Blaga promite pedelistilor protectie impotriva justitiei

 

Arma ultimă: apelul la onoarea mafiotă

”Va trebui să învățăm și noi să ne apărăm oamenii ca pesediștii” Care sînt pesediștii apărați de PSD? Bivolaru, Niculescu de la Argeș, Adrian Năstase, Mazăre. Asta vrea Blaga, ca PDL să-și apere corupții, așa cum a făcut PSD, așa cum face și PNL? Acesta e marele regret al lui Blaga? Că PDL a renunțat la codul de onoare al mafioților și a refuzat să-și apere corupții?

Și cum crede Blaga că ar putea un partid să-și apere oamenii din funcții publice? Instituțiile de control ale statului și justiția trebuie lăsate să lucreze. Dacă respectivii sînt nevinovați, se pot apăra, avînd dreptatea de partea lor. Dacă sînt vinovați, atunci să plătească. În niciuna dintre cele două situații partidul nu are de ce să se implice. Chiar sînt curios cum vrea Blaga să lupte PDL-ul împotriva Curții de Conturi sau direcțiilor de finanțe publice.

Dacă Blaga a ajuns să le promită pedeliștilor protecție împotriva justiției înseamnă că nu stă chiar așa de bine în lupta electorală și că sînt șanse să piardă în 23 martie. Altfel nu apela la artileria grea, la argumentul ultim, la arma disperării, apelul la onoarea mafiotă.

Cum este posibil ca în campania internă din PDL, în anul de grație 2013, tu să lauzi exemplul PSD-ului care își apără mafioții împotriva justiției? Dacă PDL îl alege pe Blaga în 23 martie, își merită soarta, este un partid pierdut și nefrecventabil. Dacă pedeliștii aleg codul de onoare mafiotă atunci merită să iasă din politică pe ușa din dos. Și asta vor face cu Blaga la cîrmă, indiferent cîte femei i-ar crește sub cîrmă și iarbă sub talpă.

Este și acesta încă  un atac la Băsescu, cel care  a instituit în PD tradiția de a nu apăra mafioții împotriva justiției. Tinerii și tinerele de dreapta din jurul lui Blaga ce părere or avea?

 

Facebook Comments

8 Comments Blaga promite pedelistilor protectie impotriva justitiei

    1. Amelia New

      Canadiana Bleen Cred ca spala vase (aici : http://www.blogary.ro/comentariu/dilema-din-care-s-a-nascut-capitalismul/ )

      Reply
  1. Pingback: De ce Adrian Năstase nu trebuia eliberat | Blogary

  2. geronimo

    Asta-i grija lui, cum sa-si apere oamenii, cu posturi, cu tot. Nu cum sa zădărnicească USLamizarea tarii. Suna ca un apel la cointeresat.. viitorii yesmeni.

    Reply
  3. Glook

    Io zic sa vedeti partea plina a paharului: macar a ajuns sa fie obligat s-o zica pe sleau in totala transparenta. Acum cine se mai indoieste de ceva nici macar nu mai are scuza prostiei. Ticalosia ramane singura trasatura caracteristica a sustinatorilor lui.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *