Barroso, mindru de rolul jucat de Comisia Europeana in reinstaurarea statului de drept in Romania

La reuniunea de la Florenţa a  Biroului grupului parlamentar al PPE, José Manuel Barroso a declarat:

Avem discursul despre «mai multă Europa», dar este nevoie şi de o Europă mai bună, o Europă bazată pe valori. Şi de aceea, de exemplu, este de o importanţă decisivă ca în UE toate ţările membre să respecte statul de drept şi valorile democratice ale unei societăţi pluraliste şi libere. Tocmai de aceea vreau să spun că sunt foarte bucuros şi mândru de rolul pe care Uniunea Europeană şi Comisia Europeană îl joacă în problemele apărute în România.

Datorită UE şi Comisiei Europene a fost posibil să evităm schimbările nedemocratice din România şi trebuie să fim mândri de acest lucru, pentru că am fost în stare să reinstaurăm statul de drept într-o ţară care este membră a Uniunii noastre.

Sursa: REALITATEA.NET

Facebook Comments

13 Comments Barroso, mindru de rolul jucat de Comisia Europeana in reinstaurarea statului de drept in Romania

  1. Rezon

    Corlatean arata in biroul Vivianei ca Hansel si Gretel pe punctul de a fi basculati in cuptorul vrajitoarei. Asta e viziunea de dupa bere la Piccadilly/

    Reply
    1. Canadiana

       @Rezon corlatean are bațul infipt in cur.  iar viviane se misca pe langa el ca pe langa hoții de buzunare.
      asta e viziunea de dupa un pahar de feteasca neagra la domiciliu.

      Reply
  2. Yeba

    I-as da-o chiar pe a lui Ponta.
    Plus Vivian & Angela, ca sa fim corecti. Scena cu Vivian dand mana cu Corlatean a actionat subliminal. (Angela is my all times favourite oricum)

    Reply
    1. Canadiana

       @Yeba mie mi-a placut vivian cand i-a inghetat pe toti. nu am vazut o scena fara cuvinte care sa fie atat de graitoare. daca ar fi rostit cuvinte de ocara, nu ar fi avut atata impact. mie mi-ar fi frica rau s-o supar pe dna vivian. 

      Reply
      1. Pataphyl

         @Florina  @Canadiana …după ce deschidem lista asta, dacă nu chiar înainte, ar fi bună lista celor pe care să-i închidem. Persoanele de o anumită vîrștă așa s-au învățat, ca la gazeta de păreți a pionierilor: rubricile „Așa da” și Așa nu”!

        Reply
      2. Canadiana

         @Florina ce misto ar fi sa le putem retrage cetatenia lui puie si crizel!  singura pedeapsa pe masura faptelor. asta dupa ce si-ar executa stadiul pe la jilava.

        Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *