Blaga: N-o sa tinem Conventie in fiecare an

După ce Videanu a spus că Blaga ar putea demisiona dacă ia 10% la europarlamentare, Blaga vine și el cu o precizare: nu se ține Convenție în fiecare an.

Știu că sînt mulți, inclusiv strategi și cetățeni inteligenți, care susțin că Blaga ar putea fi basculat în cîteva luni. Cum se va întîmpla asta și de ce, nimeni nu explică.  Că nu va fi așa și de ce nu va fi așa, am explicat aici. Iar declarațiile lui Blaga și Videanu ne-au confirmat.

 

sursa

 

Facebook Comments

7 Comments Blaga: N-o sa tinem Conventie in fiecare an

  1. Canadiana

    Eu ma uitai aseara la clipul PDLului din 23 febr. – e pe pagina de fb a Blogary – si ii vazui pe majoritatea liderilor vorbind. Inca de atunci discursurile enuntau nevoia de schimbare a liderului – sau status quo -, cu Papahagi si Falca pozitionati clar si argumentat pentru schimbare. Este deci limpede ca pisica nu s-a rupt nu din lipsa de necesitate, initiative etc, ci din oportunism in diferite grade care pentru mine continua sa fie foarte dificil si incomod de inteles.

    Reply
  2. Augustin

    Am si eu o nelamurire.
     Daca motivul amanarii e din pricina posturilor din administratie a delegatilor ce o sa ii opreasca pe acestia sa schimbe barca fiind pusi, ca de atatea ori, in fata alegerii de a avea sprijin numai in schimbul adeziunii la un partid la putere?
    Daca nu e asta motivul atunci de ce nu zice nimeni nimic sa contrazica opinia aruncata pe piata ca asta e principalul motiv. Nu e cazul de o dezmintire ? Inca nu? Sau dezmintirea credibila e oare demisia…

    Reply
  3. Yeba

    Aia 70 de delegaţi nu-şi pierd posturile în administraţia locală? Că s-a dat de înţeles că de-aia rămâne Udrea, fiindcă aleeşii locali care o susţin şi-ar pierde poziţiile.

    Reply
    1. Bibicu

      Yeba daca vaca si-a spanzurat pielea de grinda grajdului si a fugit ambetata la usl, macar o capra, oaie,fie si magaritza orice poate fi muls …….caci vorba stramoseasca spune ca daca nu curge pica………

      Reply
    2. Rosu

      Yeba Naaa… aia au furat startul pentru niste mese calde si un acoperis bun deasupra capului la USL. Aia nu sunt dizidentii, aia ramasesera sa voteze cu nea Vasile.

      Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *