Audienta Blogary, pe evenimente politice

Click oe imagine pentru rezoluția maximă

Facebook Comments

9 Comments Audienta Blogary, pe evenimente politice

  1. Bleen

    Google Analytics oferă 1 milion de instrumente complexe de măsurare și interpretare a audienței unui site. Abia acum fac o analiză serioasă a audienței Blogary. Și trebuie să recunosc că am surprize mari. Trebuie să spun că mai toți cei care și-au dat cu părerea despre profilul Blogary (inclusiv eu) s-au înșelat destul de urît. Cititorii spun cu totul altceva.
    Ei bine, Blogary nu e nici un nou partid, nici armata revoluționară, nici biroul de presă al vreunui partid vechi sau în formare, nici mama răniților, nici prozacul dreptei.
    Mai multe detalii, săptămîna viitoare.

    Reply
      1. Yeba

        Bleen, sună acum! Loviturile de stat sunt foarte drăguțe, într-un fel dătătoare de speranță, future-in-the-past. Ele presupun că există/exista un stat. Când s-o termina de instaurat Cartelul, adio stat, adio lovituri,  dormitare pe crenguță, vorba lui Nea .

        Reply
      2. meioza

        Bleen io cred că tre’ să-l suni pe Felix… (și opțiunile nu erau „fifty-fifty”, „întreabă publicul” și respectiv „sună un prieten”? :P)

        Reply
      3. Nea

        Bleen meioza Sună-l mai bine pe Gelu Voican. Crin e mai bun la loviturile de saltea. Miliarde de acarieni tremură de groaza lui.

        Reply
      4. Pataphyl

        Bleen meioza Ăăăă, atenție mare, cu prea multe sărbători se anemiază traficul! N-au audiență sărbătorile la dreptaci, niște anormali. Măi anormalule!

        Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *