is not possible in the Netherlands, but a civil union is. We went to the notary in our marriage costume and exchanged rings. We consider this to be just an ordinary marriage.” http://www.brusselsjournal.com/node/301

          Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *