Offtopice – 19 martie 2013

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic.

Cîteva linkuri:

Blogary – 19 martie 2012

LiveFyre. Comentati? (Bleen)

Bibliografia bunului-simt (Alexandru Hâncu)

Blogary – 19 martie 2011

Blogary – 19 martie 2010

Ce înseamnă să fii ciugulit de vulturi în Afganistan (Cornel Ivanciuc)

Interviu Cristian Preda (partea a II-a): Nu vreau nici bani, nici putere. (Florin Cojocariu)

Facebook Comments

16 Comments Offtopice – 19 martie 2013

 1. Amelia New

  Apropo de declaratiile lui Fenechiu (sustinute si de Ponta), maine o sa ne trezim si cu un spargator de case (sau un criminal) ca spune: „a ma inchide pe mine pentru o chestiune pe care multi alti cetateni au facut-o, mi se pare o mare greseala”, „chestiunea” fiind o infractiune. Halal stat de drept, coane Fenechiule!

  Reply
 2. vbkiler

  Valer Dorneanu si Mona Pivniceru, sustinuti de USL pentru a fi numiti judecatori la Curtea Constitutionala. PDL il sustine deocamdata pe Nicolae Vlad Popa un traseist de-a lui Blaga.  Oricum locurile de la senat si CD sunt ca si adjudecate de usl.

  Cel mai interesant va fi sa vedem pe cine va propune Basescu. Mie mi-ar placea sa vad o „cearta” la CCR intre Mona Pivniceru si Laura Stefan. 🙂

   http://www.hotnews.ro/stiri-14394668-surse-valer-dorneanu-mona-pivnicieru-carti-pentru-curtea-constitutionala.htm

  Reply
  1. adina

   Gramofonu asta emana prin toti porii lui: da-le dracu’ de aparente, hai s-o spuneam pe sleau, sa stie lumea cine e stapan in tara asta.

   Reply
   1. Ina Eyre

    Amelia New Gramofonu Ntz! Sunt declaratii politice, ca si cea cu „masina lor de furat a functionat mai bine ca a noastra”. Ce naiba, doar sunt intre ei si pentru ei!

    Reply
 3. EleBelele

  adica asta e postarea la care se poate comenta cu „buna dimineata”, „mi-e foame”, „la multi ani” si „noapte buna”? great ! 😀

  Reply
 4. Rheia

  Nici „Nunta mută” a lui Mălăele nu-i de lepădat. Cu ea pății și eu ca tine, că-i făcută în 2009 și eu abia săptămîna trecută o văzui. Ca să citez un regizor ex-sovietic: „Du0te și vezi”.

  Reply
 5. Canadiana

  Abia acu’ vazui si eu „Despre oameni si melci”. Mamaaaa, ce mi-a placut. Cum naiba de facem noi filme asa de bune si ne lasam condusi de d-alde Felix si Ponta. Din ce naiba ni s-o trage?

  Reply
   1. Canadiana

    Yeba Am avut socul asta acu’ cativa ani, ca d-aia n-am vazut filmul pana acu’. Mai seamana si fizic cu tatucul.

    Reply
 6. Bleen

  Gata, fac un total war shogun 2 mic (trebuie să cuceresc fukushima)  și mă culc. Cam pe la ora asta se încheie o zi obișnuită de muncă a unui blogger (o zi obișnuită însemnînd 7 din 7, 365 minus Paști, Crăciun și Revelion).

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.