Cele mai bune comentarii (25-31 august 2012)

BLEEN – 28 august 2012, 17 like-uri – Lovitura de stat. Citeva concluzii.

Și ca să încheiem discuția despre Mihail Neamțu. Dincolo de caracterul lui Neamțu, aflat cam pe la nivelul Marianelor, rolul său e să-i dea în gură lui MRU. Neamțu și Papahagi sînt puși să dea o mînă de ajutor, să fie la număr, ca să nu rămînă Blaga singur față în față cu Marele Inamic, MRU.

Neamțu a atacat-o pe Udrea fiindcă trebuie să se dea inchizitor încruntat, ca să nu se prindă lumea că e doar oportunistul de casă al lui Falcă, trimis la Curtea Regelui Caporal Blaga. Neamțu nu va avea niciodată curaj să dea în Videanu, Cezar Preda, Blaga, Stănișoară, Boureanu, Berceanu sau Falcă.

A ales o țintă facilă. La conducerea PDL se află dușmanul de moarte al Elenei Udrea, Vasile Blaga. Toată conducerea PDL e formată din foștii inamici ai Elenei Udrea. Elena Udrea e căzută la pămînt și trecută pe linie moartă, deci este o țintă facilă. Imaculaționismele lui Neamțu rămîn la acest nivel. Și trebuie să aibă și el niște subiecte de tocat pe partea de imaculare, atunci cînd se va anunța public că a primit un colegiu cado de Falcă, baronul-corupt.

SIMONA M – 28 august 2012, 16 like-uri – Lovitura de stat. Citeva concluzii.

Ne-a șuierat nu glonțul, ci obuzul pe la urechi. Și remarc că în ciuda zgomotului și curentului creat, lumea nu s-a prins cum stă treaba. Dacă vom continua cu caricaturi, căcărăi, ”I love you Băse” și feștile ne merităm soarta.

Singura soluție e să ne informăm corect, să înțelegem ce s-a întâmplat, cum a fost posibil să se întâmple, și să lăsăm deoparte sentimentele. Politica se face cu capul. Și mai ales cu mintea limpede.

Ieri l-am auzit pe Cristoiu (maestrul!) spunând că Occidentul ne-a salvat 99,9%. Nice. Dar fără acel 0,1% boicot nu prea avea ce face niciun fel de Occident absolut nimica. Iar p-asta n-am văzut-o spusă.

CANADIANA – 28 august 2012, 15 like-uri – Lovitura de stat. Citeva concluzii.

cu toate schiopatarile, ccr si-a facut treaba, chiar nesperat.parchetul si dna sunt adevarati piloni ai statului de drept si au fost la inaltimea evenimentelor.

marea majoritate a clasei noastre politice este alcatuita din borfasi care nu pot practica nici o alta meserie si se ascund pe la partide.

iar vajnica noastra dreapta este, de fapt, o papusa gonflabila. cu mici exceptii.

monica macovei merita o statuie. acum.

FLORINA – 17 august 2012, 14 like-uri – USL nu recunoaste si nu accepta decizia Curtii Constitutionale

Ca să fie clar, citirea hotărîrii CCR în plenul Parlamentului, astăzi, a fost posibilă exclusiv de frica presiunilor internaţionale asupra lui Ponta. A spus-o clar, cu gura lui mare, Nicolăescu.  Aşadar, unicul nostru aliat constant de la declanşarea loviturii de stat de către USL este occidentul. Atît!

EROULBULĂ – 28 august 2012, 13 like-uri – Lovitura de stat. Citeva concluzii.

@SimonaM Stai sa vezi obuz in decembrie, la parlamentare.

Deja USL a intrat in campanie. Insistenta cu care se agata de referendum si cu care ataca institutiile statului face parte din strategia lor prin care incearca sa tina in priza cele 7,5 milioane (zic ei) care au votat DA.

Calculul lor e simplu: daca din 7,5 milioane reusesc sa mobilizeze la vot, pentru ei, 5 milioane castiga majoritatea absoluta in parlament. Atunci sa vezi spectacol.

Tot parte a acestei strategii este si presiunea pe care incearca s-o puna asupra parchetelor pentru a opri investigarea fraudelor de la referendum. Daca cercetarile se incheie cu trimiteri in judecata, militantii lor vor avea o problema cu scoaterea la vot a bizonilor, cu votul multiplu, turism electoral, votul mortilor si absentilor etc.

De asta este esential ca parchetele sa nu-si inceteze nicio clipa actiunile.

ROȘU – 30 august 2012, 13 like-uri – Blatul PDL. Vasile Blaga il ameninta pe Traian Basescu

@oglinjoara

”Cred ca ar fi o mare prostie sa urmeze o vînătoare a liderilor USL, așa cum a spus Monica Macovei”

Adica, va sa zica, oare cum vine asta???

Adica procurorii sa fie mai relaxati, sa li se sugereze discret ca se cere pace??? Sau cum? Ce fel de vorba ii asta, jupane? Ori ii lege in tara, ori ii faradelege? Pace intre domnie si calcatorii de lege si fata de hicleni nu se ingaduie. Altminteri stricam lumea.

FLORINA – 28 august 2012, 12 like-uri – Lovitura de stat. Citeva concluzii.

@DoinaTibu

Nu mergem cu Udrea, dar mergem cu Blaga. Frumos, ce pot să mai zic?! Blaga a fost coordonatorul localelor pe ţară, dar pentru că nu a avut din ce funcţie să-şi dea demisia pentru rezultat, a cîştigat conducerea partidului.

Şi mergem cu Neamţu care, apropo, cine e?! Politic vorbind.

Ce se mai poate reţine, de către alţii, ar fi că ăştia de dreapta se toacă între ei. Dar asta deja nu mai e o noutate.

Vestea proastă e că nu e nici o strategie. Vestea bună e că un om ştie. totuşi, ce e de făcut. Şi vrea să facă. Vestea foarte proastă este că omul nu prea poate face acum fără ceilalţi.

Breaking news: Nu mai e cerneala la Monitorul Oficial! Pe surse, Ghise a baut-o toata.

 

Facebook Comments

73 Comments Cele mai bune comentarii (25-31 august 2012)

  1. Pingback: Cele mai bune comentarii (1-7 septembrie 2012) | Madame Blogary

  2. ny2

    sper ca nu s-a mai dat linkul (daca da, imi cer scuze) unui interviu superb al lui Andrei Plesu http://www.revista22.ro/clasa-politica-ne-va-nvata-sa-reabilitam-cuvntul-prostie-17540.html. punct ochit, punct lovit!

    Reply
    1. Rheia

       @Rezon Citii, dar cred că ori mi-e prea foame să mai gîndesc, ori prea sete. Așa, mai pe înțelesul blondelor, poți să-mi zici și mie de ce? Pretty please?

      Reply
      1. Rezon

         @Rheia Ovidiu zice ca USL e preocupat sa asigure o prezenta cat mai mare la alegerile parlamentare pentru eventualitatea ca le-ar cupla cu inca un referendum de demitere a lui Basescu. Ceea ce are sens.
         
        Pe de alta parte, chiar si fara referendum la pachet, USL ar fi avantajata de o prezenta mai mare la vot. Asta ar fi optiunea E, care lipseste din articol.

        Reply
  3. Yeba

    Şi altceva care vine de se leagă, să rămână scris pe-aici, pe unde nu citesc importanţii:
    Ponta declară că scopul USL e majoritatea absolută, au treabă să schimbe constituţia, ei au un scop colectiv în viaţă, nu ca alţii, de dreapta, numai scopuri individuale… Mă rog. Şi zice Videanu aseară: să ştiţi, domnu Suciu, că au fost extraordinar de bine instruiţi, e o metodă nouă, care face foarte greoaie reconstituirea şi verificarea.
     
    Deci de ex. listă cu 60 de nume, acelaşi pix, acelaşi scris, aceleaşi semnături imaginare de aceeaşi mână cu acel pix, dar: 1-2 cifre „greşite” sau lipsă în CNP.
     
    A fost repetiţia la scară naturală a fraudei din toamnă. Au putut frauda din prima cca 20%.
    Sus inima!

    Reply
  4. Rezon

    Ponta glumeste cu ambasadorii. Si se mai mira ca fuge toata lumea de el.
     
    „Premierul Victor Ponta a „glumit” luni, în deschiderea Reuniunii Anuale a Diplomaţiei Române, de la Palatul Parlamentului, spunând că luptele politice interne care au avut loc în ultima perioadă în România i-au adus aminte de situaţia din Libia, când „opoziţia cerea partenerilor externi să bombardeze ţara pentru a arăta că lucrurile nu merg bine”.

    Reply
  5. Rezon

    http://www.contributors.ro/dezbatere/episodul-i-ce-propun-partidele-pentru-sectorul-energie/
     
    Otilia Nutu & Sorin Ionita – „Episodul I. Ce propun partidele pentru sectorul energie?”
    „Așteptăm în schimb idei noi la problemele de azi: cum văd puterea și opoziția regimul de impozitare a hidrocarburilor?  Dar gazul de șist?  E nevoie de o schimbare de politici pentru energia regenerabilă?  Ce facem cu liberalizarea pieței, dar cu eficiența energetică?  E timpul pentru mai puțin populism și ceva mai multă guvernare.”
     

    Reply
  6. Bleen

    From: Cioara Aurel  Subject: URGENT VREAU LEGATURA CU DL UNGUREANU
    Message Body: Am nevoie urgent sa i-asu legatura cu dl Ungureanu, am 65 de ani locuiesc in America de 25 de ani, sunt presedinte al UNIUNII RROMILOR DIN CRAIOVA am peste 750000 de membrii Putem sa colaboram cu dl Ungureanu am un program de construire a unor case ecologice din otel pe care il putem lua din Germania si materiale din America Construirea a 1 milion de asemenea case in Romania date cu chirie pe 30 de ani, case foarte rezistente la cutremur, inundatii, foc, cu canalizare propie incalzire electrica, apa calda 24 de ore, construite oriunde in afara oraselor date cu chirie depe linga toate primariile indiferent de apartenentza politica in felu acesta atragem si primarii din opozitie, se construiesc pentru studentii, doctorii, profesorii tineret, devizu unei case este de circa 40000 de dolarii dam de munca la peste 100000 de oamenii Am negocierii pentru Export in INDIA circa 5 milioane de asemenea case Am fost in negocierii cu cineva din Clij dar am renuntzat din cauza coruoptiei iata ce spuneau eii in propunerea lor
    Stimate Domnule Cioara Aurel
    Analizând produsele realizate de firma dumneavoastră va lansam o propunere de colaborare. Dorim vânzarea produselor dvs pe piaţa României, a Europei si a tarilor din orientul apropiat. Intr-o prima discuţie pe care am avut-o cu mai mulţi specialişti din domeniul construcţiilor (arhitecţi, specialişti in rezistenta, constructori, instalatori, agenţi imobiliari) s-a tras concluzia ca distribuirea sistemelor de case realizate de dvs. poate fi o oportunitate ca afacere. România reprezintă o piaţa in expansiune deoarece exista un deficit de locuinţe, construcţiile ce se realizează aici au costuri mari nefiind accesibile tuturor categoriilor sociale. Va propunem sa coordonez lansarea acestei afaceri in România si in aceasta parte a Europei.
    Mă numesc sunt de profesie expert contabil si auditor financiar, sunt cenzorul Camerei de Comerţ si Industrie din Cluj-Napoca, care este capitala istoricei Transilvanii. Totodată sunt membru in biroul executiv al Asociaţiei Patronilor si Meseriaşilor Cluj, având contacte cu mediul de afaceri din Transilvania. Deţin o firma de consultanta financiara, in afaceri, contabilitate si audit financiar ce colaborează cu peste 100 de clienţi, majoritatea lor fiind străini (germani, austrieci, unguri, italieni). Pe sit-ul departamentului de Comerţ al Statelor Unite apărem ca local service provider pentru investitorii interesaţi de afacerile cu România. Suntem consultanţi la organizaţii neguvernamentale (una din ele patronata de George Szoros). Dintre firmele cliente exista liderul naţional in sisteme de alarma, producător de subansamble electronice pentru autoturismele BMW si Mercedes, un arhitect renumit, firme de prelucrare a lemnului.
    Aceasta prezentare am realizat-o cu scopul de a dovedi interesul nostru in dezvoltarea unei afaceri solide, durabile si eficiente. In cazul in care sunteţi interesaţi in demararea unei colaborări cu noi va rugam sa ne transmiteţi detalii despre produsele care le realizaţi, capacitatea de producţie, condiţiile de livrare, cotaţiile de preţ si orice alte informaţii pe care le consideraţi utile in vederea demarării acestei afaceri. Derularea unei afaceri rentabile oferă următoarele argumente: o piaţa românească cu peste 100.000 case. o piaţa in zona de cel puţin 20.000 case.
    Impozitul pe profit in România este de 25%, costurile de constituire ale unei firme sunt reduse (ex. Un capital social de 100$ la un SRL si costuri de constituire 300$ sau 800$ capitalul social la un SA si cheltuieli de constituire 500$). Preţul terenurilor este următorul: in zonele centrale preţul terenului este de 150-300$/mp iar la periferii 30-50$/mp. Valori ce pot sa se reducă in funcţie de suprafaţa de teren cumpărata. De aceea realizarea unui cartier cu acest tip de case ar reprezenta o afacere oportuna. Informaţii despre firma noastră puteţi accesa de pe pagina In speranţa unei colaborări viitoare va transmitem salutari cordiale.
    Cu stima
    Va rog insistent vreau sa fie anuntzat domnul Ungureanu sa fiu chemat urgent in Romania
     

    Reply
  7. Yeba

    Urmaresc televiziunile cât pot, că doua urechi am și eu, ascult tone de imbecilitati proaspete, dar spusele lui Videanu nu sunt reluate nici măcar în ironie. Ce se întâmplă, n-a fost destul de limpede? Tb să iasă Codruța la oră de vârf, legănând o pereche de cătușe?! 

    Reply
  8. Gramofonu

    Gramatica de militian. Sau de Rus. Sau de jurnalist. Care s-o simti?
    „Platforma Neamţu şi Papahagi nu sunt modele de luat în seamă”

    Reply
  9. Rezon

    http://sorinamatei.blogspot.ro/2012/09/nu-zau.html
     
    Sorina Matei: „Nu, zau!”
    „Știți ceva? Vreți să fiu sincer? Oricum nu ne primeau”. Așa sună răspunsul incredibil al unui premier al României la întrebarea vizavi de intrarea în Schengen. În esență, Viviane Reding e o tanti – un nimeni care nu știe ce vorbește și care, oricum, se află în campanie, el nu discută decât cu Barroso ( nu știu dacă e valabilă și reciproca) iar președintele Băsescu, dacă vrea să coabiteze, are următoarele lucruri de făcut:
     
    1. Să se ducă să discute cu Guvernul Germaniei. (probabil pentru că premier român capabil să discute, la nivel de omolog, cu un cancelar- nu avem)
    2. Să se ducă în Consiliu și să rezolve problema Schengen ( a fost o iluzie planetară că Ponta s-a dus în Consiliu în ciuda interdicției CCR. Nu e adevărat!)
    3. Să rezolve cum o ști problema fondurilor europene.
     
    Și, în esență, să rezolve rapid tot ce au distrus ei. Pe principiul- știți, n-a fost adevărat dar s-ar putea să se mai întâmple.”
     

    Reply
  10. Rezon

    Mircea Marian
     
    „Ponta si politica externa: acum un an sau doi, Hillary Clinton i-a trimis premierului Ungariei o scrisoare in care ii tragea un perdaf si-i spunea ca ii lasa fara parteneriat strategic daca ma saboteaza democratia. In Ungaria, scandal, pentru ca mesajul a fost public. Acum, ca sa nu mai intre in borsul local, Clinton a trimis un mesaj asemanator catre Ponta, insa pe canale diplomatice, urmand sa ramana secret. Vineri, Ponta se duce la Ciutacu si confirma ca orbetele ca i-a scris Clinton ca rupe parteneriatul strategic cu Romania. Pe scurt, americanii pot trage concluzia ca, decat sa-i spuna un secret lui Ponta, mai bine il posteaza direct pe internet.”

    Reply
  11. Rezon

    Ieri am trait o experienta antropologica interesanta, intr-un sat pesedist din Baragan. Lumea se uita la huiduielile anti-nunta anului si dadea din cap, precaut-dezaprobator. Sentimentul general era ca nu se face asa ceva. Senzatia mea e ca Felix nu mai are simtul proportiilor si intinde deja prea tare coarda hybris-ului. Ultima oara cand a mai facut asta, jarteaua s-a rupt si l-a pleznit peste ochi.

    Reply
  12. Yeba

    Anunț în premieră, că tot am fost ironizată că le aflu prima: deci Ciuvică anunță că Mircea Marian va anunța din partea dnei Kovesi că s-au constatat 1.5-1.8 milioane de voturi fraudate.

    Reply
    1. SimonaM

       @Yeba Yay. A anunțat Ciuvică și unde va anunța Mircea Marian? Că de la B1 a plecat fără să zică anunțul.
       
      Să mă bag cu un pronostic? Cele 1.5-1.8 sunt cele care au ștampila pe ”NU”. Trăiască victoria în alegeri.

      Reply
      1. Yeba

         @Rezon Mulțumesc, am redat trunchiat, în grabă, să nu mi-o ia careva înainte. Chiar așa a zis că au numărat: Kovesi pe de-o parte, Videanu pe alta și vor anunța frauda, să fim pregătiți. Ticăit, ticăit, de data asta, dar la astea e bun Videanu, nu vorbește fără acoperire.
         @SimonaM hă, hă, hă. 

        Reply
      2. Ilinca

         @Rezon  @Yeba Un primar pesedist din Olt, fost PDL, a povestit recent intr-un cadru intim ca in USL se vorbeste despre un maxim de 4-4,5 milioane de voturi reale din cele 7,2 ajunse in urne. Deci Kovesi si Videanu mai au de cautat niste voturi fraudate, n-au gasit decat jumatate din ele pana acum. 

        Reply
        1. Gramofonu

           @Ilinca  @Rezon  @Yeba Yeba a scris acelasi mesaj de 2 ori, deci a fost aproape de adevar. Totalul ei e de 3-3.6 mil 🙂

          Reply
        2. Yeba

           @Gramofonu Ă? 
          Mă rog, nu înțeleg eu subtilitățile, ideea este că dacă se demonstrează o fraudă de 1.5/8.5 = 17.6% repunem frauda masivă pe Lista de probe, pe lângă plagiat și lovitura de stat.

          Reply
  13. Yeba

    Anunț în premieră, că tot am fost ironizată că le aflu prima: deci Ciuvică anunță că Mircea Marian va anunța din partea dnei Kovesi că s-au constatat 1.5-1.8 voturi fraudate.
     

    Reply
  14. Yeba

    Anunț în premieră, că tot am fost ironizată că le aflu prima: deci Ciuvică anunță că Mircea Marian va anunța din partea dnei Kovesi că s-a constatat 1.5-1.8 voturi fraudate.

    Reply
  15. Yeba

    Aicea-i ceatul? Cabinetul de psihoterapie avansată? Doamna cu halatul? Sper că istoria va consemna printre eclipsele totale de Soare și alte evenimente rare într-o viață de om, faptul că Yeba e și ea încântată o dată de o schimbare tehnică petrecută pe blogary, și anume asta, cea mai recentă, să-i zic Schimbarea Suspendării, că n-am alt reper temporal. Dar și că, fiind fire pasională, la următoarea schimbare se va arunca de pe blog…

    Reply
  16. Amelia New

    Daca doriti sa va enervati… cititi articolul lui Razvan Orasanu de pe contributors (recomand si lamaie la indemana). Daca nu, nu. Comentariile sunt, in schimb, de foarte mult bun simt (majoritatea covarsitoare).
    Lectura mi-a dat prilejul sa ma intreb din nou cum Dumnezeu se face ca din toata generatia asta (30+) a iesit la suprafata numai pleava gen Ponta, Sova, Banicioiu, R. Negoita, Pasat etc. cand eu cunosc niste oameni de toata isprava din aceeasi generatie (e drept ca majoritatea nu sunt in politica).
    Am remarcat si ca, simbolic pentru genul acesta de tinere sperante, in prezentarea (dreapta sus) lui Orasanu scrie „va absolvi Master in Public Policy in 2013″ !!! (Ponta, aici te-a luat; puteai si tu sa scrii ceva de genul asta: va absolvi Master … in 2023”). 

    Reply
    1. Rheia

       @Amelia New Îi scoate Felix la produs? Parcă n-aș crede, totuși, probabil că s-au simțit ei singuri, fără să le-o ceară neapărat stăpânul. 

      Reply
    1. Canadiana

       @Rezon da-i in puie monta pe aia. daca nu le da nimeni nici o atentie, se rasufla singuri. alternativ, ar fi frumos sa iasa base sa zica: „datorita presiunilor strazii, m-am decis sa demisionez in schimbul punerii in practica a rezultatului referendumului din 2009”. 

      Reply
  17. Rezon

    Dogarii huiduie la nunti. Pe Hasoti il inteapa inima, iar pe Androneasca o loveste masina. Unde sunt hoardele basiste care sa-i huiduie pe uselistii aflati in momente Kodak ale vietii?

    Reply
  18. Gramofonu

    Ponta: scoala incepe pe 10. Androneasca: ba pe 17.
    Ponta: alegeri pe 2 decembrie. Guvernul: ba pe 9.
     
    Cre’ ca Ponta e un fel de pp acolo, fac toti misto de el.

    Reply
    1. EroulBula

       @Gramofonu Abia astept sa-i vad urmasul la conducerea PSD. Rezerva lor de cadre n-a incetat niciun moment sa ma uimeasca:  Ilici-Bombo-Prosta-Carlanul. Who’s next?

      Reply
  19. Canadiana

    „Bugetul trebuie echilibrat, 
    Tezaurul trebuie reaprovizionat, 
    Datoria publica trebuie micsorata, 
    Aroganta functionarilor publici trebuie moderata si controlata, 
    Ajutorul dat altor tari trebuie eliminat pentru ca Roma sa nu dea faliment. 
    Oamenii trebuie sa invete din nou sa munceasca in loc sa traiasca pe spinarea statului.”
     
     [ Cicero, anul 55 inainte de Hristos !!!…. ]

    Reply
  20. Bleen

    Frații Mereuș a primit, în sfîrșit, un nume mai uman, Chira. Chira fiindcă arată a Chira, are temperament de Chira și am găsit-o sub o mașină de Constanța. Este în curs de deparazitare și îngrășare. Face la nisip, învață să bea apă și azi a spart prima crănțănea. În doar o zi s-a transformat dintr-o chestie disperat urlătoare într-o pisică jucăușă. Și asta nu e tot. Chira e de dat. Doritorii se pot manifesta în scris, în comentarii sau prin orice alte modalități scrise.
     
    http://www.youtube.com/watch?v=G05pfXt1tWs&hd=1

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *