Cele mai bune comentarii (18-24 august 2012)

Se iau în calcul comentariile din perioada: sîmbătă 18 august, vineri 24 august inclusiv.

Atenție, aici se poate comenta liber, fără topic. Este grădina chatului. Chat, nu forum. Forum aveți aici.

Quaddelta:

Eu imi doresc,  pentru detensionarea situatiei politice, ca imediat dupa intoarcerea sa la Cotroceni Basescu sa schimbe Procurorul General al Romaniei si Procurorul Sef al DNA.

Intre ei

(miercuri, 22 august 2012, 14.28) – 35 likes


Nea:

Proaspătă şi autentică:

Acum 30 minute vine salvarea la o persoană dintr-un sat, aflată în Bucureşti. Doctoriţa cere buletinul şi se uită atent pe dos: Văd că nu aţi votat la referendum, de ce? Răspunsul doamnei: Păi nu era să votez lovitura de stat.

Doctoriţa: Păi nu vedeţi ce bandiţi sunt ăia, etc., etc.

Răspunsul mut al soţului pacientei: Bagă la loc bancnota pe care o pregătise pentru a i-o da şpagă doctoriţei. Apoi îi ţine un curs scurt cu infracţiunile USL.

Doamnă doptor, din cauza lui Ponta nu v-aţi luat azi şpaga.

(luni, 20 august 2012, 10.57) – 27 likes


Elebelele:

imi permit cateva consideratii teoretico-pornografice fata de conduita colegilor de breasla (teoretic) de la CCR (anticipat, sa ma scuze fetele).

bai, 7 baieti si 2 fete, pe litera legii, situatia sta in felul urmator: se da una bucata situatie juridica, adica numarul persoanelor inscrise pe listele electorale permanente, CERTIFICATA prin niste acte juridice (administrative colective de natura lor, nu am spus-o eu, ci raposatul Iorgo, fie-i tzarana grea), adica listele in baza carora s-a desfasurat referendumul, semnate de 4 functionari publici, prezumate a fi LEGALE si a exprima situatia REALA.

prezumtia este atat de puternica, incat doar o instanta de contencios administrativ sau penala o mai poate rasturna, prin hotarare irevocabila. dupa cum stiti, voi nu sunteti asa ceva, deci nu aveti competenta de a aprecia legalitatea si temeinicia actelor in cauza, ci le luati ca atare, de bune si legale, la botul calului.

dat fiind faptul ca au fost „consumate” material, respectivele acte NU mai pot fi retractate, modificate, rectificate si asa mai departe. in aceste conditii, SOLICITAREA DE ACTUALIZARE „acolo unde nu s-a facut” sau alte kkturi de genul asta e IN AFARA LEGII, nu mai zic a BUNULUI SIMT JURIDIC (da, in mod paradoxal, exista asa ceva pt aia care-l au si in general, ceea ce, din cate vad, nu e cazul).

referitor la informatiile pe care aveti dreptul de a le solicita de la diverse institutii si autoritati, apai aici e loc de comparatie intre forta juridica a unor acte administrative si cea a unor fituici indoielnice, semnate de diversi penali, comparatie in urma careia, evident, cele dintai PREVALEAZA.

in concluzie, ati generat si alimentat tot circul asta penibil, care dureaza de aproape 3 saptamani, prin simplul fapt ca nu sunteti capabili sa ganditi cu capul si cu legea in fatza, ci cu interesul sau alte excrescente care nu se vad cu ochiul liber.

practic, ati instigat  si favorizat savarsirea de catre diversi fraieri cu capul gol, dar plecat, a unor falsuri si abuzuri pentru care, probabil, vor avea mult de tras.

in concluzie, daca nu va e cu suparare, situatia PE ACTE VALABILE a stat in data de 02.08.2012, sta astazi si va sta si in data de 21.08.2012 in felul urmator: 18.292.464 persoane inscrise in lista pt referendum/8.459.053 participanti = 46,24% < 50% +1 = INVALIDARE cu majoritate de 9-0.

CLAR ? CLAR !

(duminică, 19 august 2012, 09.21) – 27 likes


severmihail:

Eu sper ca evenimentele de acum din P Univ sa aiba acelasi efect ca si cele din iarna: sa cada Guvernul (marți, 21 august 2012, 14.56) – 25 likes


Nea:

„În zece ani vom avea o populație docilă și imbecilă.”

Dar cum e cea de acum? Vârstnicii, care au deja fixat reflexul pavlovian  de a aştepta punga cu mălai aruncată peste gard din 4 în 4 ani (nici Pavlov nu bănuise că un reflex se poate fixa aşa uşor, la intervale aşa mari). Tinerii gata să iasă în piaţa universităţii la primul SMS care le promite 20 de lei. Adulţii care se cred lucizi şi bine informaţi, care spun cu emfază „toţi au furat” şi se uită în curul lui Mircea Badea să vadă lumina adevărului.

Dar, curaj, nu toţi sunt aşa. În primele zile ale suspendării lui Băsescu ne-am adunat chiar câteva sute în faţă la Antipa.

Off topic: parcă e un blestem. Abia reuşesc băieţii lui Buşcu să-şi găsească un hidrant proaspăt, că şi începe zornăiala cătuşelor. I-au purtat ghinion lui Vîntu, acum îşi aşteaptă sentinţa Patriciu.  20 de ani.

(luni, 20 august 2012, 07.55) –  25 likes


SimonaM:

Cu referință la funcția deliberativă din articol.

Văd că listele lovesc din nou, și lumea se teme că vom afla cu am rămas doar vreo 16 milioane toți, și CCR va fi forțată să valideze referendumul și ce ne facem etc, etc.

Eu am soluția la teama asta. 

Cei care nu știu cum se procedează cu atribuirea CNP, cu documentele de stare civilă și cu listele electorale, să închidă televizoarele și să meargă la bere/ la pescuit/ la mall. Nu vă uitați la televizor până nu aflați că Băsescu s-a întors la Cotroceni. Ne scutim toți de un mare efort nervos. Mulțumesc

(sîmbătă, 18 august 2012, 14.06) – 23 likes


Bleen:

Încă una și mă duc: Monica Macovei, Laura Codruța Kovesi, Aspazia Cojocaru, blonda de la CSM, Angela Merkel, Viviane Reding, Hillary Clinton. Ne întoarcem la matriarhat, la mama fecundă și cu un braț de spice din poveștile Mariei Gimbutas.

(miercuri, 22 august 2012, 13.28) – 21 likes


 Bleen:

Mai e varianta suspendării astfel încît referendumul să se țină odată cu parlamentarele, pe 2 decembrie. Asta înseamnă suspendare cel mai devreme pe 2 noiembrie. După 2 octombrie deci. Dar Mona poate propune un procuror general, Băsescu îl poate refuza și lucrurile se pot amîna pînă după 2 noiembrie, cînd Băsescu e suspendat din nou. Referendumul de demitere se ține odată cu parlamentarele și USL face campanie pe temă. Se face și cvorumul și toată lumea e fericită. D-aia zic că trebuie luptat public pe temele lovitură de stat și fraudă. Dar așa-s eu, fac pe deșteptul. Știu băeții cum e mai bine. Mai bagi o feștilă, mai bagi o horă motivațională.

(marți, 21 august 2012, 19.52) – 21 likes


Tăticu:

Mi-am adus aminte. Ati observat ca Basescu a tacut malc, n-a mai scos o vorba, de cand a venit Gordon si s-a intalnit cu el?

Ma ajuta careva, va rog, cu un numar de telefon al americanului? Vreau sa vorbeasca ceva cu nevasta-mea.

(miercuri, 22 august, 20.01) – 21 likes


 coffee:

“Ce Înseamna înclinarea balanţei? E total nejuridic. Dacă s-a stabilit un prag electoral şi acesta nu s-a întrunit, ce să facem acum? Să încălcăm legea? Eu nu pot să fac aşa ceva. Întrebaţi toţi studenţii mei. Unul singur dacă găsiţi să vă spună altceva, vă rog să mi-l arătaţi. Dacă nu s-a atins pragul care-i problema? Eu nu vreau să fac puşcărie, să încalc legea nu pot! Ce înseamnă “Am luptat şi noi cât am putut”?!. Transmiteţi-i domnului Predescu să lupte în continuare singur. Eu nu încalc legea! “

 Aspazia Cojocaru

(marți, 21 august, 15.32) – 19 likes


SimonaM:

PDL să-l pitească pe Blaga și să scoată pe Macovei la declarații. Acum.

(marți, 21 august, 14.45) –  18 likes


cocosila:

L-am urmarit astazi pe Cristian Diaconescu intr-o emisiune la B1Tv si de asta data nu l-am admirat doar  pentru simtul masurii in discurs sau doar pentru logica argumentelor sale. De fapt, descoper de la o zi la alta, pe omul indragostit de meseria lui, de politica externa, pe profesionistul care sufera si care este din ce in ce mai revoltat de gafele celor care ne conduc astazi. L-am vazut asta-seara in postura specialistului care pufnea de amaraciune simtind cate oportunitatim castigate cu atata efort, sunt acum puse in pericol de netrebnicia unor fatarnici iresponsabili. Pe fata acestui om, cunoscut si recunoscut ca fiind un om de mare finete relationala, aproape ca a aparut disperarea. E vorba de disperarea omului informat care simte cum un edificiu destinat stabilitatii este dinamitat chiar la temelie, iar acest edificiu este Romania.

(joi, 23 august 2012, 23.39) – 18 likes

Facebook Comments

253 Comments Cele mai bune comentarii (18-24 august 2012)

 1. meioza

  O cioara stătea pe o cracă cu o bucățică de cașcaval în gura. Vine vulpea.
  – Cioara, cioruță, ești tu, draga mea, destul de sofisticată în gîndirea ta politică?
  Cioara tace.
  – Cioara, cioruță, ai votat tu, fato, pe 29 iulie?
  Cioara tace.
  – Cioara, ciorișoară, ai votat DA sau NU?
  Cioara ispitita și călcată pe nervi, nu se poate abține!
  – DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
  Cade cașcavalul, vulpea fuge cu tot cu deliciosul trofeu.
  Post-factum, cioara brusc înțelepțită și oarecum tristă cugetă:
  – Și dacă as fi spus NU… s-ar fi schimbat oare ceva?

  Reply
 2. Rheia

  Eu am citit asta: „Ion Iliescu a fost intrebat cum vede posibilitatea la liderii PES sa renunte la organizarea congresului socialistilor europeni la Bucuresti, optand pentru Bruxelles.”Nu pot sa comentez, fiindca nu sunt in miezul discutiilor, dar nu vad problema care este. Nu cred ca pe fondul evenimentelor din Romania, ci practic e mai comod sa se reuneasca la Bruxelles, este o chestiune de optiune”, a sustinut Ion Iliescu.Partidul Socialistilor Europeni (PES) intentioneaza sa mute congresul din 28-29 septembrie de la Bucuresti la Bruxelles, pe fondul ingrijorarilor cu privire la recentele actiuni ale premierului Victor Ponta, sustine o sursa din randul socialistilor, citata de site-ul EurActiv.com” și mi-am amintit cu nostalgie de Marian Vanghelie. Care era. Îl prefer oricînd unui trișor cinic de teapa lui Ponta.

  Reply
   1. Gramofonu

     @Florina  @Pataphyl Chiar, poate va faceti timp intr-o zi sa explicati ce-i aia „tinut cu o echipa”. Sa zicem ca se schimba toti jucatorii, antrenorii, patronii, maseurii, bucatarii, soferii. Si totusi fanii „tin” cu aceeasi echipa. Nu reusesc sa inteleg de ce… De ce nu-si pastreaza libertatea de a se bucura de jocul oricarei echipe, oricind? (bancul cu viermii si patriotismul il stiu deja, deci nu se pune)

    Reply
    1. Gramofonu

      @Pataphyl  @Gramofonu  @Florina Ma gindeam doar ca aceleasi principii se aplica si la partidele politice. Oamenii voteaza cu ele nu pentru politicieni, nu pentru platforme, ci pentru ca le simpatizeaza. Uita-te la PNL, e cel mai clar exemplu. Sau uita-te la crizel, ca s-a transformat si nici macar nu mai e acelasi om (daca o mai fi om).
     Cine se va prinde de ce „tin oamenii” cu o echipa de fotbal va putea revolutiona politica.

     Reply
    2. Gramofonu

      @Pataphyl  @Florina P.S.: asa a votat si bunicu’ cu PNT. Desi PNT-ul pe care-l stia el era demult sub pamint.

     Reply
 3. Rheia

   @Yeba Scumpa, n-ai mai zis nimic, de-o veșnicie, despre Mumițica Păduricii. E plecată în concediu? 

  Reply
  1. Yeba

    @Rheia ce știi tu?! am scris, am șters, am scris, am șters și m-am autocenzurat. Pe urmă a-nceput să-mi placă, ia să țin eu lumina-i pentru mine și să nu mă mai ia @Nea în pleaznă aiurea, Că nu a plecat,  lumină răspândește în continuare și mi-am confecționat o undițică și pentru enormii de pe blogu-i.
   Dar fiindcă ai fost amambilă și ai intrebat, îți ofer o delicatesă:  comentatorul @st… crede și dezvoltă ideea că Băse și Ponta au făcut blat ca să avem aici o agitație care să justifice neparticiparea noastră la intervenția din Siria. 

   Reply
  2. Yeba

   @Rheiace știi tu?! am scris, am șters, am scris, am șters și m-am autocenzurat. Pe urmă a-nceput să-mi placă, ia să țin eu lumina-i pentru mine și să nu mă mai ia @Nea în pleaznă aiurea, Că nu a plecat,  lumină răspândește în continuare și mi-am confecționat o undițică și pentru enormii de pe blogu-i.
   Dar fiindcă ai fost amabilă și ai intrebat, îți ofer o delicatesă:  comentatorul @st… crede și dezvoltă ideea că Băse și Ponta au făcut blat ca să avem aici o agitație care să justifice neparticiparea noastră la intervenția din Siria. 
    

   Reply
   1. Rheia

     @Yeba  @Nea Serviciu contra serviciu, dulce contra dulce. Suntem ca și salvați, s-a pus diagnosticul problemelor din România: „Nu merge bine treaba pentru că nu respectăm Constituția. Scrie în Constituție că guvernul este al României, și nu al unui partid? Scrie! Or, la noi e guvernul unora care se ceartă cu ăilalți. Am copiat un model prost, european, deși nici americanii nu stau mai bine, că și acolo se ceartă toată ziua puterea cu opoziția. Trebuie să fie un guvern în care nu se ceartă nimeni și lucrăm toți pentru România.” Ei, ghicește cineva din al cărui puț gîndirist a ieșit luminița asta? Pont: e membru marcant al Partidului Național Liberal.

    Reply
    1. Yeba

      @Rheia  , Ghișe? Ghișe. (Judecând după adâncimea puțului și ajutată de context, că face turul televiziunilor.)

     Reply
 4. Bleen

  ”Dorim un stat modern și european, solidar, nu asistențial, echitabil, nu egalitar; un stat suplu și funcțional – nici minimal, dar nici omniprezent.” WTF??????

  Reply
  1. SimonaM

    @Bleen Adică și cu varza unsă, și cu slana-n pod.
   Mai e o variantă, dar n-am găsit pătrățica roșie s-o atașez.

   Reply
 5. SimonaM

  Mdeci. Și le-am spus să-nceapă cu măsoiul. Stăteau unul peste altul la masa aia…
   
  Mă duc să-mi salt motorașul.

  Reply
 6. Rheia

  Problema unora dintre noi, și mă tem că sîntem binișori spre mulți, e cum să votăm MRU fără PDL. Cum să împiedicăm USL să ia tot, fără să dăm o ciozvîrtă prea mare nebunilor, gușaților și escrocilor. 

  Reply
 7. Bleen

  „Români, sus inima! România are viitor.”
   
  ”Fundația Creștin-Democrată va găzdui miercuri, 29 august 2012, la ora 16:00, ceremonia de lansare a manifestului „Români, sus inima! România are viitor”. Vasile Blaga (PDL), Mihai Răzvan Ungureanu (ICCD), Aurelian Pavelescu (PNȚCD), Mihail Neamțu (PNR) și Adrian Papahagi (FCD) vor semna documentul prin care forțele politice și civice pe care le reprezintă se unesc pentru a construi alternativa la forțele trecutului, regrupate în USL.”
   
  Și feștila? Unde e feștila?

  Reply
 8. adina

  bilanţul celor 49 de zile antonesciene la Cotroceni: „10 declaraţii de presă, 10 participări la interviuri televizate, 2 mitinguri, 87 de decrete şi 27 de legi promulgate” sursa gandul.ro
   
  sa mai ziceti ca n-a lucrat omul, ca n-a fost harnic. Merita si el acum o bine asteptata (de noi toti) pauza.

  Reply
  1. adina

    @Hongse mama draga, ce tineri erau Divertisii !! Pacat ca nu mai au formula initiala, un sketch ca al lor era bun acum sa reflecte situatia actuala, material aveau din plin.

   Reply
 9. Rheia

  Am avut o conversație halucinogenă cu mătușa mea antibăsistă. Revoltată la culme, ea: „Lasă-mă, că nu-i mai suport pe proștii ăștia!” Eu: „Cine?” „Ponta și ai lui, tu nu-i vezi ce proști sînt?! N-au fost în stare să-l dea jos pe Băsescu!” „Pă nu aveau cum, că au încălcat legea, cu tot ce-au făcut” „Ei da, parcă ăștia care l-au pus la loc n-au încălcat-o!” „Au încălcat-o pe dracu, tocmai că au respectat-o” „Da de unde! Au judecat după legea veche, în loc să judece după cea nouă! Și oricum nu contează ce-au judecat ei, că tot străinătatea l-a pus la loc. N-ai văzut cum a fugit Ponta? S-a dus repede să pupe papucul, ca să nu-l mătrășească de prost ce e!” Domnule, cu care tteleviiziune se droghează mătușă-mea, că mie mi-a fost jenă s-o mai întreb. Aveți idee?

  Reply
  1. adina

    @Rheia o fi baut un milkshake cu 60% B1 TV si 40% Antena 3 :-). Altii iau Antena 3 in doze forte dimineata, pranz si seara.

   Reply
 10. Rheia

  (Se schimbă poza de sus ori am eu halucinații?) @poweraxxel Cu motanul Larry s-a întîlnit Ponta, vezi mai jos! Ei, nu pe el l-a prins, ci pe Daciana, că doar nu era prost să se sacrifice.

  Reply
 11. Rheia

  Vă tog frumos, atenție, e important: http://www.hotnews.ro/stiri-international-13114026-larry-pisica-din-downing-street-prins-sfarsit-soarece.htm (Avem voie lik-uri aici, da?)

  Reply
  1. Gramofonu

    @Rheia  Poate apucam si ziua cind o sa vedem un articol gen „Crin Antonescu a pontat – in sfirsit – program integral la serviciu timp de o luna.”

   Reply
  2. adina

    @Rheia interesant ca soarecii londonezi sunt invitati la dineuri de lucru. Sa-l convoace si pe soarecele Mickey Viorel Mouse de pe unde s-a dus in tarile calde, nu de alta dar sa nu-l manance vreo anaconda pe acolo :-).

   Reply
 12. BarbuMateescu

  Cine are chef de un pahar de vorbă cu @Rezon şi cu mine, ne va găsi în această seară pe terasa de la Home (http://www.localuri.ro/date_ro.php?id=423). Vom discuta fie
   
  a) evoluţia romantismului în secolul 19, pornind de la valorile clasice ale literaturii britanice şi făcând un tur de revistă prin realizările fundamentale ale poeţilor brazilieni de rit vechi
   
  SAU
   
  b) politică.

  Reply
  1. Yeba

    @BarbuMateescu  @Rezon , io zic să discutați la ce vă pricepeți, ziceți de Byron. Uite, e un subiect bun, vă dă iluzia că discutați și b), el era un spirit implicat. Politica tb să rămână doamnelor, s-a văzut clar. 

   Reply
 13. SimonaM

  Au reapărut discuțiile despre PDL și ”intelectuali”, pe valul declarațiilor lui Neamțu.
   
  Presupun c-au terminat de construit dreapta.

  Reply
 14. Rheia

  Hotnews: Deputatii juristi au amanat pentru luni discutarea cererilor de incepere a urmaririi penale in cazurile lui Dobre si Borbely. După cum îi cunosc eu pe dinozaurii noștri țigani, așteaptă iar să vadă în ce direcție se urinează masculul alfa al ciurdei. Prin urmare, în săptămîna asta sînt programate niște evenimente importante. Divorțează Mona mea?

  Reply
   1. Rheia

     @Yeba Ăăăăă, mie îmi e cam frică de Bleen cînd se burzuluiește la noi că chătuim prea mult și dau fuga să șterg repede ce mi se pare în plus la numerarul de comentarii. (În secundar, recunosc că, poate mă înșel, dar am impresia că pe-aici se sfiește lumea să vorbească despre bani. Deși n-ar trebui, zic eu. Capitalismul se face, nu-i așa, cu capital.)

    Reply
    1. Yeba

      @Rheia Scuze. Mie nu mi se părea chiar chat de tot, ci chiar o temă, tema judecătorilor (pt că toată lumea crede că Băse îi manevrează și pe ăia, or, niște articole neutre și lămuritoare, pornite eventual de la cazul ăsta, n-ar strica.
      
     Dar poate că ai dreptate. O să șterg și eu.
     La mine se burzuluiesc și comentatori, nu doar @Bleen , și pe chat tăcerea e de aur.

     Reply
    2. Canadiana

      @Yeba  dupa cate inteleg eu aici e gradina chatului. in restul blogului (care e din ce in ce mai mult stie de politica decat blog) trebuie sa fim cuminti si sa vorbim on topic. si daca se ia cineva de tine, paraste-l la mine, ca am eu grija 🙂

     Reply
 15. Yeba

  Gata, m-am mutat aici cu întrebările mele despre Patriciu. Deci @meioza , tocmai ca să se evite aluziile de tip @kafkapeuliță , aș vrea să înțeleg ce-i cu capul plecat. Adică extrem de influentul ziar Adevărul nu s-a mai luat de Băse și acesta i-a aranjat o achitare? În fața cui s-a plecat capul? Cam neplauziibl, dacă numai Adevărul e la mijloc. Și tocmai că speram să mai slăbească influența politicienilor asupra judecătorilor. Că la judecători e putregaiul acum, la nepoțeii lui Costiniu. 

  Reply
  1. Rheia

    @Yeba  Scuze că mă vîr și eu în vorbă (că tu te adresaseși Meiozei). Poate ești curioasă ce gîndește cineva care-l detestă organic pe Patriciu. Admit că am gîndit reflex același lucru ca și aluzivul. Adică am bănuit că Patriciu, cum singur a spus de-a lungul timpului (mai fățiș sau mai voalat) s-a vîrît în pat cu toată lumea. În ultima vreme, cînd cu USL-ul, cînd cu PDL-ul, cînd cu TB-ul, uneori în chiar aceeași zi. Dar achitarea de azi eu o văd nu ca răsplată pentru că i-a lăsat pe Cartianu și adeveriștii lui să presteze împotriva USL-ului, ci ca livrare la termenul fixat, pe baza sumelor vărsate mai demult de Patriciu la „cine trebuie”, vorba lui George Constantin Păunescu. Atît și nimic altceva. Sentința asta a fost plătită cu bani și faptul că s-a dat în ziua revenirii lui TB la Cotroceni e contingent. (Mă rog, plus faptul că Patriciu probabil a căzut în multe fose septice cînd era mic.) 

   Reply
   1. mbuliga

     @Rheia  @Yeba Am vazut pe Politeia ca Patriciu ar fi pe moarte, intr-o clinica din Londra. (comentariu acum citeva zile)

    Reply
 16. Canadiana

  Iuhuuu! Parchetul pune trei sefi de sectie de votare din Mehedinti sub urmarire penala. Bravos si la mai multi.

  Reply
 17. Canadiana

  e ora tarzie, beau un pahar de grasa in cinstea reintoarcerii lui base la cotroceni. nu mai credeam. 

  Reply
 18. para

  Presa noastră cea de toate zilele, puternic fie numele tău, singură fie stăpînirea ta asupra noastră, facă-se voia patronilor tăi, precum în capetele lor, la fel şi în realitate. Pîinea jurnaliştilor tăi cea de toate zilele dă-le-o lor astăzi, şi le iartă lor neincadrarea în linia editorială, precum şi jurnaliştii iartă prostia fătucilor cititoare de promter, şi nu-i ispiti pe jurnalişti să-şi folosească discernămîntul, şi-i izbăveşte de remuşcări. Amin.

  Reply
 19. Yeba

  Fi-su lui Iaru, poate doar spiritual, încearcă să o agațe pe Iulia Motoc pe holul Parlamentul, o intreabă de ce a plagiat si daca obișnuieste sa citeze sursele. Hă, hă, hă. A3 dă în buclă. Populația antenistă nu știe nimic despre nimic, dar ciulește urechile, ia uite, domle, și asta…
  Mai lipsșete să apară Hure să spună că Iaru e eminent. 

  Reply
  1. Gramofonu

    @Yeba pai nu e inca? :O adica numa’ sov sa fie suflet de poiet?
   daca ar avea suficienti bani, sa vezi ce poet l-ar declara pina si pe Base, cu conditia sa-si plimbe hidrantul pe la ei (unde in „ei” l-am inclus si pe dinescu, stie el de ce)

   Reply
 20. revealer

  Revista Catavencii s-a desprins de trustul Adevarul Holding si acum este editata de o companie detinuta de Mircea Dinescu si Doru Buscu. Compania are un nume potrivit: Patetic Media SRL.

  Reply
 21. Yeba

  Puiu Pașcu: Vocea Rusiei a venit pe-aici cu cântece de sirenă, că Vestul, că Orban, făcea un joc de învățuire… Toți, MAE, ICR știau, numai USL nu… fiindcă am luat puterea pe neașteptate…
  Oana Stănciulescu: Haideți, domnu Pașcu, aveați MAE…
  Puiu: Ce MAE, doamnă?! Ce MAE?! Am avut MAE cu Marga!
  Oana Stănciulescu: Și ce, Marga ce-avea?!
   

  Reply
  1. Yeba

    @Canadiana Iete na! În loc să te bucuri şi tu niţel… Acuşica vine Ghişe să anunţe că nu e tuş în imprimerie, dacă aduce Merkel bine, dacă nu, nu, noi avem pensii de platit! Ce te surprinde? Că se întorc Caţavencii la hidrant? Păi plecaseră? De ce-ai plecat, de ce-ai mai fi rămas…

   Reply
 22. adina

  de la specialistul in stiri, Gadea: „Seria dezvăluirilor continuă şi în această seară la Sinteza Zilei. Mihai Gâdea îţi prezintă noi documente incendiare. Aflaţi ce recompense  finaciare incredibile au familiile salvatorilor lui Traian Băsescu, dar şi în ce fel sunt răsplătiţi propagandiştii regimului tot din bani publici.”
   
  o doina pe limba lui: suparat e, doamne, suparat, …

  Reply
 23. adina

  de la specialistul in stiri, Gadea: „Seria dezvăluirilor continuă şi în această seară la Sinteza Zilei. Mihai Gâdea îţi prezintă noi documente incendiare. Aflaţi ce recompense  finaciare incredibile au familiile salvatorilor lui Traian Băsescu, dar şi în ce fel sunt răsplătiţi propagandiştii regimului tot din bani publici.”
   
  suparare mare la antene. La cat e de suparat taica-meu, care e PSD-ist convins, si care era convins ca scapa de Basescu, imi dau seama fara sa fi urmarit emisiunile lor ca astia de la Antene au ridicat asteptarile oamenilor la un nivel extraordinar ca „gata, scapam de pirat”, „il demitem la referendum”, etc. Daca cu 3-4 saptamani inainte ii stima pe nemti, acuma taica-meu mai ca nu-i injura, in frunte cu Merkel.
   
  Merita facut un studiu sociologic, in ce masura expunerea indelungata la televizor poate schimba radical comportamentul oamenilor in intervale foarte scurte de timp.

  Reply
 24. EroulBula

  Ma intreb daca Ghise n-o fi fost singurul turnator concediat de Secu pe motiv de prostie iremediabila.

  Reply
 25. EroulBula

  Ghise tine mortis sa le darame procentele la alegeri. A inceput sa-i enerveze si pe PSD-isti :-)))))))

  Reply
  1. adina

    @EroulBula Ghise militeaza pentru neconstituirea cvorumului ca strategie de a-i incetini lui TB avansul spre Cotroceni, dar Antenuta zice ca PDL-istii nu vor cvorum. Dezinformare a la antene plus incercare de dregere a busuiocului care a intrat de mult in putrefactie. 

   Reply
 26. Gramofonu

  Voi ce intelegeti din asta?
  „Modificarea termenului de „taxa” pentru serviciul public de radiodifuziune/televiziune cu cel de „contributie” in Legea 41/1994 pe baza careia functioneaza SRTV si SRR.”
   
  Eu inteleg ca vor ca pentru SRTV si SRR sa plateasca si cei care nu au curent electric. Eventual pe persoana fizica/juridica, nu cum e acum (1 tv in casa, platesti o taxa); pe model nou: fara tv, fara radio, 4 persoane in casa = 4 „contributii”; daca ai si doua firme la adresa respectiva, atunci 6 „contributii”. Gresesc?

  Reply
  1. Rheia

    @Gramofonu Mă tem că nu greșești. Nu s-a explicat nicăieri, deci cu-atît mai mult probabil că ai dreptate. „Ciocu mic și mergi pe burtă” era vorba pe vremea ailaltă, cu referire la găinăriile de felul ăsta. 

   Reply
 27. Gramofonu

  Patriciu a maritat „Catavencii”, acum va fi editata de Patetic Media. Nu-i nevoie sa cautati actionarii prea departe, numele firmei nu poate duce decit la Dinescu si Buscu.
   
   

  Reply
  1. Gramofonu

    @VelculescuVictor Asteapta lamuriri suplimentare de la I.N.Statistica, cum se numara parlamentarii cind se numara.

   Reply
   1. Gramofonu

     @meioza  @VelculescuVictor Poate face un ocol prin Somalia sa le ceara piratilor taxa de protectie

    Reply
   2. EroulBula

     @meioza  @VelculescuVictor Pune si Ponta de-un safari, sa se relaxeze, ca l-a istovit buna guvernare a Romaniei.

    Reply
 28. EroulBula

  Idiotii astia chiar nu-si dau seama ca-si distrug sansele de a guverna din iarna. Sa le fie de cap.

  Reply
  1. adina

    @EroulBula parlamentarii USL au un avans in fata celor de la PDL in cursa lor spre linia de sosire. Ghiciti cine ii asteapta dincolo de linia de sosire. Exact, DNA :-). Sa-i lasam, zic, sa alerge si sa ne rugam sa nu-si dea sufletul pe pista.

   Reply
 29. poweraxxel

  in locul PDL-istilor dadeam termen limita. Dca USL-istii nu se aduna pana la ora X PDL-istii vor pleca acasa. Sa vedem cum explica unii apoi nenorocirile occidentului care se vor revarsa asupra usl …

  Reply
 30. EroulBula

  Pe Realitatea se da, pe surse, ca USL incearca sa impuna numirea lui Dorneanu ca avocat al poporului, la schimb cu acceptarea citirii deciziei CCR.
  Cele doua puslamale, Tonta si Antenescu, au fugit ca doi golani si i-au lasat pe nemernicii ceilalti sa transeze problema.
   
  By the way, ICCD-ul ne-a cerut sa trimitem sesizari avocatului poporului, privind anularea celor doua ordonante neconstitutionale. S-au strans cateva mii de sesizari iar Dorneanu nu a raspuns nimic. Care e calea de urmat daca nu primim raspuns in termenul legal?

  Reply
 31. cocosila

  Exista doua variante:
  Fie USL-ul se foloseste de  farsa ieftina a concediilor lui Ponta si Antonescu, cei doi vrand sa se derobeze de consecinte. Nicolaescu a declarat ca Ponta si Antonesu vor sa se citeasca decizia Curtii (afirmatie falsa);
   
  Fie Ponta si Antonescu chiar cer acum indeplinirea cvorumului in urma unor presiuni foarte recente din partea oficialilor europeni.
   

  Reply
 32. Canadiana

  suntem in domeniul irealului: hrebenciuc rosteste cuvinte de bun simt „boicotul nu ajuta la nimic”. 

  Reply
 33. SimonaM

  Devine din ce în ce mai evident că ne aflăm în fix aceeași buclă dementă.
   
  Să vii și s-o ții langa cu demențe ghișiste și să nu pățești nimica mi se pare total absurd. Ăștia poimâine decretează gravitația 0 și tinerețe fără bătrânețe, viață fără de moarte pentru Ilici și ai lor.
   
  Chiar nu se poate să se pună limită idioților ăstora fanteziști?
   

  Reply
   1. SimonaM

     @Gramofonu Da, bine. Și totuși, din cauza unor demenți noi stăm cu țara suspendată de două luni de zile. Ce? Motive de suspendare erau, cumva?
     
    Trebuie găsită o soluție să nu mai dăm din demență în demență doar ca să ajungă cine trebuie la butoane.

    Reply
    1. Rheia

      @SimonaM  @Gramofonu Propun cu solutie Fendona (că Regentul s-a cam fumat, gîndacii mei de bucătărie se bălăcesc în el ca-n jacuzzi). Eventual si-un aparat cu ultrasunete.

     Reply
    2. Gramofonu

      @SimonaM Stai ca a aparut pacaliciul sef:
      
     „Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, intr-un interviu pentru gandul.info, ca Parlamentul ar trebui „sa corecteze” decizia Curtii Constitutionale si sa-l demita pe presedintele suspendat Traian Basescu” – hotnews, mediafax

     Reply
    3. SimonaM

      @Gramofonu Dacă tot ieșise la declarații, de ce n-a decretat el și Constituția invalidă? Terminam mai repede.

     Reply
   2. adina

     @Gramofonu  de ce nu i-a lasat in functie ? Poate TB nu-i dadea cand se reinstala la Cotroceni. Sau i-a fost frica c-or sa cada bietii consilieri in mainile dusmanului si or sa dea din bucataria interna a USL ?

    Reply
 34. SimonaM

  Deci nu era Hrebenciuc, era Chelaru.
   
  ”Vicepreședinte al senatului, Ioan Chelaru, a precizat că în ședința reunită a grupurilor parlamentare PSD de la ora 14:00 este posibil să fie luată în discuție și propunerea senatorului PNL Ioan Ghișe de validare a referendumului de către Parlament.
   
  „Ioan Ghișe este un coleg inventiv, căutator de soluții, dar din ce știam eu, am putea să putem în discuție astăzi mai multe aspecte. Putem cere, de exemplu, explicații Curții Constituționale pentru soluția pe care a dat-o, putem cere lămuriri Comisiei de la Veneția, sau de la Institutul de Statistică. Parlamentul poate avea astăzi o poziție activă”, a declarat senatorul PSD.  Sursa: B1.ro

  Reply
  1. gupi

    @SimonaM ce-ar fi sa cerem si noi explicatii la Curtea de la Venetia ori de cate ori avenm de platit taxe  si impozite ?

   Reply
   1. Gramofonu

     @Bleen  @SimonaM Mai stii cum erau „aia mari” pe linga bloc? ii intaritau pe „aia mici” sa se bata si ei se amuzau.

    Reply
   1. Florina

     @Rheia 
     
    Cred că EVZ a fost marcat puternic de evenimentele săptămînii trecute, de am ajuns, plecînd din feed-ul Facebook ca să aflu ce-i cu AC, să dau peste Putin şi erotismul politic. 

    Reply
   1. schtiel

     @gupi  @cocosila chiar are ???!!! eu , cand il vad asa imberb , imi dau seama de frustrarile lui ….

    Reply
 35. Bleen

  Și la noi opoziția e tot într-un fel de grevă a sexului. În semn de protest, toți bărbații Dreptei s-au castrat. Mă rog, ăia, extrem de puțini, care aveau ce castra.

  Reply
 36. Bleen

  Partidul Creștin Democrat există. Ca și Forța Civică. Sînt partide de buzunar, gen Noua Republică. Din cîte am înțeles, ar fi o soluție asta: MRU să nu mai transforme ICCD în partid ci să cumpere un partid gata făcut (așa cum Becali a cumpărat PNG de la Lis). E o soluție foarte bună. La urma urmei, nu cumpără decît o formă juridică, pe care el nu are timp s-o facă (mai sînt 3 luni pînă la alegeri).
   
  E unica soluție pentru MRU. E soluția prin care poate merge în alegeri singur, fără PDL.

  Reply
 37. Yeba

  A crescut agitația A3, Ghișe nu e singur, ci cu Atanasiu, coleg mai încercat între ale medicației. 
  Ceea ce bănuiesc este că derbedeii au fugit din țară o săptămână ca să prelungească haosul, ca să nu aibă Barroso și Merkel cui trimite mesaje și ăștilalții să-și continue lovitura de stat, numirile, Mona. 

  Reply
  1. coffee

    @Yeba sau poate sa nu fie asociati cu infrangerea, sa nu apara, sa nu dea declaratii. Daca maine fac ceva in Parlament sunt inconstienti. Bani de pe piata interna nu au mai reusit sa atraga si stiu ca la extern s-ar imprumuta scump acum.

   Reply
   1. Bleen

     @coffee  Și dacă se împrumută scump, ce? Plătesc ei? Plătesc mîine? Plătesc în mandatul lor? Nu mai sperați că prostiile economice se vor răsfrînge asupra lor. Nu se va întîmpla asta niciodată. Vor crește defcitiul, se vor împrumuta, vor tipări bani, vor crește inflația etc Dar oamenilor le va fi bine. Oamenilor care trăiesc din bani de la stat. Adică marii majorități a românilor.

    Reply
    1. Annia

      @Bleen  @coffee Din pacate, este exact asa! Ne conduc spre dezastru, profitand de ignoranta multora dintre noi. Imi povestea o prietena ca, in sectorul 3, e o frenezie a anveloparii blocurilor. Beneficiarii sunt extrem de fericiti pentru ca „statul”, intrupat in Robert Negoita, le asigura gratuit caldura de la iarna. Nu le trece nicun moment prin cap ideea ca banii provin din taxele si impozitele pe care ei insisi le platesc.

     Reply
  2. Canadiana

    @Yeba eu zic ca halucinatiile lui ghise folosesc drept fumigena pentru cei 7.5 milioane de curati la suflet pe care vor sa tina tot spalati.

   Reply
   1. SimonaM

     @Canadiana  @Yeba Mă repetez. E ca scenariul ăla cu asaltul asupra judecătorilor CCR din interior. E deja din filme SF ce zice Ghișe.

    Reply
    1. Yeba

      @SimonaM  , io pe asaltul ăla nu-l știu, îți dai seama cât m-au năucit?! Întreabă-mă ceva de liste, să-mi recapăt self esteemul… Acuma cred că președintele nostru este dl Zgonea, un secund adevărat, care a făcut facultatea în doar 8 ani… 

     Reply
    2. SimonaM

      @Yeba Era pe când zăream toți liste…
     Și-a zis Zgonea ăsta de-l pomenești tu că judecătorii lor de la CCR îi vor suspenda pe judecătorii Forței, după care cei rămași (dăcât ai lor, și anume) vor valida referendumul.

     Reply
 38. coffee

  Am dat un tur TV: la Realitatea Hurezeanu adopta un discurs echilibrat acum – s-a terminat cu referendumul, e un subiect inchis si i-a cam taiat-o lui Hrebe (Hurezeanu a invins din nou, el joaca doar cu castigatorii), la Romania TV Diaconescu ii cam domina pe toti cand e vorba de politica externa si implicarea UE si SUA in referendum, iar la Antena 3 o tin tot cu CCR si cu Ghise.

  Reply
 39. coffee

  Salut! Ce liniste… Credeti ca initiativa lui Ghise va fi votata de PNL sau au acceptat deja ideea si se pregatesc pentru urmatoarele alegeri? Probabil ca in urmatoarea perioada a3 va transmite semnale spre Oprescu, sa stea unde e si sa nu-si doreasca mai mult

  Reply
  1. airwave

    @coffee Ghise bate campii cu gratie. PNL nu va risca sa o voteze, pentru ca asta ii va rupe de PSD. Nu pot sa sustina ambele propunerea, pen’ ca in cazul asta se cheama ca refuza sa puna in practica decizia CCR.
   Ca fapt divers, are cineva idee de ce nu pot sa postez pe forum? Imi zica ca nexam permisiuni, dupa ce mi-am facut contul.

   Reply
 40. cocosila

  Traim in tara lui Papura Voda, o tara adanc ranita si fara perspective. O tara tradata de societatea civila, tradata de intelectuali, o tara in care vocile puternice si credibile s-au trezit prea tarziu ca sa mai poata face ceva. A existat o perioada in care vocile credibile ale intelectualitatii au fost adormite, s-au retras in ”cetatea de fildes” socotind ca si-au implinit misiunea si ca isi pot permite sa se detaseze de politica. Mai mult, unii dintre ei au incercat chiar o opozitie, intr-un fel fara noima, la ”regimul Basescu”, ca sa-l numesc asa, cata vreme puteau observa ca pericolul cel mai mare vine din alta parte. Sigur, aveau dreptate sa critice unele exagerari ”basiste”. Nici n-ar fi fost corect sa nu faca asta. Problema este ca au scapat hidra de sub control. N-au vazut, n-au stiut sau n-au putut sa prevada ce va urma, asta poate nici istoria n-o va putea lamuri.
  http://conco.ro

  Reply
 41. Rheia

  Mi-a plăcut postarea lui Cristian Diaconescu de ieri, de aici:
  http://www.cristiandiaconescu.com/2012/08/pana-la-urma-puteti-guverna-aceasta-tara-sau-nu/
  Am reținut pasajul ăsta: „ma amuza teribil angajamentul USL si al premierului de a participa la ceea ce conventional denumim “coabitare”. Coabitarea insa presupune ca fiecare sa isi vada de treaba lui, fiecare sa isi duca misiunea la bun sfarsit, si important, pe zonele de intersectie institutionala sa nu existe conflictualitate. In regula, dar pana astazi, guvernul nu numai ca nu si-a vazut de treaba, dar pare ca nu are nici o alta treaba decat sa il hartuiasca politic pe presedintele Basescu si sa incerce disperat sa isi planteze oameni prin cele mai stranii locuri. Despre ce coabitare sa vorbim? Care este treaba asumata si dusa la bun rezultat de actualul guvern? Promisiuni cu majorari de salarii? TVA care SE VA plati la incasare? TVA micsorat la alimente? …Doar promisiuni  neserioase pentru un viitor atat de incert chiar si pentru cele mai sanatoase dintre economiile Europei. Singurele “rezultate” palpabile de pana astazi sunt ca pretul cartelei de metrou s-a majorat cu 50%, ca pretul combustibililor urca neincetat, ca pretul gazelor urca si el, ca se lucreaza la un proiect de lege care sa sporeasca penalitatile pana la 50% pentru cei care intarzie cu plata impozitelor si ca USL incearca sa majoreze numarul de 500 de oameni plantati prin numire in administratie. Era sa uit, politic cel putin, exista dorinta consfintita intr-un acord cu semnatura data si stampila ca DNA, ANI si CNSAS sa fie desfiintate, nu inainte de a fi dizolvata ca prin farmec Curtea Constitutionala.” Pare deja supra-exasperat, Cristian Diaconescu. Sper să nu obosească prematur. Avem așa mare nevoie de oameni ca el! Zău, mi-e o silă infinită, la gîndul că, la toamnă, mergem iar spre un vot negativ. Cea mai mare frustrare a vieții mele a fost cînd l-am votat pe Ilici ca să nu iasă Vadim. Uitîndu-mă la psihopații ăștia de-acum, mă muncesc regrete inefabile.

  Reply
 42. Canadiana

  sunt revoltata: francezii botezara noul tip de dinozaur descoperit pe teritoriul francez cu numele de tzigan, doar fiindca se aseamana cu cel din romania. fiind condusi de doi leaderi cu apucaturi de tzigani (unul fura si minte, altul e un impostor si uzurpator),  o sa fim recunoscuti drept cetateni din tziganiada. 

  Reply
  1. adina

    @Canadiana avem si in Romania dinozauri ? Exceptand, bineinteles, pe Bunicuta, Felix si altii … De fapt Felix seamana mai mult cu T-Rex la cat e de flamand … de putere. Mi-as fi dorit sa fie mai mult ierbivor sa sa-l pape altii pe el, dar n-avem noi norocul asta.

   Reply
 43. Rheia

  Revenind la ideea de sîmbătă seară, paleontologii francezi au descoperit rămășițele unui dinozaur vechi de 75 de milioane de ani, pe care l-au botezat „dinozaurul țigan”, fiiindcă seamănă cu cel descoperit la noi în România mai anțărț. Nu dați, nu strigați, că-mi provocați bubiț la căpuț, și am deja unul din cauza voastră, care m-ați făcut să mă uit de 3 (TREI) ori la televizor săptămîîna asta!

  Reply
    1. Canadiana

      @ny2  @meioza  @SimonaM da, da, sa fie la jilava infractori – sectia politicieni. sa-i puna in mijlocul inchisorii, fara pereti. 🙂

     Reply
    2. ny2

      @Canadiana  @meioza  @SimonaM cred ca-l subestimezi pe ilici, eu l-as pune la izolare. bombo da, la comun, sa fie fericit si el si Base 😀

     Reply
    3. DrMengele

      @meioza  @Canadiana  @SimonaM In puscarie pina moare. Si in conditiile astea, chiar i-as ura un sincer „La multi ani”…

     Reply
   1. adina

     @Canadiana  @SimonaM sa-l trimitem pe luna to pay an homage to Neil Armstrong… one way ticket :D.

    Reply
 44. Rheia

  Hai că în camera bună se discută lucruri grele, au venit și oaspeți de seamă, eu nu mă mai duc decît cît să mă uit discret prin geamul de la ușă. Știți că azi e ziua lui Sean Connery? Ia uite ce flăcău era odată: [IMG]http://i48.tinypic.com/sm3lns.jpg[/IMG]

  Reply
 45. Yeba

  ”Procedura de urmat este că prin decizia ei, CCR în loc să se pronunţe în privinţa constituţionalităţii procedurilor privind organizarea şi desfăşurarea referendumului, s-a pronunţat asupra legalităţii referendumului, ori Curtea nu este competentă să facă aşa ceva”, a declarat Ghişe. Acesta a explicat că CCR a dat o „hotărâre în constatare” care vine în contradicţie cu decizia BEC, care a stabilit că referendumul s-a desfăşurat legal. „Hotărârile în constatare nu sunt executorii”, a subliniat Ghişe….”
   
   @EleBelele  , nu vreau sa te enervez, intreb si eu: ce valoare are?
   

  Reply
  1. Canadiana

    @Yeba  @EleBelele n-are. chiar membrii usl (psd) o spuneau azi la b1. ghise e heavily medicated. ca si crizel.

   Reply
   1. AndyRWX

     @Canadiana  @Yeba  @EleBelele Ghise e heavily on crack. Si cred ca e si ala al saracilor .. adicatelea LSD … ca ala induce halucinatii de-astea grave !!

    Reply
    1. ny2

      @Canadiana  @AndyRWX  @Yeba  @EleBelele io zic ca e aurolac, LSD-ul e prea elevat pt. dobitocul ala

     Reply
 46. SimonaM

  ROFL. Apărut pe Fb, pe pagina lui Tăriceanu, numită ”Calin Popescu Tariceanu presedinte PNL”
   
  ”Vad ca inca sunt foarte multi care traiesc in trecutul apropiat si ma refer aici la cei care inca mai indeamna lumea sa il sprijine in continuare pe Antonescu pentru ca putem scapa de Basescu. Antonescu a facut multe greseli, greseli peste care puteam trece cu vederea daca pica Basescu, cum asta nu s-a intamplat, in mare din modul in care s-a ales sa se procedeze cu suspendarea, eu zic ca cel mai bine ar fi sa trecem peste acest moment penibil si sa vedem ce vom face mai departe si directia in care trebuie sa mearga PNL. Sa ne agatam acum de speranta ca inca mai putem acum, sub forma asta cu Antonescu presedinte, sa il dam jos pe Basescu si sa venim cu tot felul de scenarii fanteziste, ca acela al inca unui referendum, ne pierdem timpul si ne irosim energiile. Gata, este nevoie de un nou presedinte la Partidul National Liberal si acela este Calin Popescu Tariceanu. 
   
  P.S. – va rog astia care striga PDL, basisti, Noua Republica, MRU, sa terminati ca deveniti penibili. PNL nu a inceput si nici nu se termina cu Crin Antonescu si nu, nu facem jocurile PDL ca propunem un alt presedinte, 100% liberal, pe Calin Popescu Tariceanu, singurul care chiar i-a facut fata lui Basescu. Crin Antonescu nu e PNL, noi suntem, membrii, categorie in care intra si Antonescu si Tariceanu si Chiliman si Orban si cine vreti voi, noi membrii suntem PNL, iar acum noi toti avem nevoie de un alt presedinte si acela este Tariceanu.”

  Reply
  1. adina

    @SimonaM se anunta vreun congres extraordinar, ceva ? Nu cred pana nu vad firmanul de mazilire al lui Gladiol-Voievod.

   Reply
 47. ny2

  Ghise: „despre investitii, moneda nationala, economie, sa intrebam mediul de afaceri. pai ce, guvernul face economie?”. corect, guvernul face figuratie, atat.

  Reply
   1. ny2

     @Gramofonu este absolut incredibil. el isi stie poezeaua cu „Basescu a fost demis” si asta spune. in rest, vorbeste gura fara el.

    Reply
 48. Rheia

  Nu, acum serios, îmi dau seama că Ghișe susține o năzbîtie, dar la fel am crezut cam de fiecare dată, de cînd a început tămbălăul ăsta kusturician. 

  Reply
 49. Canadiana

  P-asta o vazurati?:
   
  Ioan Ghise (PNL) propune un proiect de hotarare prin care Parlamentul sa constate ca Traian Basescu a fost demis de popor (hotnews)

  Reply
   1. Canadiana

     @Rheia mai rau, oligofrenii au ca scuza limitarea naturala, astia sunt doar canalii.dar ma ingrijoreaza, fiindca declaratia lui ghise se potriveste cu retorica crizatului, care sustine ca basescu a fost demis de popor. intentionat, diferenta dintre alegeri si referendum (vot de sanctiune), nu se face.

    Reply
    1. ny2

      @Canadiana  @Rheia nu numai ca a propus dobitocul asta, dar aseara i-a si tinut isonul unul de la psd, fost pdl, care sustinea sus si tare ca el serveste poporul 😛

     Reply
   1. Rheia

     @Gramofonu  @Canadiana Nicolaescu e ăla care s-a operat la nas, nu? Mda, ăstuia trebuia să-i corecteze chirurgul și deviația de creier, nu numai aia de sept.

    Reply
  1. Gramofonu

    @Canadiana O stire din aceeasi categorie: „O galerie de arta norvegiana a pierdut in posta un Rembrandt, pentru ca a vrut sa faca economie pe serviciile de curierat”

   Reply
 50. Rheia

  Mulți concetățeni de-ai noștri se exprimă la fel de prost gramatical și de găunos ca Antonescu. Nu dau atenție nici substanței, nici formei în care le ies mesajele. Important e să glăsuiască, să se manifeste, să demonstreze că există. A, da, și că ei contează, altfel n-am sta noi ceilalți să-i ascultăm.

  Reply
   1. Rheia

     @Canadiana Al Sfîntului Ilie, vrei să spui. Păi ori sîntem patrioți, ori nu mai sîntem, ce criza mea! 

    Reply
 51. Canadiana

  pe mine ma enerveaza tot ce zice crizel. tot, fara exceptie. acu’ mai scoase una, cica i s-a cerut sa-l puna la loc pe basescu. da’ cine p.m. e el? ce, are vreo autoritate? legea si ccr l-au pus la loc, boule, nu tu. tu esti nimeni, capsici?

  Reply
  1. SimonaM

    @Canadiana Cea mai tare exprimare:
    
   ”Eu însă nu pot să înghit ca un servitor de mici dimensiuni aşa cum îi vedem pe tot felul de domni, doamne şi domnişoare din politică, din presă şi de pe unde vreţi dvs, ONG-uri, lucruri care nu pot fi admise, pentru că dacă eu sunt pro-occidental sunt pro-occidental pentru că Occidentul a însemnat democraţie, raţiune şi stat de drept cu adevărat”

   Reply
   1. Canadiana

     @SimonaM servitori sunteti cu totii. ai poporului roman. ca voi stati infipti in scaune pentru ca va platim no. asta, lasand la o parte limba romana abuzata de un profesor repetent.

    Reply
   2. Canadiana

     @SimonaM  servitori sunteti cu totii. ai poporului roman. ca voi stati infipti in scaune pentru ca va platim noi. asta, lasand la o parte limba romana abuzata de un profesor repetent.

    Reply
    1. SimonaM

      @Canadiana Eu nu pricep nimic din ce zice ăsta. Îl văd că dă din paranteză-n acoladă și lasă propoziția principală neîncheiată.. Mi se suie sângele-n cap și nu-l pot urmări. Zău.

     Reply
   3. Yeba

     @SimonaM  , ți-e și jenă să dai sursa, e de înțeles, deci mă sacrific încă o dată, fiindcă am auzit live: Crizel la Ciutacu.

    Reply
    1. SimonaM

      @Yeba LOL. Io l-am găsit transcris în Evz. Nu rezist cu nervii capului pe antene, am naturelul simțitor.

     Reply
 52. Gramofonu

  60% sint convinsi de existenta fraudelor la referendum.
  60% nu sint de acord cu actiunile procurorilor.
   
  Concluzia: 20% sint hoti?

  Reply
    1. Rheia

      @Gramofonu Astea nu-s cifre de ingineri, frate, ci de sociologi, deci nu se adună după legile matematicii.

     Reply
 53. Beavix

  Surse politicie au declarat pentru Hotnews.ro ca Mihai Razvan Ungureanu se va inscrie in urmatoarea perioada intr-un partid politic pentru a putea candida legal la alegerile parlamentare sub sigla viitoarei platforme de centru dreapta. Partidul Crestin Democrat este alegerea fostului premier, sustin sursele citate.
   
  http://www.hotnews.ro/stiri-13088135-pdl-ungureanu-neamtu-cazut-pace-pregatesc-coagularea-platformei-centru-dreapta.htm
   
  Partidul Creștin Democrat? Ăștia de unde au mai apărut?

  Reply
  1. adina

    @Beavix PCD, ICCD, sper ca nu au inventat Partidul Crestin Democrat doar pentru ca are acelasi sufix cu ICCD.

   Reply
   1. Rheia

     @Beavix Hai, mă, că ne dădu Bleen liber la chat în cămăruța asta! Lumină e, spațiu e, merge și butonelul roșu din dreapta, ce mai stați? Sloboda, vorba lui Gramofonu!

    Reply
  1. SimonaM

    @Rheia Pe tema sondajului IRES? Se joacă cu noi. Ce caută Băsescu în intenția de vot?
    
   În plus, eu aș testa și pe varianta Cristian Diaconescu.

   Reply
    1. SimonaM

      @Rheia Mi se pare făcut la bătaie de joc. De ce e Băsescu pe listă la ”pe cine ați vota Președinte”?

     Reply
    2. Rheia

      @SimonaM Un posibil răspuns în stil uselist ar fi „Fiindcă niici o lege nu e bătută-n cuie, deci dacă poporul îl vrea, schimbăm legea și-l mai lăsăm o tură”. Iar un posibil răspuns serios, de data asta, ar fi „Ca să apreciem gradul în care populația cunoaște legea”.

     Reply
    3. Gramofonu

      @SimonaM  @Rheia Pentru ca a fost suspendat, Basescu nu are niciun mandat complet. Mai poate fi presedinte de 2 ori.
     Hă Hă Hă

     Reply
    4. Rheia

      @SimonaM Sondajul în sine sînt convinsă că-i făcut corect, după procedură. Adică au respectat regulile din manual pentru stabilirea eșantionului și pentru desfășurarea interviului. Dar întrebările sînt și foarte multe, și într-o ordine zăpăcitoare.  

     Reply
    5. SimonaM

      @Rheia Păi atunci pe Papașa de ce nu l-au băgat în listă? Că-s convinsă că strânge de încă doo mandate, maică.

     Reply
 54. Rheia

  Sondaj IRES: Antonescu și MRU, în turul doi la prezidențiale. PLUS: 48% cred că Antonescu ar trebui să se retragă din politicăCitiţi mai mult: Sondaj IRES: Antonescu și MRU, în turul doi la prezidențiale. PLUS: 48% cred că Antonescu ar trebui să se retragă din politică – Partide > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/Sondaj-IRES-Antonescu-i-MRU-n-turul-doi-la-prezideniale-PLUS-48-cred-c-Antonescu-99796.html#ixzz24YOAkNXP EVZ.ro 

  Reply
  1. Beavix

    @Rheia Aoleu, ce concluzie de doi bani au tras ăia de la EVZ. Deci primul e Antonescu cu 38%. Pe locurile doi și trei înțeleg că sunt Băsescu (23%) și Ponta (11%). Nu văd nicăieri în articol procentele lui MRU, deci bănuiesc că e undeva sub 10%. Și atunci cum dracu’ să tragi concluzia că ajunge în turul doi?

   Reply
   1. SimonaM

     @Beavix  @Rheia Băsescu nu mai candidează.
    Ponta (cel puțin dacă luăm în calcul declarațiile anterioare și înțelegerea dintre ei) nu candidează. 
    Interesant e că nici MRU nu a anunțat că ar candida. Deci au făcut și ei un ghiveci, să nu zică lumea că și-au închis șandramaua.

    Reply
    1. Rheia

      @SimonaM  @Beavix Ăsta-i cel de la referendum, pe care ni l-a prezentat chiar Bleen, acum aproape o lună. Cel despre care vorbește EVZ nu apare pe site-ul IRES, l-am căutat și eu.

     Reply
    2. SimonaM

      @Rheia  @Beavix Da, așa e.. am luat link-ul de la un comentariu pe Fb și am dat din una în alta..
      
     Despre analiza referendumului ziceam că mă jignește. La povestea cu percepția fraudelor, în special.

     Reply
 55. Rheia

  Chat: Mă mîncă undeva să ascult Balada lui Căcărău, după îndelungi ezitări, că prea o pusese Bleen la-ndemînă, și sînt foarte revoltată. Adică lui Ducu Hîncu nu-i ajunge că-i deștept, are umor, scrie excelent, versifică meseriaș, și e bărbat bine, mai trebuie să aibă și VOCE?! Bine că le-a luat el pe toate! 

  Reply
  1. Amelia New

    @Rheia Iti confirm ca este intr-adevar foarte „ghiftuit” (de la „gift”). Si ca sa te „revolti” si mai tare, mai adaug ca e si foarte „citit”, are caracter si munceste si foarte mult. 

   Reply
 56. EleBelele

  vezi ca eu, cu comentariul ala, am mancat din cascaval, in sensul ca am intrat si in topul de sapt trecuta, si in asta :p

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *